bütün güzel annelere ve minnoşlara güüünaaydıın.şöyle bi okudum geçmişi.damlacım hoşgeldin alllah tekrar kavuşmayı nasip etsin.allah sabırlık versin size.yavaş yavaş eksikler tamamlanıyo oo ne güzel.yani ordaki kadro demek istedim.bu arada benim üyelik devam ediyo baktım.ben bi kaç gündür kötüydüm.bugün biraz daha iyiyim.ama boğazımı yırtan bi öksürük var.öksürdükçe karnım ağrıyo.kötü olmama rağmen maşallah ccücüğüm hiç durmuyo.yaramaz şey:sila:
kaburgası batan arkadaş var.merak etmesin benimde batıyo.1.kızımda 7.ay batmaya başlamıştı ve doğurana kadar battı.hatta doğumdan sonra bile yeri ağrıyordu.bunda da çok yemek yediğim zaman batma oluyo.onun sebebi sanırım iç karnı geniş olanlarda batma oluyomuş.çok kötü bi ağrı ama ya çünkü oturamıyosun.allah kolaylıklar versin hepimize.bi de ayakları şişenler varmış erken diilmi daha kızlar ?:acep:
bişey sorcam herkese; hala sabah kusmaları olan var mı acep ya ?:acep:
kaburgası batan arkadaş var.merak etmesin benimde batıyo.1.kızımda 7.ay batmaya başlamıştı ve doğurana kadar battı.hatta doğumdan sonra bile yeri ağrıyordu.bunda da çok yemek yediğim zaman batma oluyo.onun sebebi sanırım iç karnı geniş olanlarda batma oluyomuş.çok kötü bi ağrı ama ya çünkü oturamıyosun.allah kolaylıklar versin hepimize.bi de ayakları şişenler varmış erken diilmi daha kızlar ?:acep:
bişey sorcam herkese; hala sabah kusmaları olan var mı acep ya ?:acep: