2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
kabus resmen geri döndü ... :böö::böö:
bırakın sadece sabahta değil bi öğleden önce tutuyo bi öğleden sonra...
umarım geçer.. şuanda fenlık geçiricem resmen çok fena miğdem.. rennie menne işe yaramadı valla.. ühühühüühühhüühühühüühühühühüü:acep:

Al bendende o kadar ağrı+yanma+bulantı yemek yemek istemiyorum artık herşey dokunuyor.
Birtek meyve dokunmuyor :bitter:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
az krep tarzı bişi yapsan..
un+tuz+su güzel olur kız... :zonk:

sabah sevine sevine kahvaltı ettik eşimle, peynir ,zeytin, yumurta, ohhh dedim yarasın kızıma..
tam işe yolcu ediyorum adamı hooooooooop bi öksürük... bitin faydalı yemekler kanalizasyona :zopa:

sabah sabah yine iğrençliğim üstümde yiyeceğiniz varsa da yemezsiniz artık...
ben doğal zayıflama ilacıyım.. :eek:ys:

aa evet gülay öle yapayım ben en iyisi :hhhhhh:
senin kusmalar hala devam mı ediyo ya:uzgun: Allah kolaylık versin geçer inşallah en kısa zamanda:hulya:

DM86

Üye
Tepki
20
Ya kızlar bide ben bişeyi sorayım müsadenizle.doktorum magnezyum verdi bana.hani şu suya katılıp eritirelerek içilenlerden.yada içilemeyenlerden:cokkomik:2 gündür zor içiyorum çünkü.benim elevit ve birde demir hapım vardı sürekli kullandığım.şimdi buda eklendi 3 oldu:böö:
pek bir memnuniyetsizim yani.doktoru magnezyum veren ve kullanan başka kim var acaba aramızda:acep:

CANIM BENIMKIDE VERDI MAGNEZYUM AMA BENIMKI SUYA ATILMIYO CUNKU BEN ONLARI ICEMIORUM CIKARIORUM HEMEN SOLEMISTIM DR BEN OYLE VERIRSENIZ ICEMEM DIE
BIRDE DR BANA BIGUN ELEVITI IC KAN ILACININ YANINDA BIR GUN MAGNEZYUMU IC DEDI BEN BIR AYDA 3,5 KILO ALDIM DA KORKTU KADIN 100 KILO DOGURUCAM DIE GERCI BENDE COK TAKILMADIM BUNA AMA :lala::lala:

BIDE BUGUN BEN ASI OLAYINI SORDUM TETENOZU BUNYEN COK HASSAS BENCE STERIL BIR ORTAMDA DOGUM YAĞICAGINA INANIOSAN HAMILELIKTE YAPTIRMA DOGUMDAN SONRA YAPTIR DEDI

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
Canım sorma benimde son 3-4 gündür kusma değilde acayip mide bulantılarım başladı.soğuk soğuk terliyorum göz kapaklarım çekiliyor böyle sanki.bir halsizlik sorma.ama istifra olmadı çok şükür.ben bir başladımmı sonu gelmez artık çünkü:acep:

sende başladı diyemi soruyorsun yoksa öylesinemi.umarım yoktur bişeyin canım:panter:

ahhhhhh tatlım bende hiç bitmedi ki :eek:ky: ay şu da sigara içiyo ama neyse.tiksiniyorumda sigaradan böööö.neyse.ben 5 aydır çekiyorum.tek umudum 5 bitince belki geçer diye.ama bende diğer kızımdada böyle olmuştu.ben sabah gözümü açıyorum direkt banyoya..çok iğrenç bişey ya.alttan üstten ne varsa gidyo yani.kusura bakmayın iğrenç oldu biraz.
merak ettim yani halaa kusan varmı benim gibi.sen üşütmüş olabilirsin belki.

ardila

Üye
Tepki
16
benim de amasyadan iskenderuna eş durmundan asalet onayı bekliyom ben 3 ayıım kaldı ahhh ahhh inş olur ya bi aksilişk çıkmaz sen de mi eş durumundan istice tatlım

evet canım ben daha önce kayseride sözleşmeli çalışıyodum çıkmadı tayinim eş durumundan bende naptım ettim kadroya geçtim 1 ay içinde sözleşmelilerin eş durumunu iyileştirdiler şimdide kadroya alırlarsa olan bana olacak..asaletim onaylanması içinde adaylığın kalkması lazım kayserideki 4 yılımı saymadılar bile nasıl zoruma gitti anlatamam adaylığımda aralıkta kalkıyor daha çoook var yani sen ağustosta isteyebiliyosun yani?süperrrrr:sirin:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
bana magnezyum filan vermediler ama ben ne zaman kan hapı içsem miğdem çok bulanıyo o gün.. aşırı kansızsın demese içmicem yaaa offff :3:

Sabahları aç karnınamı içiyorsun canım kan hapını.bak başta bende öyleydim sonra doktoruma söyledim bana çok güzel bişey tavsiye etti.gece yatmadan aç karnına içebilirsin dedi.hem iştah açtığından gece içmem daha iyi oluyormuş hemde mide bulantılarını hissetmiyormuşum.tabi 1-2 saat öncesinden ve sonrasındanda süt ve süt ürünleri tüketmemek kaydıyla:panter:
bi sor istersen doktoruna gece bu şekilde kullanabilirmiyim diye.ben şimdi o konuda çok rahatım şükürler olsun:panter:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
benimde sanırım toza alerji oluştu bu dönemde yatağa yatsam öksürüyorum.kalksam öksürüyorum.yada tozlu havasız ortama girince öksürüyorum....
umarım geçicidir...:acep:
bulantı çok az oldu sadece sabahları onları da tuzlu bişeylerle geçiştirdim.
kusma hiç olmadı allaha şükür...-ciko

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Ya kızlar bide ben bişeyi sorayım müsadenizle.doktorum magnezyum verdi bana.hani şu suya katılıp eritirelerek içilenlerden.yada içilemeyenlerden:cokkomik:2 gündür zor içiyorum çünkü.benim elevit ve birde demir hapım vardı sürekli kullandığım.şimdi buda eklendi 3 oldu:böö:
pek bir memnuniyetsizim yani.doktoru magnezyum veren ve kullanan başka kim var acaba aramızda:acep:

Bana magnezyum+elevit+demir Gülfem vermişti.Sonra Düzgün bey yanlızca demir ilacını içmemi söyledi.Ben magnezyumu akşam yatmadan evvel içiyorum demiri sabah saat 05.00 de kalkıp içiyorum.%100 portakal suları varya onlara katıyorum çok rahat içiyorum.Suyla içemem :saskin:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
valla tatlım doktor bana elevit bile vermiyo o kadar ısrarıma ragmen sadece kan hapı içiyom ben magnezyum neden verdi kramp girmeleri mi oluyodu

Yaa canım kramp falanda yoktu ama gerekli gördü nedense.hayır bide ilaç suda eritilip içilince pek bir zor ve mide kaldırıcı:acep:
neyse yapıcak bişey yok artık içicem çaresizz:sinifsinif:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Al bendende o kadar ağrı+yanma+bulantı yemek yemek istemiyorum artık herşey dokunuyor.
Birtek meyve dokunmuyor :bitter:

allaha çok şükür eskisi kadar kötü değil ama bitti sanmıştım 2 haftadır yine dellendi miğdem..
benimde en sevdiğim şeyleri bile yiyesim gelmiyo.. oyyyyy oyyyy :uzgun:

aa evet gülay öle yapayım ben en iyisi :hhhhhh:
senin kusmalar hala devam mı ediyo ya:uzgun: Allah kolaylık versin geçer inşallah en kısa zamanda:hulya:

yap ye kuzum mis gibi olur... peynir domates filan varsa onlarıda koy yanına... ben nasılsa yiyemiyorum ya canım bişey istemiyo..bizim adamlar ne aşerme gördü ne naz... çok şanslılar.. :uzgun::uzgun:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
evet canım ben daha önce kayseride sözleşmeli çalışıyodum çıkmadı tayinim eş durumundan bende naptım ettim kadroya geçtim 1 ay içinde sözleşmelilerin eş durumunu iyileştirdiler şimdide kadroya alırlarsa olan bana olacak..asaletim onaylanması içinde adaylığın kalkması lazım kayserideki 4 yılımı saymadılar bile nasıl zoruma gitti anlatamam adaylığımda aralıkta kalkıyor daha çoook var yani sen ağustosta isteyebiliyosun yani?süperrrrr:sirin:

offfffff gıcık oluyom bu aday memeur mevzusuna yaaaaaa çok şükür benim 26 temmuzda kalkacak Allahtan çok iyi bir müdüre denk geldim de sağolsun burda oylamıcak beni İnş senin de bi an önce olur tatlım

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

bende içiyorum canım.portakal suyu gibi benimkide.ama o kadar dokunmuyo bana.zati pek istikrarlı içmiyorum.kan ilacı içiyorum o da pek düzenli dill.kan ilacım küççük şişelerde sıvı.o da fena dill.demir hapları bulantı yapar gülaycım.çiğneme veriyo bazı doktorlar.ony bi sor istersen

ardila

Üye
Tepki
16
offfffff gıcık oluyom bu aday memeur mevzusuna yaaaaaa çok şükür benim 26 temmuzda kalkacak Allahtan çok iyi bir müdüre denk geldim de sağolsun burda oylamıcak beni İnş senin de bi an önce olur tatlım

canım çok şanslısın o zaman saolsun benim müdürümde beni nasıl zora sokacağını şaşırdı:3:ne güzel ya ağustosta gidiyosun yani...şu anda sendemi ayrısın eşinden,evinden?kıyamam ya nolacak bizim bu halimiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar