2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
canım ben zaten normaldede zayıf birisi değilim o yüzden diyorum:sinifsinif: sen kaç kilo aldın
kafam karışık, 68le ilk gittim dr.a şimdi 75 diyo ama elektronik tartıların ölçümlerinin doğru olmadııını biliuorum. sağlık ocağında bugün tartıldım 72 çıktım... kaç kilo aldığıma ise yuvarlak rakam 5 diyom, sağlığı yerinde olsun kuzumun gerisi problem değil, doğumda zor olmayacağını bilsem dahada alırım ama frenliyom kendimi zaten...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kafam karışık, 68le ilk gittim dr.a şimdi 75 diyo ama elektronik tartıların ölçümlerinin doğru olmadııını biliuorum. sağlık ocağında bugün tartıldım 72 çıktım... kaç kilo aldığıma ise yuvarlak rakam 5 diyom, sağlığı yerinde olsun kuzumun gerisi problem değil, doğumda zor olmayacağını bilsem dahada alırım ama frenliyom kendimi zaten...

doktor her ay 2 kilo almak normal diyor normal almışsın sende.dediğin gibi onlar iyi olsunda biz vericez artık bir şekilde

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
doktor her ay 2 kilo almak normal diyor normal almışsın sende.dediğin gibi onlar iyi olsunda biz vericez artık bir şekilde
daha önce 74 kilo oldum, sonra 58e düştüm, sıkı bi diyetle, verebileceğimi biliyorum tekrar ama dr doğumun zor olur deyip korkutuyor beni :S

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

sağdaki renk nasıl ama..:zuzu:

offf amma takıntılıyım, benim gibi olan var mı?
kafama bişeyi taktım mı yapana kadar deliririm... :zonk:

selams kızlar.gülaycım aynı durumdayız şekerim.bende kafaya taktım.boyayacam da boyayacam.az önce kuafördeydim.kaş aldırdım.boya işini sordum.ne kadar felan boyuyosunuz.bi de hangi boya.vital kullanıyomuş kuaför.rengi beğendim koyu fındık kabuğu.karar verdim tamam hazırla dedim kıza.kız ustasına sordu.ustada erkek.ana çocuk olmaz dedi bu kimyasal boya dedi.bitkisel boyadan boyarsanız olur dedi.ama kendilerinde yokmuş.burda da herşey kaçak kızlar yani sahte.malum kilis.çocuk başka bi yerden getirtecek.soracak ne kadar felan diye.ona göre bana haber vercek.

gülaycım kesinlikle sağdaki renk.benim dediğim renge yakın.ama sanırım bu fındık kabuğu.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
selams kızlar.gülaycım aynı durumdayız şekerim.bende kafaya taktım.boyayacam da boyayacam.az önce kuafördeydim.kaş aldırdım.boya işini sordum.ne kadar felan boyuyosunuz.bi de hangi boya.vital kullanıyomuş kuaför.rengi beğendim koyu fındık kabuğu.karar verdim tamam hazırla dedim kıza.kız ustasına sordu.ustada erkek.ana çocuk olmaz dedi bu kimyasal boya dedi.bitkisel boyadan boyarsanız olur dedi.ama kendilerinde yokmuş.burda da herşey kaçak kızlar yani sahte.malum kilis.çocuk başka bi yerden getirtecek.soracak ne kadar felan diye.ona göre bana haber vercek.

gülaycım kesinlikle sağdaki renk.benim dediğim renge yakın.ama sanırım bu fındık kabuğu.

amaaaaaaaaaan sıkıldım valla bi tane renk buldum onda kararlı sayılırım alıcam 2 kutu evde boyuycam..
palette 5.5 altın parıltılı çikolata

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
bu arada geçmişi okudum.özgecim bebişini görmüşsün oh ne güzel.ama tatlım sen 23 haftalıksın nasıl oluyo eylül ortasında doğururum demişsin.ben 21 haftalığım ilk haftası doğururum diyorum.gerçi senin ki erkek.ben kız olduğu için muhtemel tarihten daha erken bekliyorum.bayramda mesela.son 12 eylül demişlerdi bana.:zonk:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
amaaaaaaaaaan sıkıldım valla bi tane renk buldum onda kararlı sayılırım alıcam 2 kutu evde boyuycam..
palette 5.5 altın parıltılı çikolata

Açtığın konuyada yazmışdım canım iyi yapmışsın boyada paletteden vazgeçme derim bende kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye etmiyeceğim bir boya varsa oda kolestonun kidir hiç tutmuyor rengi

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
sen bilirsin canım.ama palette ne biliyim ben bi kere aldım pişman oldum.sanki pek güzel diil.ama sen bilirsin yinede.rengi güzel ama.

kuzum internette çok araştırdım herkes palette den çok memnun.. altta ki saç rengiyle de alakalı herhalde... neyse artık..
görümcemin düğünü 04 haziranda acaba alıp hemen boyasam renk de oturur sanki.. boyasammı hemen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar