hoşbulduk canım, nasılsın
iyiyim canım oğlumu gördüm bugün havalarda uçuyorum :sila::sila:
hoşbulduk canım, nasılsın
çok güzel, hareketli miydi?iyiyim canım oğlumu gördüm bugün havalarda uçuyorum :sila::sila:
çok güzel, hareketli miydi?
az olmasımı kötü? kilo aldım diyorsan 1 kilo alman (ayda) iyi bişeeevet canım hareketliydi ayy yerim ben onu yaa sabahtan akşama kadar izlesem hiç bıkmam heralde :sila::sila: bende 1 kilo almışım o kötü oldu
az olmasımı kötü? kilo aldım diyorsan 1 kilo alman (ayda) iyi bişee
du ben kendimi bi yerlerden atayım ozamankilo aldım diyorum canım 5 bitene kadar almasaydım iyiydi ama sağlık olsun
du ben kendimi bi yerlerden atayım ozamanys:
ys:
ys:
kafam karışık, 68le ilk gittim dr.a şimdi 75 diyo ama elektronik tartıların ölçümlerinin doğru olmadııını biliuorum. sağlık ocağında bugün tartıldım 72 çıktım... kaç kilo aldığıma ise yuvarlak rakam 5 diyom, sağlığı yerinde olsun kuzumun gerisi problem değil, doğumda zor olmayacağını bilsem dahada alırım ama frenliyom kendimi zaten...canım ben zaten normaldede zayıf birisi değilim o yüzden diyorum:sinifsinif: sen kaç kilo aldın
kafam karışık, 68le ilk gittim dr.a şimdi 75 diyo ama elektronik tartıların ölçümlerinin doğru olmadııını biliuorum. sağlık ocağında bugün tartıldım 72 çıktım... kaç kilo aldığıma ise yuvarlak rakam 5 diyom, sağlığı yerinde olsun kuzumun gerisi problem değil, doğumda zor olmayacağını bilsem dahada alırım ama frenliyom kendimi zaten...
daha önce 74 kilo oldum, sonra 58e düştüm, sıkı bi diyetle, verebileceğimi biliyorum tekrar ama dr doğumun zor olur deyip korkutuyor beni :Sdoktor her ay 2 kilo almak normal diyor normal almışsın sende.dediğin gibi onlar iyi olsunda biz vericez artık bir şekilde
daha önce 74 kilo oldum, sonra 58e düştüm, sıkı bi diyetle, verebileceğimi biliyorum tekrar ama dr doğumun zor olur deyip korkutuyor beni :S
bi problem olmazsa evet, aklımda normal doğum var, sen?normal düşünüyorsun galiba canım hayırlısı ile bişey olmaz canım dikkat ederiz ne yapalım
bi problem olmazsa evet, aklımda normal doğum var, sen?
hee bide öle bi durum var dimi... geçen okudum anında yapılan bi estetik türü varmış onu yaptırın diyodu, sonraa doktor dr gezmeyin diyordubende normal istiyorum inşallah bir sorun çıkmazda çiziksiz atlatırım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sağdaki renk nasıl ama..:zuzu:
offf amma takıntılıyım, benim gibi olan var mı?
kafama bişeyi taktım mı yapana kadar deliririm... :zonk:
selams kızlar.gülaycım aynı durumdayız şekerim.bende kafaya taktım.boyayacam da boyayacam.az önce kuafördeydim.kaş aldırdım.boya işini sordum.ne kadar felan boyuyosunuz.bi de hangi boya.vital kullanıyomuş kuaför.rengi beğendim koyu fındık kabuğu.karar verdim tamam hazırla dedim kıza.kız ustasına sordu.ustada erkek.ana çocuk olmaz dedi bu kimyasal boya dedi.bitkisel boyadan boyarsanız olur dedi.ama kendilerinde yokmuş.burda da herşey kaçak kızlar yani sahte.malum kilis.çocuk başka bi yerden getirtecek.soracak ne kadar felan diye.ona göre bana haber vercek.
gülaycım kesinlikle sağdaki renk.benim dediğim renge yakın.ama sanırım bu fındık kabuğu.
amaaaaaaaaaan sıkıldım valla bi tane renk buldum onda kararlı sayılırım alıcam 2 kutu evde boyuycam..
palette 5.5 altın parıltılı çikolata
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sen bilirsin canım.ama palette ne biliyim ben bi kere aldım pişman oldum.sanki pek güzel diil.ama sen bilirsin yinede.rengi güzel ama.