Bence Y mağduru koy
:nanik::nanik::nanik::nanik::nanik::nanik::nanik:
Bence Y mağduru koy
kızlar ben kaçıyorum yavaş yavaş randevum 5:30da eşim gelcek birazdan öptük hepinizi teyzeleri size iyi muhabbetler-ciko
kızlarrrr hepinizi öpüyorumm yarın sabahtan kontrolüm var öğleden sonrada tetanoz izinliyiz oğlumla yarın verdiğiniz kek tariflerinide değerlendireceğiz evdeyken
herkes kendine çokkkk iyi baksın
-rgulu-rgulu-rgulu
evet oraya yapıştırım ama yazımın altında ticker çıkmıyor
bnm a rh - yasinin 0 + biz bitmişizztabiki kızlar bu iğnenin yapılabilmesi için siz (-) iseniz eşlerinizin mutlaka ( + ) olası gerekiyor eğer eşinizde (- ) ise problem yok
ayrıca siz ( + ) eşiniz ( - ) ise yine problem yoktur
bende 1.60 boyumaa 66 kilo olmuşummmm pehlivanı ben pehlivaannnşişmanlıycan yapıcak bişey yok
ben de ilk aylarımda sadece makarna ile beslenebilmiştim de bugün itibari ile 11 kilo almış bulunmaktayım 55 le başlayıo 100 le biticem die korkuorummmmmmmm.
üzerine yoğurt veya peynir dökerek kendini rahatlatabilirsin...
naptın temizlikmi niye yordun kendini gün gün yapsanaYorulduummmmmmmmmmmm:3:
aBence Y mağduru koy
hayatta yemem peynirli makarna ama banada cazip geldi bende öle yicemm peynirleri rendeliceemmayyyy. benim bebeğim de peynirli makarna istedi şimdi... eve gidim hemen yapcam
yok sanmam yeniletmek gerekmez ama bnde geçmi kalıoruz diye çıldırıorum ben normal bir dr eline düşemicekmiyim yaa buarada öküz insanı bir ara msjlarına bak f deki4 lü test yapılırken baktılar ona da Melis. 16 haftalıkken baktılar. Yenilmek gerekir mi acaba?
haklısın kaza olabilir doğrumelisçim şimdi düşünmüyo olabilirsin ama ya fikrin değişirse yada kaza ile hamile kalırsan o yüzden kimse bundan sonra başka çocuk düşünüyormusun diye sormuyor ve bu iğnenin doğumdan sonra ilk 72 saat içinde yapılması gerekiyor yani daha sonra olmanında bir faydası yok
kızlarrrr hepinizi öpüyorumm yarın sabahtan kontrolüm var öğleden sonrada tetanoz izinliyiz oğlumla yarın verdiğiniz kek tariflerinide değerlendireceğiz evdeyken
-rgulu-rgulu-rgulu
bnm a rh - yasinin 0 + biz bitmişizz
yok sanmam yeniletmek gerekmez ama bnde geçmi kalıoruz diye çıldırıorum ben normal bir dr eline düşemicekmiyim yaa buarada öküz insanı bir ara msjlarına bak f deki
bnm a rh - yasinin 0 + biz bitmişizz
bende 1.60 boyumaa 66 kilo olmuşummmm pehlivanı ben pehlivaannn
naptın temizlikmi niye yordun kendini gün gün yapsana
ayy esraaaaaaaaaa:nanik::nanik:Makarnaaaaaaaaaaaaaaa-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko
o zamn yemege dewam inicim-ciko-ciko-cikoben canım isteyince yiyorum valla-ciko aynı kilodayım ben de almadım daha
elmaa he cok hossunBen anladım MAKARNA yapıcak
:nanik:
canım şaka yaptım yaa yeterki sen ve oğlun sağlıklı ol verirsin doğumdan sonraa
-rgulu-rgulu-rgulu
ayy esraaaaaaaaaa:nanik::nanik:
o zamn yemege dewam inicim-ciko-ciko-ciko
elmaa he cok hossun
ayy esımde aynını dıyo zaten dogumdan sonra kılo wermk ıcın ayrı bı butce lazım:nanik:
babamın dedıgı aklıma geldı ben bekarken dıyet yapardım babmda YEDIRIYOM PARA WERIYOM ZAYIFLATMAK ICIN YINE PARA WERIOM ANLAMDIM derdı:nanik::nanik::nanik:
oyyyy kıyamam sana ben yaaa...bende özluyorumm o gunlerıııı
yok cok yemem cunku senın gıbı zayıf bı anne degılım ben:uzgun::uzgun:
ben canım isteyince yiyorum valla-ciko aynı kilodayım ben de almadım daha
-rgulu-rgulu-rgulu
Yanlız Damla ben ve Mehtap aynı gün doğurursak nasıl olur bilmem...
Gerçi Damla sezeryan yapıcak ta Mehtap ve ben normal doğum aynı gün hastaneye ziyarete gelirsiniz artık...
güzelim fotolardan eser mi kaldı bende :sinifsinif: fotoğraf çekilince yenilerini koyarsm görürsün zayıf anneyi:1:
ay ne güzel canım bu aya kadar kilo almamış olman bundan sonra 10 kiloda alsan bişecik olmaz-ciko
canım güzel haberlerle gelirsin inşallah kendine cici bak sende muckk
ya bende bunu merak eıdyorumm acaba kım once dogum yapacak gıdermıyızz zıyarete:nanik:
yaa yolladım şimdi bitane daha attım bi bakk nasıl olur yaaoglum yok ki bişi gelmemiş
hiiiiiii serserisin sen ne yaptın aaaaa saçmalamışsın esraaaa çok kızdımKuzum sadece temizlik değil,yorganları falan kaldırdım vs vs vs daha bir sürü iş:zonk:
hoşgeldin emineeslm.lar herkese
damla hoşgeldin
özge ben pek alışamadım bu ismine ama alışırız yani
çookk sevindimmMelis Damla da artık Düzgün beye devam edicek.
Sende destekliyordun bunu haberin olsun....
Yanlız Damla ben ve Mehtap aynı gün doğurursak nasıl olur bilmem...
Gerçi Damla sezeryan yapıcak ta Mehtap ve ben normal doğum aynı gün hastaneye ziyarete gelirsiniz artık...