2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
yeni mesaj sayfası açsana çok yazdık sapıttı yine sanırım.
sen de Düzgün Beyi onayladın tamamdır o zaman..Beni bu kadaaarr sevmeeee şımartmaaaa:nanik:

kızlar kesin ben doğuma giderken Melisle konusuyo olurum hatta kocam doguma giremezse doğum sırasında da Melisle konusurum size online anlatır ahahahah malum ilk kurbanlardan biri ben olucam gibi görünüyor:eek:ky:

Damla görüntülü görüşme yapalım bari
An be an doğum ayyy

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
merhaba arkadaşlar....
doktordan geldim şimdi...
erkekmiş bebeğim.... ayağıyla kapatmış bizim kereta ama doktor yüzde 80 erkek dedi....:bebecik:bebecik
bir kızım vardı birde erkeğim olacak.. çok şükür Rabbime.. Allah olmayanlara versin....

gözün aydın rüzgar gülü.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin,bebişler sağlıklı olsun:huhuu:

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
sen de Düzgün Beyi onayladın tamamdır o zaman..Beni bu kadaaarr sevmeeee şımartmaaaa:nanik:

kızlar kesin ben doğuma giderken Melisle konusuyo olurum hatta kocam doguma giremezse doğum sırasında da Melisle konusurum size online anlatır ahahahah malum ilk kurbanlardan biri ben olucam gibi görünüyor:eek:ky:

bende ilklerdenim 1 eylül tabi sezeryansa 1-2 hata önce alırız dedi dr...:nanik::nanik:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
merhaba arkadaşlar....
erkekmiş bebeğim.... ayağıyla kapatmış bizim kereta ama doktor yüzde 80 erkek dedi....:bebecik:bebecik
bir kızım vardı birde erkeğim olacak.. çok şükür Rabbime.. Allah olmayanlara versin....

Gözünüz aydın canım ne güzel 1 kız 1 erkek Allah oğlunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

benimde en son kararım sezeryan olmak canım.ama seni tebrik ettim epidural sezeryana hiç cesaretim yok.onun yaşatacağı mutluluk ayrıdır ama sanırım benim için uzak hemde çok:bebek:

Korkma yahuu zaten sen başladı mı diyene kadar bebek doğmuş oluyomuş süper bi duygudur ya ben seni doğuma kadar cesaretlendiririm epidural için :sila:

Kızlarrrrr
ben size gerçek adımı hiç söylemedim değilmi :zuzu:
Söyliyeyim barim aaaa kimse adımı bilmiyor
Merhaba benim adım Serap hehe çok utandımmm :eek:ys:

Doğru tabi senin de bir ismin var ahahha o kadar alışmışım ki sana elma demeye Serap demek için biraz zaman geçebilir..

Damla görüntülü görüşme yapalım bari
An be an doğum ayyy

Valla olur neden olmasın? Düzgün bey izin verirse bana uyar :cokkomik:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
merhaba arkadaşlar....
hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olur....-ciko-ciko
benim kızımı da ekleyin bence artık listeye.....:panter:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Kızlar benim çizelgeye baksanıza.
Ne kadan hoş artık sonlara doğru geliyoruz yolun çoğu
gitti azı kaldı
ayyy ürperdim yaaaaaa
muhtemelen önce ben pörtlerim sezeryan oldugu için. Sonra sen en son Mehtap gelir. Şaka bi yana az kaldı yaa çabuk geçiyor artık farkında mısınız? 6.aydayız inanamıyorum hala...
yaa ben bir türlü 3 ayı bitiremediğimi hatırlıorum birde 4 aylığım demedim ben hiç kimseye nasıl geçti o ay anlamadım

merhaba arkadaşlar....
tebriklerrrrrrrrrrr
benimde en son kararım sezeryan olmak canım.ama seni tebrik ettim epidural sezeryana hiç cesaretim yok.onun yaşatacağı mutluluk ayrıdır ama sanırım benim için uzak hemde çok:bebek:
bnmde yokk epidurale yani birileirnin beni canlı canlı kesior olma düşüncesi korkunç gelior bana tövbee yarabbimm ayyy
Kızlarrrrr
ben size gerçek adımı hiç söylemedim değilmi :zuzu:
Söyliyeyim barim aaaa kimse adımı bilmiyor
Merhaba benim adım Serap hehe çok utandımmm :eek:ys:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım adını sölemenee seraapppp serapp seraappppppp

ahahah bak buna şüphem yok yani konuşma olayına onurda olsa ben ararım çatlarım merakımdann o an sorarmışımm şimdii napıolarr birde kızarım sana ses versene beeee diye-rgulu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar