2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
valla şimdiki çocukların sağı solu belli olmuyor gülaycm ama klasik beyaz üstüne disney karakterli bebek odalarıda benim ilgimi çekmio:) aynı marka birde denizci seti yapmış oda fena değildi amannn bilmiyorum artık zaten en fazla 3 yaşına kadar kullanabilirim bunu kocişe kalsa şimdiden ferrarili çilek odası alıcak çocuğa ama kendisi yatar diye korkuyorum :)

fiyatı iyi gibi ces birde netten başka sitelerden bak istersen bazen indirimde diyorlar ama başka sitelerde daha uygun oluyor

delirdin mi kız ne 3 yaşı bunlar büyüyo en az 13-15 yaşına kadar kullanabiliyorsun..o yüzden normal beşiklere göre bunlar daha pahalı..

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
evet hatta bu smileydeki gibi sallanan salndalye de istiyorum ama cok pahalı. esimi ikna edeblirsem diger masraflardan kısıp aldırmak istiyorum bunu.

:cokkomik::cokkomik: yıllar önce annemler evkurdan almışlardı böle bişey fiyatı uygundu canım bi bak oraya:sirin:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bizde bakıcaz kartaldan ...:1: bebetto çok güzel bu arada battaniye falan havlu benimde hep bebettooooo.... yumuşacık antiallerjik... bu arada yorganımda bebettoooo...
nevresim takımımızıda idilbaby den aldım. sonundaaa... beyaz üstünde lacivert köşeleri var, içindede kare kare resimler... bi ara hepsini açıp topiğe koyucammmm 75 tl idi hemde...

ekle de bakalım, hatta kopya çekip aynısını alalım :)

sadece o değil ya sıkıntılıyım bu aralar, ödemeler filan geldi kıtı kıtına zorla yetiştirdim.. üç kuruş zam yaptılar sanmıştım geri aldılar , yanlışlık olmuş... amaaaaaaaaaan ne bilim pek keyfim yok bu aralar ..
ama çok şükür kuzumu hissediyorum.. bi bi siz iyi geliyorsunuz :utan:

keske elimizden daha fazlası gelse canım yaaa, ödemeler her ay sonu malesef can yakıyo. kafanı örtesn ayak açık, ayagını örtsen kafa acık idare ediyosun. Allah kuvvet versin hepimize. zam yapsınlar öyle geri almak olmaz kki, laf ağızdan, para cüüzdandan 1 kere cikar di mi ama. versinler geri parayı yaaaa.

öneri benden indirimli üstelik

güzelmiş bunlar da evet.

canım baya parçası var ama normal yani fiyatı bence.. içine sindiyse al derim ben

eşime de soriyim oglen de son kararımı vericigim canım sagol. ona sormadan alırsam kızar simdi bana kendi basina is yapiyom diye.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
:cokkomik::cokkomik: yıllar önce annemler evkurdan almışlardı böle bişey fiyatı uygundu canım bi bak oraya:sirin:

İzmirde hiç evkur görmedim desem? var da ben mi görmedim acaba. bulursam bakiyim canım sagoli olmadı karabaglar diye bi yer var oraya bakarım.

sitesine baktım, izmirde yokmus magazası, saçma.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
chicconun takımları çok pahalı yaaaaa, almıcam ben valla. 1-2 kere giycek zaten. hediyeler de gelir bol bol.

evet ayrı alsak daha pahalı, dedigin gibi takım olması da süper. ben bi de bunun desenini cok begendim. bayıldım hatta.

canım senin beğendiğin takım daha şirin bence.bu arada hangi siteden buldun sen o takımı bende bi bakayım.idil baby dede fiyatlar aynı.bu arada koyu renk düşünüyormusunuz kızlar ya rengi solarsa die düşünmeden edemiyorum ben.o yüzden hep açık renkler tercihim olcak sanırım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım senin beğendiğin takım daha şirin bence.bu arada hangi siteden buldun sen o takımı bende bi bakayım.idil baby dede fiyatlar aynı.bu arada koyu renk düşünüyormusunuz kızlar ya rengi solarsa die düşünmeden edemiyorum ben.o yüzden hep açık renkler tercihim olcak sanırım

limangokids sitenin adı.

benim renklerim beyaz, bej, açık mavi, kırmızı, lacivert. diger renkleri sevmiyorum hiç.hele turuncu ve yeşilden nefret ederim.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
İzmirde hiç evkur görmedim desem? var da ben mi görmedim acaba. bulursam bakiyim canım sagoli olmadı karabaglar diye bi yer var oraya bakarım.

sitesine baktım, izmirde yokmus magazası, saçma.

hadi yaa balıkesir edremitte var da izmire niye açmamışlar ki evet evet bilirim karabağları orda da uyguna bulursun.. biz de 2 yıl kaldık izmirde güzelyalıda:panter:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
sadece o değil ya sıkıntılıyım bu aralar, ödemeler filan geldi kıtı kıtına zorla yetiştirdim.. üç kuruş zam yaptılar sanmıştım geri aldılar , yanlışlık olmuş... amaaaaaaaaaan ne bilim pek keyfim yok bu aralar ..

canım çok fazla düşünerek canını sıkma.mutlaka düşünülmesi gerekiyor ama bebişine zarar verme strese girerek.inşallah bigün düzelir.kocaman öpüldünnnn bebekkk.haaa bu arada saçlarından haber ver bakalım bize naptın

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
limangokids sitenin adı.

benim renklerim beyaz, bej, açık mavi, kırmızı, lacivert. diger renkleri sevmiyorum hiç.hele turuncu ve yeşilden nefret ederim.

gride yakışıyor laciverte...hastane çıkışım grili benim aldığım idilden aldım. çook güzel erkek rengi olmuş tammm

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
arkidişlerim benim göbüş acıktı, çıkıyım da yemek yiyim, uy hava da nasıl soguk izmirde anlatamam. neyse sizlere de afiyetler olsun.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

gülayımmm sıkma canını. unutma bebek kısmetiyle gelir. bi bakıcanki hoop herşeyini almış tamamlamışsın bebeğin eşyalarını

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
kızlar ya Ömür kız ismi mi erkek mi?
eşime dedim dün Ömür koyalım ( eşime Ömrüm derim çünkü hep ) "kız ismi o be, dizisi bile var " dedi, bence erkek ismi de olur, cok içime sindi bu isim

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
eşime dedim dün Ömür koyalım ( eşime Ömrüm derim çünkü hep ) "kız ismi o be, dizisi bile var " dedi, bence erkek ismi de olur, cok içime sindi bu isim

benim var ömür diye erkek arkadaşımmmmmmmm olur çokta güzel benceeee

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
Gülaycım biz senle birlikte başlayalım alış,verişe illaki alıncak zatn, bende alamadım daha hiç bişey. haziran gibi başlayacagım almaya, şark tayini de belli olur seçimden sonra gidip gitmeyecegimiz, bizde 30 haftalık falan oluruz haziran sonuna, günlük yarım saat yürüyüşü alışverişte yaparız artık. ben takmıyom artık alamadım edemedim diye, donsuz kalıcak değil ya minik meleklerimiz, gec alırız ama alırız illaki

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
canım çok fazla düşünerek canını sıkma.mutlaka düşünülmesi gerekiyor ama bebişine zarar verme strese girerek.inşallah bigün düzelir.kocaman öpüldünnnn bebekkk.haaa bu arada saçlarından haber ver bakalım bize naptın

saçlara daha bişey yapmadım, istediğim renk yoktu, bulunca yaparım artık, parasnı dün pazara harcadım zaten. :cikolata:

gülayımmm sıkma canını. unutma bebek kısmetiyle gelir. bi bakıcanki hoop herşeyini almış tamamlamışsın bebeğin eşyalarını

kızlar sıkmıyorum canımı ama napim pek havam da olmuyo.. saldım bayaaaaa..
söledim patrona böyle olur mu diye, ses seda yok .

ömür benim eşimin ismi.. kız da da erkek te de kullanılabilir harika bi isim .. ben bile istiyorumda evde 2 ömür çekilir mi bilemiyorum :hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar