2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bizim burda gül ağacından başka bişi daha yapılır taze soğan ekili olurya yeşil sapları olur onları eşit şekildekesersniz dilek dilersiniz ve biucuna siyah ip bi ucuna beyaz ip bağlarsınuz ertesi gün dileğiniz olucaksa beyaz olmıycaksa siyah bağladınız sap uzar hep tuttu bende

Tubacim bu arada sen de gelmissin buraya cok sukur cok sevindim ... iyisin de mi.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
wowwwwww ben onu unuttum neler yapılır kızlar ona göre yapim akşam

ne dileğin varsa onu çiziyorsun kağıda. tabii hepsi ayrı kağıtlara. sonra gül ağacı dibine gömüyosun. sonrada sabah akan suya atıyosun. gül ağacı yoksa yapıca bişey yok saksı dibpleri sağolsun. geçen sene gül bulamadık. gece olmuş saat 3 karşı sitenin içinde vardı güller, tellerden elimizi çize çize geçirip üstüne serptik valla napalım. bu kadarını yaptığım halde dilekelrim oldu :)))

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
selam kızlarr sabahtan pazara gittim yeni geldim ayyy pazar esnafının yüzüne öğürdümm beni asla unutmazlarr hep meyvaları kokladım sebzelere bakasım gelmedi okdr midemi bulandırdılarki ve çookkkk yoruldummm göbeğim çok acıdı poşetleri taşırkennn öldüm bittim yaa buarada kocaman göbeğim var ama insanlar bnm hamile olduğumu anlamıorlar sanırım hala gıcık oldum bu duruma yaa bizim ailenin sebzecisi gördü beni aa abla nerelerdeydin aylardır hastamısın dedi biraz rahatsızdım dedim aman maşallah toparlamışsıın herhalde kilo almışsın dedi öküzz ötesiiii

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
selam kızlarr sabahtan pazara gittim yeni geldim ayyy pazar esnafının yüzüne öğürdümm beni asla unutmazlarr hep meyvaları kokladım sebzelere bakasım gelmedi okdr midemi bulandırdılarki ve çookkkk yoruldummm göbeğim çok acıdı poşetleri taşırkennn öldüm bittim yaa buarada kocaman göbeğim var ama insanlar bnm hamile olduğumu anlamıorlar sanırım hala gıcık oldum bu duruma yaa bizim ailenin sebzecisi gördü beni aa abla nerelerdeydin aylardır hastamısın dedi biraz rahatsızdım dedim aman maşallah toparlamışsıın herhalde kilo almışsın dedi öküzz ötesiiii

ay canım yaaaaaa, anlamıştır onlar da nezaketlerinden sormamışlardır. hani olur ya, abla hamilesin galiba derler, ama sen gerçekte kilo almışsındır. o tongaya düşmemek için dememişlerdir öyle. kıyamam ben sanaaaa. hem ne diye o kadar poşet taşırsın anlamam ki.alsana bi pazar arabası. ya da gitme pazara. eşinle markete git al, ben gitmiyorum valla pazara falan. çarparlar marparlar diye.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
buarada ces gelmişşş nolurr geçmişe yollamayın beni nasılsın ces boynun nasıl rapormu aldın neler oldu 2 günde merak ettik

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
bizim burda gül ağacından başka bişi daha yapılır taze soğan ekili olurya yeşil sapları olur onları eşit şekildekesersniz dilek dilersiniz ve biucuna siyah ip bi ucuna beyaz ip bağlarsınuz ertesi gün dileğiniz olucaksa beyaz olmıycaksa siyah bağladınız sap uzar hep tuttu bende

bak bunu hiç duymamıştım ama taze soğan için köye gitmek lazım olmadı şimdi.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
buarada ces gelmişşş nolurr geçmişe yollamayın beni nasılsın ces boynun nasıl rapormu aldın neler oldu 2 günde merak ettik

yok canım rapor mapor almadım. salı gübü eşim yollamadı zaten. ben de aradım ofisi gelemiyorum dedim. ama kalkamıyodum zaten. sonra onun stresinden migrenim tuttu, dün de o yuzden gelemedim. Allahtan demiştim ya patronlar sagolsun anlayisli, rapor falan istemediler. bugun de migrenim gecti ama boynum hala tutuk, 3-4 güne anca geçer kuzum. merak eden yüreklerinizi severim ben siziiiiin.-hmm-hmm-hmm

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlaarr ben geldimmm :panter::panter: bebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim

inciii oğlum senin kızı öpüyormuş :verelini::verelini::verelini::verelini:

Ekli dosyalar

• DSCF0060.jpg
    DSCF0060.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 84
Tepki
38
kızlar sizin yerinize soğan bağlıya bilirim ben köydeyim bir tarla soğan var :))
geldim cesscim geldim valla ne olsun evimiş kocamı özledim annemdeyim ama haftaya istanbula dönğcem artık çok özledim çünkü kocamı evimi soğan konusunda ciddiyim bağlıya bilirim sizin adınıza :))bi tarla soğan var bütün siteye yeter :))

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
haticenin dedigi gibi izmirde cok senlikli geciyo hıdrellezler. özellikle sahil boyları insandan geçilmez olur. genellikle çiğdem çitleyerek dolaşan hanım teyzeler ve coccukları. ara sokaklarda da ateş yakan üstünden atlayan, zaman zaman ateş üstüne düşen çocuklar olur. en büyük zevkleri de ateşte araba lastigi yakmak. benim en büyük zevkim de itfaiyeye haber verip o ateşi söndürtmek. eglencelerini engellemek istemem ama bugun evim temizleniyo mesela, o lastik kokusu geldi mi gitmek bilmiyo. ben de hemen polisi arıyorum , zırt itfaiye geliyp, pofff söndürüyo lastigi. sonra cocuklar da normal ates yakıyoloar, ona lafımız yok yakabülürler tabi kim de.
hımmm mızıkçı teyze seni :)
ne dileğin varsa onu çiziyorsun kağıda. tabii hepsi ayrı kağıtlara. sonra gül ağacı dibine gömüyosun. sonrada sabah akan suya atıyosun. gül ağacı yoksa yapıca bişey yok saksı dibpleri sağolsun. geçen sene gül bulamadık. gece olmuş saat 3 karşı sitenin içinde vardı güller, tellerden elimizi çize çize geçirip üstüne serptik valla napalım. bu kadarını yaptığım halde dilekelrim oldu :)))
hımmm ben yapmıştım böyle hala ev alamdaım bu sene belkim tutar
iyi iyi gelişmeler var sen de çok sevindim pazara bile çıkıyor olmana melisim...okdar öğürdün öküz anlamadı mı
selam kızlar biz geldik nasılsınız bakalım:heyo:

hoşgeldinnnnnn:zuzu:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

hakikaten öyleymiş artık göbekler önde gidiyo hala nasıl anlamıyorlar hayret ediyorum

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ay canım yaaaaaa, anlamıştır onlar da nezaketlerinden sormamışlardır. hani olur ya, abla hamilesin galiba derler, ama sen gerçekte kilo almışsındır. o tongaya düşmemek için dememişlerdir öyle. kıyamam ben sanaaaa. hem ne diye o kadar poşet taşırsın anlamam ki.alsana bi pazar arabası. ya da gitme pazara. eşinle markete git al, ben gitmiyorum valla pazara falan. çarparlar marparlar diye.

ya arabyala gidioruz normalde vın vın ama evim 4. kat biranda çıkıyım bitsind dedim salaklık ettim göbeğimin içinde biryer yırtılmış gibi acıor anlatabildimmi

ama bnm cidden hamile olduumu anlamıorlar ve bak elvin gördü pazar günü beni dün gecede damla kameradan gördü bildiğin kocaman bir göbeğim var bunu hep takıorum ya kafama zaten bişi yaşayayım ya hamileyim diye bir ayrıcalık göreyim istiorumm

Tepki
38
oğlumun hiç duru durağı yok cescim bişi sorucam senşn oğluşun kaç gramdı canım ya en son kaç hafta kaç gram

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlaarr ben geldimmm :panter::panter: bebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta b,r ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim

ay aman da maşallah pipisineeee, kız olsaydı çektirir miydi babası bu fotoyu sor bakalım :):):) Çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına maşallah kuzumuza.

kızlar sizin yerinize soğan bağlıya bilirim ben köydeyim bir tarla soğan var :))
geldim cesscim geldim valla ne olsun evimiş kocamı özledim annemdeyim ama haftaya istanbula dönğcem artık çok özledim çünkü kocamı evimi soğan konusunda ciddiyim bağlıya bilirim sizin adınıza :))bi tarla soğan var bütün siteye yeter :))

özlenmez mi canım ya, özlemişsindir tabi. iyiysen dön canım, evinin keyfini sür bir süre. ama yine de dikkatli davranmaktan vazgecme tabi.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
hımmm mızıkçı teyze seni :)

hımmm ben yapmıştım böyle hala ev alamdaım bu sene belkim tutar

iyi iyi gelişmeler var sen de çok sevindim pazara bile çıkıyor olmana melisim...okdar öğürdün öküz anlamadı mı

hoşgeldinnnnnn:zuzu:

hoşbulduk tatlım ya bu aşağıdaki hafta göstergesini nasıl nerden yapıyoduk:acep:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kızlaarr ben geldimmm :panter::panter: bebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta b,r ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim

ay maşallah erkeğimize çok sevindim özgecim
pipyi de gösterdi hemi inciiiiiiiiii özge sankim bişey diyorrrrrrrrr maşallah pipiliye

ay evet benim yerime bağlıyabilirsin canım cidden

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ya arabyala gidioruz normalde vın vın ama evim 4. kat biranda çıkıyım bitsind dedim salaklık ettim göbeğimin içinde biryer yırtılmış gibi acıor anlatabildimmi

ama bnm cidden hamile olduumu anlamıorlar ve bak elvin gördü pazar günü beni dün gecede damla kameradan gördü bildiğin kocaman bir göbeğim var bunu hep takıorum ya kafama zaten bişi yaşayayım ya hamileyim diye bir ayrıcalık göreyim istiorumm
tatlım o zaman hemen bir tane "baby loading" yazılı tişört alalım sanaaa, ya da karnından bebek bakıyomuş gibi bi tane.o zaman anlarlar işte. benimki de bira göbegi gibiduruyo. ilk defa bugun asansörde karşı büroda çalışan bi kız sordu aaa bebek mi o diye, yok dicektim göbek. üstün yetenegim ben sadece orami şişirebiliyorum.
oğlumun hiç duru durağı yok cescim bişi sorucam senşn oğluşun kaç gramdı canım ya en son kaç hafta kaç gram

söylüyoruuuum: 21+2'de 440 gr imiş.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
kızlaarr ben geldimmm :panter::panter: bebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim

maşallah canım yaa ne güzel poz vermiş öle annesiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar