- #3.941
normal bi insan için ideal ama benim içn değil malesef :-((
olsun canım esranın da dediği gibi önemli olan bebeğin sağlıklı olması sonra illa bi şekilde veririz kiloları takma boşver
normal bi insan için ideal ama benim içn değil malesef :-((
allah yardımcınız olsun, benim eşim de temmuzda gidelim bi kaç hafta tarsus mersin adana yapalım diyo ben de beni öldürsen gitmem diyorum yaaa, hamile hamile nasıl çekeceksiniz o sıcağı bilemiyorum
canım altın çörek istanbul halk ekmeğin çıkarıdğı bişi, içinde fındık, üzüm felan var. oldukça besleyici bişi. senin hamile olduğun belli değil ama insanlar bana çok şişmişin diyolar :-((( zaten kiloluydum bi de dün bi kadın bana 7 aylık mı dedi çok kötü hissettim kendimi :-(((
inşallah canım sağlıklı olur, bizimki 3 hafta içerisinde gram bile almamış ayrıca suyum da azalmış, çok üzüldüm :-(( tüm kiloyu ben almışım yani
ay bana biri 7 aylık mı dese ben uçarım heralde mutluluktan. ben de 6 aylık diyorum kimse inanmıyo, 6 aylıkken bundan daha ne kadar fazla olabilir ki karnım. sonuçta nerdeyse 4 ay var daha önümde yani, şimdiden o kadar şişerse 4 ayda ağzıma girer heralde.
istanbuldayım canım ben aslananası adanadaymış ona demiştim ben de.. hoş biz de istanbulda pek evden çıkamayız heralde:zonk:
olsun cnm zamanla alır elbet bol su içmen lazım unutma. benim bebiş maşallah baya almış inş. kilolar bende kalmaz kızım alır
Cesim geldinmi?
Nerelerdesin sen özledik merak ettik.
Geçmiş olsun
Geldim Elmam Geldim, sagolun canım merak etmissiniz, haber vermek icin bile giremedim. iyiceyim simdi ama yarına daha iyi olurum inşallah. sen nasılsın?
Aman dikkat et kendine.
İyi sayılırım Ces im benimde miğdem çok fena bir kaç gündür.
Dün gecede ağrıdan uyuyamadım herhalde doktora gitmek zorunda kalıcam
ben kızıma hamileykende çok çekmiştim bunu.Şimdi ilaçta fayda etmiyor
allah yardımcınız olsun, benim eşim de temmuzda gidelim bi kaç hafta tarsus mersin adana yapalım diyo ben de beni öldürsen gitmem diyorum yaaa, hamile hamile nasıl çekeceksiniz o sıcağı bilemiyorum
hem sıcak hem de çalışıcam düşünnün.. neyse iş yerim rahat allahtan o kurtarıyor beni. ewde de tüm gün açıcaz klimaları. akşamlarıda baraja gidicez ohh göl kenarında temiz hava alıcaz geçiricez bi şekilde yazı. o değil göbüş aldı başını gidiyor memişlerde tabiiki. pişikde olucaz artık tombul neneler gibi memişleri elimize alır gezeriz. bol bol pudralarız:2:
ay bana biri 7 aylık mı dese ben uçarım heralde mutluluktan. ben de 6 aylık diyorum kimse inanmıyo, 6 aylıkken bundan daha ne kadar fazla olabilir ki karnım. sonuçta nerdeyse 4 ay var daha önümde yani, şimdiden o kadar şişerse 4 ayda ağzıma girer heralde.
kayınbaba kaynanama demiş. gelin demiş şimdiden böyle oldu göbeği, ilerleyen aylarda ne kadar olur kim bilir. taşıyamazda bunun canı ne ki demiş. ben 5 aylık oldum ama 6-7 aylık göbüşüm var. sonracığıma 7 kilo almısım ama hepsi göbekte. yoksa kollar bacaklar aynı duruyorum
kayınbaba kaynanama demiş. gelin demiş şimdiden böyle oldu göbeği, ilerleyen aylarda ne kadar olur kim bilir. taşıyamazda bunun canı ne ki demiş. ben 5 aylık oldum ama 6-7 aylık göbüşüm var. sonracığıma 7 kilo almısım ama hepsi göbekte. yoksa kollar bacaklar aynı duruyorum
hay Allah Elmacım ya, sana da geçmiş olsun. sanırım artık boyut olarak midemize ulaştılar içerden, o yuzden mide sikayetleri artıcak hepimizde. bende de zaman zaman eksime ve agri oluyo. Renie Duo diye surup vermisti doktorum sikayetim olursa diye, 1 kere ondan ictim iyi geldi. sana ne iyi gelir acaba, sor bari doktoruna telefonla da olsa.
ay kayınbaba niye yorum yapıyo onane ki...............
Banada renin duo verdi ama hiç faydaetmiyor.
Benimki artık dayanılmaz bir ağrı oldu.
Mehtap a bir ilaç vermiş arıycam doktoru banada ondan verir herhalde.Teşekkür ederim evet sıpalar büyüdükçe şikayetler artıcak.