Kızlarrrrr
ben size gerçek adımı hiç söylemedim değilmi :zuzu:
Söyliyeyim barim aaaa kimse adımı bilmiyor
Merhaba benim adım Serap hehe çok utandımmmys:
memnun oldum serapcımmm
Kızlarrrrr
yeni mesaj sayfası açsana çok yazdık sapıttı yine sanırım.
sen de Düzgün Beyi onayladın tamamdır o zaman..Beni bu kadaaarr sevmeeee şımartmaaaa:nanik:
kızlar kesin ben doğuma giderken Melisle konusuyo olurum hatta kocam doguma giremezse doğum sırasında da Melisle konusurum size online anlatır ahah malum ilk kurbanlardan biri ben olucam gibi görünüyor
ky:
Gözün aydın canım.
Sağlıklı ve sıhhatli dünyaya gelsin.
Allah acılarını göstermesin tekrar tebrikler
merhaba arkadaşlar....
doktordan geldim şimdi...
erkekmiş bebeğim.... ayağıyla kapatmış bizim kereta ama doktor yüzde 80 erkek dedi....:bebecik:bebecik
bir kızım vardı birde erkeğim olacak.. çok şükür Rabbime.. Allah olmayanlara versin....
sen de Düzgün Beyi onayladın tamamdır o zaman..Beni bu kadaaarr sevmeeee şımartmaaaa:nanik:
kızlar kesin ben doğuma giderken Melisle konusuyo olurum hatta kocam doguma giremezse doğum sırasında da Melisle konusurum size online anlatır ahah malum ilk kurbanlardan biri ben olucam gibi görünüyor
ky:
Anaaaa Hürrem gene doğurdu ya la :deli:
merhaba arkadaşlar....
erkekmiş bebeğim.... ayağıyla kapatmış bizim kereta ama doktor yüzde 80 erkek dedi....:bebecik:bebecik
bir kızım vardı birde erkeğim olacak.. çok şükür Rabbime.. Allah olmayanlara versin....
benimde en son kararım sezeryan olmak canım.ama seni tebrik ettim epidural sezeryana hiç cesaretim yok.onun yaşatacağı mutluluk ayrıdır ama sanırım benim için uzak hemde çok:bebek:
Kızlarrrrr
Damla görüntülü görüşme yapalım bari
An be an doğum ayyy
hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olur....-ciko-cikomerhaba arkadaşlar....
26 kızımız
38 erkeğimiz
var şimdilik
bende ilklerdenim 1 eylül tabi sezeryansa 1-2 hata önce alırız dedi dr...:nanik::nanik:
ayyy ürperdim yaaaaaaKızlar benim çizelgeye baksanıza.
Ne kadan hoş artık sonlara doğru geliyoruz yolun çoğu
gitti azı kaldı
yaa ben bir türlü 3 ayı bitiremediğimi hatırlıorum birde 4 aylığım demedim ben hiç kimseye nasıl geçti o ay anlamadımmuhtemelen önce ben pörtlerim sezeryan oldugu için. Sonra sen en son Mehtap gelir. Şaka bi yana az kaldı yaa çabuk geçiyor artık farkında mısınız? 6.aydayız inanamıyorum hala...
tebriklerrrrrrrrrrrmerhaba arkadaşlar....
bnmde yokk epidurale yani birileirnin beni canlı canlı kesior olma düşüncesi korkunç gelior bana tövbee yarabbimm ayyybenimde en son kararım sezeryan olmak canım.ama seni tebrik ettim epidural sezeryana hiç cesaretim yok.onun yaşatacağı mutluluk ayrıdır ama sanırım benim için uzak hemde çok:bebek:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım adını sölemenee seraapppp serapp seraapppppppKızlarrrrr
ky:
merhaba arkadaşlar....
hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olur....-ciko-ciko
benim kızımı da ekleyin bence artık listeye.....
evet benimde 2 eylül son tarih ama sezeryan düşünüyorum o yüzden agustus sonu gelir insallah oğlum..Seval,ces, sen, ben, elma ilk kurbanlar bizizys: