2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
2 tabak vardı 1 tencere...elimde yıkayayım dedim bende...benimde belim inanılmaz ağrıdı, o kadar güçsüzüm ki artık ben. kansızlıktan mı acaba, kilolardanda tabiiiii....

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
valla ben şimdiden başının etini yemeye başladım almassa o düşünsün başına gelecekleri :zopa::zopa::zopa::zopa:

canım ya geçmiş olsun hastanelerde sen bari hasta olma yokmu başka kimse kızı falan dikkat et kendine dinlen bol bol
var canım, kızı yanında kalıyor ama elimde değil,görümcemden iyi bir hastabakıcı olmaz sanırım, hasta ne derse tamam diyor yaa, kızdım, emrivaki yapacaksın bazı şeyleri, kararı sen vereceksin, yemek konusu mesela, dün 3te ameliyattan çıktı annem, ben gidene kadar yediği 2 kaşık yoğurtmuş, zorlada olsa yedirdim, olmazki böle, hasta yok dicek elbette, sen zorlucan... sıkı hemşire olurmuş benden :)))))

bu arada, diğer tarafta halaaa aktifim ben, kovulmadan kime ulaşmam gerekiyor kim gelemedi halaaa söyleyin bulup getireyimde sonrasında defolup gideyim oradan...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
evet canım ıstanbuldanım ben
armıne baktım onlar gecen sezon dedıler dur bıde akere bakımmm
fatih te bir sürü vardır canım en son çare oraya gidersin :ilknur::ilknur:
2 tabak vardı 1 tencere...elimde yıkayayım dedim bende...benimde belim inanılmaz ağrıdı, o kadar güçsüzüm ki artık ben. kansızlıktan mı acaba, kilolardanda tabiiiii....

eğilipte mutfağın alt dolabından birşey almak için 10 dk uğraştım yaa :gitme::gitme::gitme::gitme: biz bu halleredemi düşecektik

Tepki
46
slm kızlar nasılsınız aynı şeyler bendede mevcut karnım büyümüyor diye sızlanıp dururken 7 aylık gibi bi görüntüye ulaştı oğlumun banyosunu yaptıramıyorum bende eğilip kalkmak gerekiyor sürekli bide ayağım kayacak korkusu annem hallediyo o işi allah razı olsun ondan çok zor yoksa anneler gününde bende siz gibi ilk hamileliğimde düşünürdüm kutlanırmı diye eşim telde kutlamıştı uzaktan şırnaktan çiçek göndermişti çok mutlu olmuştum şimdi 2. anneliğe adayım allah herkese nasip etsin inş. çok güzel bi duygu -hmm

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
bende kocişe anlatıyorum valla süpürge yapacak mecalim kalmadı diye adam bakıyo ölee suratıma...hoş yap demiyo ama anlamıyoooo :hihi:
çok komiğiz vallahiiii

aynennnn..süpürge yapılcak diyooruumm. ev temiz kafayı yeme diyoor ..ona göre temizmiişş:)
ama zor oluyor süpürge yapmak bacağımaaa kramp giriyoor sonrasında sürüklüyorum bacağımı:sinifsinif:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
var canım, kızı yanında kalıyor ama elimde değil,görümcemden iyi bir hastabakıcı olmaz sanırım, hasta ne derse tamam diyor yaa, kızdım, emrivaki yapacaksın bazı şeyleri, kararı sen vereceksin, yemek konusu mesela, dün 3te ameliyattan çıktı annem, ben gidene kadar yediği 2 kaşık yoğurtmuş, zorlada olsa yedirdim, olmazki böle, hasta yok dicek elbette, sen zorlucan... sıkı hemşire olurmuş benden :)))))

bu arada, diğer tarafta halaaa aktifim ben, kovulmadan kime ulaşmam gerekiyor kim gelemedi halaaa söyleyin bulup getireyimde sonrasında defolup gideyim oradan...

aklın orda kalıyor anlaşılan fazla yorma ama kendini dursun canım üyeliğin şimdilik belki çıkar birileri almak gerekir:hihi::hihi::hihi:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
bende kocişe anlatıyorum valla süpürge yapacak mecalim kalmadı diye adam bakıyo ölee suratıma...hoş yap demiyo ama anlamıyoooo :hihi:
çok komiğiz vallahiiii

dünden beri evi süpürecem, ama nerdeeee, bi bakıyom temiz görünüyo, bi bakıyom kirli görünüyo, hormonların etkisi olsa gerek :p

bu arada 1 mayıstan beri 11. sayfaya kadar ilerlemişler, maşallah diyelim yeni konu sahiplerine...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
slm kızlar nasılsınız aynı şeyler bendede mevcut karnım büyümüyor diye sızlanıp dururken 7 aylık gibi bi görüntüye ulaştı oğlumun banyosunu yaptıramıyorum bende eğilip kalkmak gerekiyor sürekli bide ayağım kayacak korkusu annem hallediyo o işi allah razı olsun ondan çok zor yoksa anneler gününde bende siz gibi ilk hamileliğimde düşünürdüm kutlanırmı diye eşim telde kutlamıştı uzaktan şırnaktan çiçek göndermişti çok mutlu olmuştum şimdi 2. anneliğe adayım allah herkese nasip etsin inş. çok güzel bi duygu -hmm

hoşgeldin canımmm.inşallah bizde tadarız 2. annelik duygusunuda :acep:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
aynennnn..süpürge yapılcak diyooruumm. ev temiz kafayı yeme diyoor ..ona göre temizmiişş:)
ama zor oluyor süpürge yapmak bacağımaaa kramp giriyoor sonrasında sürüklüyorum bacağımı:sinifsinif:

benim popomdan bacağıma inen bir krampım var...kasılıyor resmen bacağımmmmm...otururken bile yavaş yavaş kalkıyorum...olsun bee kızlar az kaldı tosunlar kucağımıza gelmeye başlasın heleee... bakalım birinci kim olucak:nanik:

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
benim popomdan bacağıma inen bir krampım var...kasılıyor resmen bacağımmmmm...otururken bile yavaş yavaş kalkıyorum...olsun bee kızlar az kaldı tosunlar kucağımıza gelmeye başlasın heleee... bakalım birinci kim olucak:nanik:

orası öyle canım hayırlısıyla bi avazda inşaaallaahhh...bakalımm..listeye göre olacağını sanmıyoorum pek benn

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
"vermidon
Giriş tarihi:Sep 2008
koca göbüşler nerdesiniz yaa,tamam bidaha geçmişi okuyamıyom çok yazmışınız falan demiyecem dönün gari...."

:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar