2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
GÜNAYDIN KIZLAR

cesssss hoşgeldin canım geçmiş olsun..

kızlar en son palette 5.5 altın pırıltılı çikolata rengine karar verdim.. saç rengimi biliyorsunuz dipler koyu uçlar az daha açık.. dipler kendi rengi yaaa ben saç uçlarından mı başlıcam diplerden mi boyamaya ...
bide bu renk tutar mı ki? olur mu ki? :hihi::hihi::hihi:
ay fena oldum dünden beri boya bakıyorum çatlıcam gııııııı :zonk:
Ekli dosyayı görüntüle 7561

gülaycım bi daha diyeyim ewde boyamaa bu renk katiyen tutmaz. kuaföre gittt. bu renk anca kumral saç üstüne tutar. teyzem kuafördü ondan biliyorum saç boyama işlerini

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ben hiç kusmadım hiçç. midem bulanmadı. demir hapı içiyorum sadece. o da doktor zoruyla. kan sayımımda normal. yeme içme dersen sabahları 2 kere kahvaltı yapıyorum. ama azar azar. yumurta süt kaşar peyniri domates favorilerim. sonra günde 2 kivi 2 ceviz 2 muz 3-4 elma yiyorum. öğlen yoğurt ayran muhakkak sofrada olur. bolca salata. en son ne zaman fast food yediğimi hatırlamıyorum çokda özlüyorumm. balık haftada bir atlamadan yiyorum. ekmek günde 2-3 dilim yiyorum. hep taze sebze tüketip yemeğini yapıyorum. hamur işi yemiyorum. öyle işte. nazar değecek diye hiç söylememdim ama benim doğum 26 eylül öncesi olucakmış doktorumuz öyle söyledi. benim arslan almış başını gidiyoo. millete takılıyorum bayramda doğuran varmı diye korkarım benim arslan anne ben geldim diycek bayramda. benim biarkadaşta doğumun zmanından 21 gün önce doğum yaptı bu aradaa

tühh maşşalaah..
valla bende iştah sıfır.. sabah zorla kahvaltı ediyorum 1-2 gündür çıkıyo oda.. öğlen az yoğurt yiyorum yemeğin yanında zorla.. akşamda az yoğurt yemeye çalışıyorum.. meyve balık filan yok.. inşallah bebeişim iyi gelişir napim yiyemiyorum.. :eek:ys:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
GÜNAYDIN KIZLAR

kızlar en son palette 5.5 altın pırıltılı çikolata rengine karar verdim.. saç rengimi biliyorsunuz dipler koyu uçlar az daha açık.. dipler kendi rengi yaaa ben saç uçlarından mı başlıcam diplerden mi boyamaya ...

geldi dünürüm kız boya gitsin ya bu rek güzel ama ben severim

Tepki
72
Hım bu arada göbüşlerimizin resmini nereye koycaz kızlar:dusun:

Resim çekme günüm gelmiş benim :hihi:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
iyi bak gelinime......

ama meliste hiç beslenmedi maşallah kızı turp gibi tatlım o alacağını alır meraklanma

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
tühh maşşalaah..
valla bende iştah sıfır.. sabah zorla kahvaltı ediyorum 1-2 gündür çıkıyo oda.. öğlen az yoğurt yiyorum yemeğin yanında zorla.. akşamda az yoğurt yemeye çalışıyorum.. meyve balık filan yok.. inşallah bebeişim iyi gelişir napim yiyemiyorum.. :eek:ys:

allaha emanet bebişlerimiz. geçen günde dedim. bizler iyiyiz kontrolümüzü yaptırıp pek çok şeye dikkat ediyoruz. o sokaktaki dilencilerin çocukları nasıl sağlıklı maaşşallahları var. rabbim korur merak etme

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben hiç kusmadım hiçç. midem bulanmadı. demir hapı içiyorum sadece. o da doktor zoruyla. kan sayımımda normal. yeme içme dersen sabahları 2 kere kahvaltı yapıyorum. ama azar azar. yumurta süt kaşar peyniri domates favorilerim. sonra günde 2 kivi 2 ceviz 2 muz 3-4 elma yiyorum. öğlen yoğurt ayran muhakkak sofrada olur. bolca salata. en son ne zaman fast food yediğimi hatırlamıyorum çokda özlüyorumm. balık haftada bir atlamadan yiyorum. ekmek günde 2-3 dilim yiyorum. hep taze sebze tüketip yemeğini yapıyorum. hamur işi yemiyorum. öyle işte. nazar değecek diye hiç söylememdim ama benim doğum 26 eylül öncesi olucakmış doktorumuz öyle söyledi. benim arslan almış başını gidiyoo. millete takılıyorum bayramda doğuran varmı diye korkarım benim arslan anne ben geldim diycek bayramda. benim biarkadaşta doğumun zmanından 21 gün önce doğum yaptı bu aradaa

E ama anacım sen örnek tablo gibi çıktın karşımıza simdi, biz de bugun onu canım cok istedi yesem bisi olur mu modundayız halaaaaa. afferim sana ya, ne kadar saglam iraden varmis. Bizim nazarımız degmez kuzum sen merak etme, anca tebrik ederiz biz seni,maşallahımızı da koyalıııııııııııııııım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
GÜNAYDIN KIZLAR

cok sagol canım geçecek inşallah. inşallah sen de saçına uygun rengi bulursun. ben hiç anlamam benim sacımı yaptıgım tek boya kına. o da bildigin el kınası, o yuzden yardımcı olamıyrum.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ben tavuk hariç herşeyi ama herşeyi yiyorum valla zararlı mı değil mi diye bakmıyorum canım ne isterse ama meyveyi inanılmaz çok tüketiyorum ama son bir kaç akşamdır sadece salataya dadandım hoşuma gitti akşam hafif oluyor şişmiyorum. Düzenli şekilde balık ceviz süt alan yemiyorum ama herşeyden muhakkak yiyorum

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Ben tavuk hariç herşeyi ama herşeyi yiyorum valla zararlı mı değil mi diye bakmıyorum canım ne isterse ama meyveyi inanılmaz çok tüketiyorum ama son bir kaç akşamdır sadece salataya dadandım hoşuma gitti akşam hafif oluyor şişmiyorum. Düzenli şekilde balık ceviz süt alan yemiyorum ama herşeyden muhakkak yiyorum

bende pek yemek seçmem herşeyden yerim özellikle sebze yemeklerini çok severim ama meyve bile dokunuyor mideme her meyveyi yiyemiyorum özellikle ekşi olanlar reflümü azdırıyor akşamları bir bardak süt içersem biraz iyi geliyor neyse az kaldı cnm şunun şurasında 4 ay sıkçaz dişleri:hihi:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Günaydın güzell annelerrrrr:panter:
Ces canım hoşgeldin sende.geçmişe bakmadan hemen bi günaydın diyeyim dedim-kop
nasıl oldun tatlım.çok geçmiş olsun merak ettik seni:acep:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
günaydın hanımlar dün kontrolümüz vardı kızım kocaman olmuş maşallah 484 gr. boyuda yaklaşık 17 cm. ayrıntılı baktı doktorum ayak parmaklarından kafasına kadar inceledi bi sorun yokmuş çok şükür sağlıklı dedi ama yinede bugün saat 1de hastanede radyologta bakacak ayrıntılı olarak. plesentam aşağıdaymış ama rahimi tam kapatmıyormuş korkmana gerek yok dedi yukarı çıkarmış yavaş yavaş. bugün ayrıca sol mememde kitle var onada bakacak radyolog. bide kardiyoloğa yönlendirdi doktorum küçükken kalp rahatsızlığı geçirmiştim o yüzden muhakkak kalbede bakılsın dedi. inş. bi sorun çıkmaz.

maşallah kızımız kocaman olmuş inşallah senin kontrollerinde de bişey çıkmaz canım güzel haberlerini bekliyoruz...

günaydın kızlarrr, bugün kızımla erkenciyizzzzz, şuan altın çöreğimle çay içiyoruz :))) ya kızlar bu arada 4,5 kg. almışım sabah tartıldım moralim bozuldu :-((((

4.5 kg neyki canım gayet normal ama senin önceden fazla kilon varmış ama gene de iyi almışsın ben 8 kilo aldım maşallah diyelim sana.takma kafana verilir kilocuklar bebişler sağlıklı olsunda

adana da 1 haftadır sıcaklar başlamış durumda. yazlıklarımızı çıkardık. 1 haftaya kadarda ayaklarda çıkar ortaya giyiveririz sandaletleri. yaz doğum çizgisi çıkmayanlar panik yapmayın ne güzell bikini giyersiniz yazın. ben çok seviyorum hamişlerde bikini

evet sıcaklar başlar ne güzel orda.buralara yaz ne zaman gelir muamma.ben bikini fiyatlarına baktım da birkaç ay için hamile bikinisi almam sanırım o yüzden deniz de yok bana bu sene:nanik:

daha iyiceyim tatlım 3-4 güne turrrrrrrrrrp gibi olurum, azcık daha vadesi var yane. sen nasılsın?

bitanem valla merak ettik çok kimsedetelin falan da yok ulaşamadı kimse sana.inşallah 4-5 güne kalmaz turp gibi olursun .bizde büyümeye devam ediyoruz:hihi:

maşallah canım sana bende gün içinde yararsız olan ne varsa götürüyorum.afiyet olsun yarasın paşayaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar