2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
iyiyim kızlar... bugün evlilik yıldönümümüz... :huhuu::huhuu: 9 yıl oldu.. vay beee... daha dün gibiydi... akşama eşime süpriz romantik bir yemek hazırlayacağım... çok işim var.. biraz bakayım sizlere dedim...

Maşallah, daha uzun yıllar birlikte olmanız dileğiyle canım...
Ben 13 yıllık evliyim vallahi sanki dün gibi zaman çabuk geçiyor.
Umarım hepimiz eşlerimiz ve çocuklarımızla mutlu,sağlıklı uzun bir ömür geçiririz...

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
iyiyim kızlar... bugün evlilik yıldönümümüz... :huhuu::huhuu: 9 yıl oldu.. vay beee... daha dün gibiydi... akşama eşime süpriz romantik bir yemek hazırlayacağım... çok işim var.. biraz bakayım sizlere dedim...

Oyy ne güsel.darısı başımıza.bizim daha 1,5 sene olunca böyle 9 yıllara özenir oldk :hihi:Eşinle bereber nice nice güzel, aşk dolu huzur sağlık dolu senelereeeee:cicek::cicek::cicek::cicek:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
Oyy ne güsel.darısı başımıza.bizim daha 1,5 sene olunca böyle 9 yıllara özenir oldk :hihi:Eşinle bereber nice nice güzel, aşk dolu huzur sağlık dolu senelereeeee:cicek::cicek::cicek::cicek:

ayy ne güzel bende ilk yıllara gitsek diyordum... tam tersi desene.. bak canım o yıllar bir daha gelmiyor.. dolu dolu yaşayın...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
titreşimi de hissediyolarsa bir de tam rezillik. nasıl bi anaya düştüm, GASMOMMMMM diyodur benimki. sabahki gaz da portakal suyundan oldu zaten, muthis bi sanci falan, ama atınca gecti allahtan yaaa. cok aciyodu yoksa.

içerden offffff gasmomi genemi ya diyordur. seslisindede aha savaş çıktı deyip sipere yatıyordur yavrucak:eek:ys:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ayy ne güzel bende ilk yıllara gitsek diyordum... tam tersi desene.. bak canım o yıllar bir daha gelmiyor.. dolu dolu yaşayın...

her yaşın bir güzelliği var demişler... ömür dediğin ne ki çabuk geçiyor...
bu güzel anlarımız elimizde iken tadını çıkaralım canım....
tebikler nice mutlu senelere...:sirin::sirin:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
kızlar bugün hıdırellez batıl inançlarınız varsa dilek dileme günü gül ağacı dibinde

Selavcim geçen sene izmirdeki ilk hıdrellezimde bütün sitenin hanımları akşam üstü toplanmıştı benide davet ettiler.gittim baktım oooo eğlence süper.ateşler yakılmış müzik son ses.atlayan zıplayan.neyse dediler herkes dileğini kağıt parçalarına döksün gül ağacının dibine bıraksın.ben ilkkez görüyorum bu adeti tabi.kağıttan ev yapanımı ararsın araba yapanımı.para yapanlarda vardı.sembolik tabi öylesine yapılıyor herşey.bende kalp şekli yapıp bıraktım ağaç dibine:hihi:istediğim tek şey eşimin aşkının daim olmasıydı çünkü.sonra bir baktıkki bizim sitenin 50 yaş üstü birkaç dul bayanı gizli saklı koyuyor dilek kağıtlarını.meğer onlarda adam figürü yapıp mahçup mahçup bırakmışlar ağaç dibine:hihi:kısmet istiyorlar haklı olarak ayollll:hihi::hihi::hihi::hihi:
bakalım bu akşam neler görücezzz:panter:

DM86

Üye
Tepki
20
Herkese selammm
yaaaaaaaaaaa neden arnavut kızlarına laf attınız bakım :( Biz hamarat diilmiyiz bea

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Selavcim geçen sene izmirdeki ilk hıdrellezimde bütün sitenin hanımları akşam üstü toplanmıştı benide davet ettiler.gittim baktım oooo eğlence süper.ateşler yakılmış müzik son ses.atlayan zıplayan.neyse dediler herkes dileğini kağıt parçalarına döksün gül ağacının dibine bıraksın.ben ilkkez görüyorum bu adeti tabi.kağıttan ev yapanımı ararsın araba yapanımı.para yapanlarda vardı.sembolik tabi öylesine yapılıyor herşey.bende kalp şekli yapıp bıraktım ağaç dibine:hihi:istediğim tek şey eşimin aşkının daim olmasıydı çünkü.sonra bir baktıkki bizim sitenin 50 yaş üstü birkaç dul bayanı gizli saklı koyuyor dilek kağıtlarını.meğer onlarda adam figürü yapıp mahçup mahçup bırakmışlar ağaç dibine:hihi:kısmet istiyorlar haklı olarak ayollll:hihi::hihi::hihi::hihi:

çoook inananlardanım. geçen yılki dileklerim oldu. bu yıl arslanımla dilekler tutup önce gül ağacı dibine ekicez sonra sabahta çıkarıp suya atıcaz.

Tepki
38
kızlar nasılsınız bakalım görmiyeli gelişmeleri alım şimdi eçmişe dalarsan haftaya çıkarım heralde

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

bende bu akşam dilek tutp koycam gül ağacının dibine ya tutarsa

Tepki
38
bizim burda gül ağacından başka bişi daha yapılır taze soğan ekili olurya yeşil sapları olur onları eşit şekildekesersniz dilek dilersiniz ve biucuna siyah ip bi ucuna beyaz ip bağlarsınuz ertesi gün dileğiniz olucaksa beyaz olmıycaksa siyah bağladınız sap uzar hep tuttu bende

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
wowwwwww ben onu unuttum neler yapılır kızlar ona göre yapim akşam

haticenin dedigi gibi izmirde cok senlikli geciyo hıdrellezler. özellikle sahil boyları insandan geçilmez olur. genellikle çiğdem çitleyerek dolaşan hanım teyzeler ve coccukları. ara sokaklarda da ateş yakan üstünden atlayan, zaman zaman ateş üstüne düşen çocuklar olur. en büyük zevkleri de ateşte araba lastigi yakmak. benim en büyük zevkim de itfaiyeye haber verip o ateşi söndürtmek. eglencelerini engellemek istemem ama bugun evim temizleniyo mesela, o lastik kokusu geldi mi gitmek bilmiyo. ben de hemen polisi arıyorum , zırt itfaiye geliyp, pofff söndürüyo lastigi. sonra cocuklar da normal ates yakıyoloar, ona lafımız yok yakabülürler tabi kim de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar