alıntı tuşunun yanındaki HQ tusuyla tatlım. istedigin mesajların HQlarına tıkla sonra cevapla de.
aa bunu bende bilmiyordum.teşekkürlerr canım
alıntı tuşunun yanındaki HQ tusuyla tatlım. istedigin mesajların HQlarına tıkla sonra cevapla de.
Bu arada kızlar ana kucağı demişken,
bu ana kucaklarını ne zaman kullanmaya başlarız sizce?
Bebek doğduğunda ilk günler ben hep odasında ya da bizim odamızda park yatağında olsun istemiyorum.
Mümkün olduğunca gündüzleri salonda dursun,misafir yokken tabii
anakucağında uyusun,uyandığında da onda oyalansın istiyorum.
Zaten ana kucakları da tam yatar şekilde olabiliyor.
Sanırım ilk günden itibaren kullanılabilir değil mi??
oyhhh yirim ben onun oyuncakını çıngırakınııııı, begenmene sevindim canım, güle güle iui günlerde kullanın inşallah. çamaşırıdenedin mi oldu mu üstüne, gerçi işyerinde deneme zaten.
Dagdan gelip bagdakini delirtmesin o bakem, 150 kisi çullanırsak üstüne, herbirimize 1 kilosu bile düsmez, yiriz bitiririz onu beeee, paçoozzzzz.
Sling diyorlar buna,özellikle yurtdışında çok kullanılıyor
ve oldukça da kullanışlı,faydalı olduğunu söylüyor herkes.
Ama gene de bu Ceyda mokunu çıkarmış gibi geldi bana da
bu arada kızlar,sorumu tekrarlıyorum müsaadenizle:acep:
ayyy yine aklıma geldi yauuu... aradım palette bulamadım etrafta.. bulsam alıyodum.. neyse geçti sanırım , bulunca yaparım.. arada esiyo böyle takıyorum kafayı bişeye, var hafif bi çatlak sızıntı yapıyo bende :lululu::lululu::lululu:
(bu smileyde tam bana benziyo, hasta oluyorum buna)
sağolun kızlar..
denemedim ama penye sütyenmiş orda öyle durmuyordu, çok kullanışlı görükmiyi ama bakalım evde denerim artık ferah ferah :sirin:
Bu arada kızlar,sorumu tekrarlıyorum müsaadenizle:acep:
döveriz dimi ces onu?? Kendimi zor tutuyorum bana bak sen kimsin dememk için de hadi cuma cuma kimseye bulaşmayayım dedim......
Manyak geçenlerde müdürlerden biri dediki sürekli tatlı matlı birşeyler alma hol olmuyor yanlış anlaşılıyor diye neyse geriiiii gitmiş almış gene dağıtıyorlar ben yemedim bizim müdürde aman ne gerek var falan gibi laflar etti buda ya ben böyle alıyorum seviyoruz paylaşmayı ama insanlar yanlış anlıyor paramla satınalmak istiyorum sanıyorlar dedi bende odaya girdim ohaaaaaaaa dedim sadece yemedimde aldığı şeyi... Heee bide geçen bir arkadaşın bebeği oldu oana para vermiş ama sanırsam bayağı yüklü müştarı sölemiyor arkdaş bugünde çay makinesinin orda konuşurlarken duydum diyorku şahika ihtiyacınız varmı birşeye bak yardım edeyim falan filan biliyorsun durumum iyi oda yok kem küm diyor beni görüncede yok bebeğin gazı yok uykusu konusuna geçtiler.... Kadın herkesi parası ile dövüyooooo:1:
döveriz dimi ces onu?? Kendimi zor tutuyorum bana bak sen kimsin dememk için de hadi cuma cuma kimseye bulaşmayayım dedim......
Manyak geçenlerde müdürlerden biri dediki sürekli tatlı matlı birşeyler alma hol olmuyor yanlış anlaşılıyor diye neyse geriiiii gitmiş almış gene dağıtıyorlar ben yemedim bizim müdürde aman ne gerek var falan gibi laflar etti buda ya ben böyle alıyorum seviyoruz paylaşmayı ama insanlar yanlış anlıyor paramla satınalmak istiyorum sanıyorlar dedi bende odaya girdim ohaaaaaaaa dedim sadece yemedimde aldığı şeyi... Heee bide geçen bir arkadaşın bebeği oldu oana para vermiş ama sanırsam bayağı yüklü müştarı sölemiyor arkdaş bugünde çay makinesinin orda konuşurlarken duydum diyorku şahika ihtiyacınız varmı birşeye bak yardım edeyim falan filan biliyorsun durumum iyi oda yok kem küm diyor beni görüncede yok bebeğin gazı yok uykusu konusuna geçtiler.... Kadın herkesi parası ile dövüyooooo:1:
esracım bende öyle istiyorum ben nereye bebek oraya bu yüzden ana kucağını hemen kullanxcağım kısmet olursa
hmm bu benimde kafamı çok kurcalıyor aslında canım.biz tam 3 adet yatak beşik vs alıcaz biliyomusunuzzz:1:
1-oda takımın parçası karyolası
2-yatak odamıza bir sepet beşik
3-aşağı salona bir park yatak
ve hiçbirinden feragat etme vazgeçme şansımız yok.zira beşiği alıp oda oda taşıma gezdirme lüksümüzde yok
ama ana kucağını acaba yatak odasınamı alsak.ama benim hep sepet beşik hayalim vardı yaaa:sinifsinif:
Bu arada kızlar,sorumu tekrarlıyorum müsaadenizle:acep:
Heee bide bana geçen gün diyorki sana ı phone alayım mı çine falan gidecem , ne münasebet pardon dedim
hasta ya hastaaaaaaaaaaaaaaaa
hmm bu benimde kafamı çok kurcalıyor aslında canım.biz tam 3 adet yatak beşik vs alıcaz biliyomusunuzzz:1:
1-oda takımın parçası karyolası
2-yatak odamıza bir sepet beşik
3-aşağı salona bir park yatak
ve hiçbirinden feragat etme vazgeçme şansımız yok.zira beşiği alıp oda oda taşıma gezdirme lüksümüzde yok
ama ana kucağını acaba yatak odasınamı alsak.ama benim hep sepet beşik hayalim vardı yaaa:sinifsinif:
esracim bence dogumdan itibaren kullanılır. ben ana kucagi yerine oto koltugunu evde tutmayı ve onda yatırmayı düşünüyorum. az daha büyüyünce de mama sandalyesinde oturur benimle beraber mutfakta ya da salonda artık.