Bu pakette 4 emzik var
0-3 ay
3-6 ay
6 +
ve bir de Y kesimli (püre için )
iyiymiş.bende bu arada biraz araştırdım..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
çalışırken sağmak için belki ilerde böyle bişi alırım....
Bu pakette 4 emzik var
0-3 ay
3-6 ay
6 +
ve bir de Y kesimli (püre için )
Gurbet abla sana yazmıştımda arada kaynadı sanırım şimdi tekrar yazayım...
Sen çalışmalara devam ediyormusun,bebek işine ara vermiştin kendini zayıflamaya adamıştın.
Son durum ne ?
Offf çok sordum
Günaydın Haydariyem nasılsın?
Benimçıplak resimlerim vardıııııııııı:3: sildirelimmmmm
Ne oldu Cesin neyi var?
ya iste bole elmacim bilemiyorum ne yapcam sukur 3 cocugum var hamd olsun isterdim bir tane daha biliyorsun hicbirine doyamadan arada buyudu gittiler zevkini alamadim bebek buyutmenin
ya iste bole elmacim bilemiyorum ne yapcam sukur 3 cocugum var hamd olsun isterdim bir tane daha biliyorsun hicbirine doyamadan arada buyudu gittiler zevkini alamadim bebek buyutmenin
Bu arada kızlar,bize ait olan konuların ve de mesajların tamamen silinmesini ben de istiyorum.
Madem bu kadar adice bir uygulama yapıp hepimizi attılar siteden (akıllarınca)
öyleyse bize ait göbek resimleri,bebek cicileri vs üzerinde prim yapmasınlar.
Ben bu konuda birleşelim ve hepimiz ayrı ayrı mail atalım derim.
Eğer kabul etmezlerse üzerine gider yapılması gerekenleri yaparız.
Yok öyle iş,hem silsinler kafalarına göre üyelikleri
hem de hala üzerimizden prim yapsınlar !!
kızlar hepinize gunaydın.Kocam gitti moralim bozuk haliyle,umarım herkes iyidir....ozledim hepinizi..
kızlar hepinize gunaydın.Kocam gitti moralim bozuk haliyle,umarım herkes iyidir....ozledim hepinizi..
canım ya birde benim tayinimi çıkarsa memlekete ben başka hiçbişe istemem hamileliğimin geri kalanını huzurlu geçirsem barii....
şükür kavuşturana nasılsın tatlım, üzülem bak temmuzda göreceksin gelmiş oldu hemde maşallah uzunda kaldı canım
allah kavuştursun canım..üzülme olur mu?
damlacım Allah tez zamanda kavuştursun inşallah bozma moralini yalnız değilsin
canım uzulme demek belkı sacma ama bende dıcem en azından uzulmemeye calıs bebısını dusun cok etkılenıo onlarda ben 3 gundur sıkıntıdayım dıye kızda huzursuzdu ınan bana
Canım Damlam günaydın,Allah kavuştursun bebeğim.
Zor ama alışırsın,çok güzel oldu bu kıcasık tatil-ciko