2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
canım çok şanslısın o zaman saolsun benim müdürümde beni nasıl zora sokacağını şaşırdı:3:ne güzel ya ağustosta gidiyosun yani...şu anda sendemi ayrısın eşinden,evinden?kıyamam ya nolacak bizim bu halimiz?

Sürekli şükrediyom Allaha müdürümden dolayı kendisi de bayan ve beni kzı yerine koyuyo hep birlikteyiz gezip tozuyoz müdürüm gibi davranmıyo sağolsun eşimden ayrıyım tatlım eşim iskenderunda asker onun burda gelebileceği birlik yok ondan dolayı benim gitmem şart benim de gitmem için 1 sene dolması lazım az kaldı işte dediğim gibi sen öğretmen misin

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar ben şimdilik kaçayım.kızımı okula hazırlıyayım ok.öptüm herkişi.bayyys:bebecik:bebecik:bebecik

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
yaaaa benim de ananem var merzifonda ben de onunla birklikte kalıyom ama merkezde görev yapıyom servisle gidiş geliş yapıyorumm

ne güselllll:panter:benimde dedeler merzifonlu ama aslan kafkasya göçmeniyiz.çerkeziz yani.benim düğün önce istanbulda 3 gün sonrada merzifonda olmuştu mesela.:panter:
bakalım yakınlarda gelme durumumuz var.kayınvalidemlerde doğuma gelicekler.güzeldir merzifon :panter:
sen sevdinmi canım peki:sila:

ardila

Üye
Tepki
16
Sürekli şükrediyom Allaha müdürümden dolayı kendisi de bayan ve beni kzı yerine koyuyo hep birlikteyiz gezip tozuyoz müdürüm gibi davranmıyo sağolsun eşimden ayrıyım tatlım eşim iskenderunda asker onun burda gelebileceği birlik yok ondan dolayı benim gitmem şart benim de gitmem için 1 sene dolması lazım az kaldı işte dediğim gibi sen öğretmen misin

ramda çalışıyrum canım o yüzden yaz tatiliydi,sömestrdı onlarda yok.8-5 çalışma saatim baya zor oluyo...senin adına çok sevindim burası aşiret kültürüyle yaşayan bir yer aşiretin varsa her işin kolay yoksa yandın...hele birde bayansan,bayana hiç değer verilmiyor...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ne güselllll:panter:benimde dedeler merzifonlu ama aslan kafkasya göçmeniyiz.çerkeziz yani.benim düğün önce istanbulda 3 gün sonrada merzifonda olmuştu mesela.:panter:
bakalım yakınlarda gelme durumumuz var.kayınvalidemlerde doğuma gelicekler.güzeldir merzifon :panter:

sevdim tatlım amasya cok daha güzel tabi görsel olarak ben burda yaşamaya devam etmek istiyom ama işte eşim buraya gelemiyo mecburen tayin olcam eşimin geldiğinde görüşelim inş.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
merak ettim şimdi:panter:
teşekkürler canım[
cinsiyet belli olmadan istediğim ayakkabılar vardı pembe pembe dün hemen özellikle onları almaya gittik:) bi de önlük aldım eklerim birazdan:evet:

incii çok sevindim kızımız kesinleşmiş ay geriden gelince böyle bölük pörçük anlıyorum herşeyi..üşenmesem de geçmişi okusam iyi olucak. Cici topiği açıldı mı?

cnm en son salı günü boynu tutulmuştu eve gideceğim diyordu sanıyoruz ki raporlu haber vermedi

cessin boynu çok ağrıyodu izinli galiba o duramıyodu çünkü agrıdan canımm

sağolun kızlar hay allah üzüldüm yaa çabucak iyileşir inşallah...

Tepki
46

slm hanımlar lehale canım çerkezsin demek eşimde çerkez ama kadınları çok becerikli çerkezlerin ama erkekleri malesef çok tembel doğru değilmi eşim ve kayınpederden biliyorum :3:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ramda çalışıyrum canım o yüzden yaz tatiliydi,sömestrdı onlarda yok.8-5 çalışma saatim baya zor oluyo...senin adına çok sevindim burası aşiret kültürüyle yaşayan bir yer aşiretin varsa her işin kolay yoksa yandın...hele birde bayansan,bayana hiç değer verilmiyor...

hmmmm urfayı bilirim 15 yıl antepte yaşadım eşim de antepli çok yakın kültürünü de bilyom haklısın aşiret varsa herşey yolunda oluyor ama yoksa vay haline ben de öğretmenim ama öğretmenlik yapmayanlardanım Valilikteyim memur olarak çalışıyom

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
incii çok sevindim kızımız kesinleşmiş ay geriden gelince böyle bölük pörçük anlıyorum herşeyi..üşenmesem de geçmişi okusam iyi olucak. Cici topiği açıldı mı?

sağolun kızlar hay allah üzüldüm yaa çabucak iyileşir inşallah...

saol damlacım-hmm-hmm
açıldı açıldı canım-kop-kop

DM86

Üye
Tepki
20
kızlar bız kacar ısımız var azıcık onlrı halledelım bıde sabah 7de kalktık dıye uyku bastı yatıp dınlenelım bas bas

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
sevdim tatlım amasya cok daha güzel tabi görsel olarak ben burda yaşamaya devam etmek istiyom ama işte eşim buraya gelemiyo mecburen tayin olcam eşimin geldiğinde görüşelim inş.

Ayy Rabbim tez zamanda kavuştursun senide canım eşine.Hayırlısıyla tayininizde çıkar inş.O zamana kadar gelirsek mezifona görüşürüz inş.satlarımızda aynı nerdeyse:panter:
bebişleride buluştururuz göbüşlerimizde-ciko

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Ayy Rabbim tez zamanda kavuştursun senide canım eşine.Hayırlısıyla tayininizde çıkar inş.O zamana kadar gelirsek mezifona görüşürüz inş.satlarımızda aynı nerdeyse:panter:
bebişleride buluştururuz göbüşlerimizde-ciko

amin canım amin tüm ayrı olanları kavuştursun inş rabbim ayyyy evet cok güzel olur canım yaaa buluşturalım yavruları göbüşleri

ardila

Üye
Tepki
16
hmmmm urfayı bilirim 15 yıl antepte yaşadım eşim de antepli çok yakın kültürünü de bilyom haklısın aşiret varsa herşey yolunda oluyor ama yoksa vay haline ben de öğretmenim ama öğretmenlik yapmayanlardanım Valilikteyim memur olarak çalışıyom[/

aman her işte hayır var belkide biliyomusun ben 5 yılda bu camiadan o kadar soğudum kiiii......belki sizinkiler tutarlıdır en azından bize ne vaatler verildi hiçbiri tutulmadı vaatten geçtim 5 yıllık memurum hala stajyerim inanabiliyomusun çok lakaytlar belkide iyiki öğretmen olmamışsın boşver....

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
slm hanımlar lehale canım çerkezsin demek eşimde çerkez ama kadınları çok becerikli çerkezlerin ama erkekleri malesef çok tembel doğru değilmi eşim ve kayınpederden biliyorum :3:

ayy canım çok sevindimm.demek sen bizim gelinimiz oluyosun hee:panter:ya evet hanımlarımız gerçekten çok becerikli ama erkekler konusunda pek fikrim yok:acep:eek:labilirde olmayabilirde:panter:benim babam aşırı işkolik olduğundan bu tezi çürütebiliriz aslında.hayatında hiç 9 a kadar bile uyumamamış bir babaya sahibim.sabah 5 babam kahvaltıda hopp sonra işte güçte:panter:
mesela benim eşim arnavut ama kayınpederim hep der.iyiki çerkez gelinimiz var.arnavut kızlarını bile gölgede bırakıyor benim gelinim diye beni onore eder durur saolsun-ciko

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
hmmmm urfayı bilirim 15 yıl antepte yaşadım eşim de antepli çok yakın kültürünü de bilyom haklısın aşiret varsa herşey yolunda oluyor ama yoksa vay haline ben de öğretmenim ama öğretmenlik yapmayanlardanım Valilikteyim memur olarak çalışıyom[/

aman her işte hayır var belkide biliyomusun ben 5 yılda bu camiadan o kadar soğudum kiiii......belki sizinkiler tutarlıdır en azından bize ne vaatler verildi hiçbiri tutulmadı vaatten geçtim 5 yıllık memurum hala stajyerim inanabiliyomusun çok lakaytlar belkide iyiki öğretmen olmamışsın boşver....

aslında haklısın ben eşimin yanına ilk zamanlar cok gittim rapor alıp alıp hiç bişe demediler düşün öğretmen olsam nası giderdim haytta yollamazlardı şimdi gidemiyom ama malum hamileleikte ilerledi eşim geliyo elinden geldiğince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar