burdayımmm kuzummm benımmm yerım senı ben yaa paşaa resımıne bayıldım arsız oglan senııı:nanik::nanik:
anamıııııııııııııııııııııııııııııı:zonk:
evet teyzesi pek arsız olacak kimse umurunda değil terbiyesizin
burdayımmm kuzummm benımmm yerım senı ben yaa paşaa resımıne bayıldım arsız oglan senııı:nanik::nanik:
anamıııııııııııııııııııııııııııııı:zonk:
resim kaçıncı sayfada????
dizi icabı olsa anne işte, çakır öldüüünde gıyabında cenaze namazı falan olmuş ona laf yokta, koskoca hürreme ana diince noooluyo:ilknur:
kocısın ense trasını yapıp gelıyommm:zopa:
maşallah canım yakızlaarr ben geldimmmbebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim
inciii oğlum senin kızı öpüyormuş :verelini::verelini::verelini::verelini:
becerikli arkadaşım benimm
maşallah canım ya
iyi yakalamış dr. valla
oğlumu özledim, göresim var ama 25inde randevu, off offf
bu resimler cd'dekilerde olmasa napacaz bilmiyorum valla
meliss-rgulu-rgulu
melisle bayadır bende konuşamıyorum:ilknur::ilknur: sevmiyo galiba artık bizi
olsun olsun....saol saadet teyzesi fotojenik olacak oğluşum :zonk::zonk::zonk:
anam öylemı dersın yaa sewmıyomu acaba kiii:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
olsun olsun....
anammm aklıma geldi, buralarda yayınlıyos ya bu fotoları, ilerde ünlü neym olurlarsa geçmişte çekilen cıbıldak fotoları diye karşılarına çıkmasın sakın:1::1::1::1::1:
ayyy yerım onların yerın dıbıne gırmelerınııı:nanik::nanik:valla yerin dibine girerler canımm :nanik::nanik::nanik::nanik:
sever ama yaa çok sevecen birisi melisimiz :dans:dans:dans:dans:dans
ayyy yerım onların yerın dıbıne gırmelerınııı:nanik::nanik:
eewt yaaaaaa haklısın kuzummm
canımmm sen aldığın cicileri ekledinmii
canım eylül anneleri yazıyor ya orayı tıkla görürsünnasıl kı nerdekı cıcı topıgı yaaaaaaaa ben bılmıyomm
MESSİİİ anacıgına soyle benımle ılgılensınnn:zopa:
canım eylül anneleri yazıyor ya orayı tıkla görürsün
ilgileniyorum canım cım eşim beni çağırmıştı yanına sevesi gelmişte :zonk::zonk::zonk:
walla arada gelıyoo kocıslere boylee yaaa-rgulu-rgulu