2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
bayram bebişi olacaklarrrrrr.....ramazanda geliolar, benimki ortalarda 10u eylülün tam bayramlık olcak oğlum sankiiii

amanınnn, bayramda gelsinlerde seyret sen.. dr. sorunumuz olmaz umarım tatil matil diye, bide hastanelerde poliklinikler kapalı felan oluyo ya, çoooook sakin olacak o zamanda...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
yorgunumm dostlarım yorgunumm artııkkkk diririrmmm

yorgunum hayatım, sen nasılsın??
bu arada rüya tabiri yapacak biri var mı aramızda? varsa rüyamı anlatacam

bende iyiyim ama artık fazla yürüyemiyorum bacaklarım ağrımaya başladı :( rüyadanda hiç anlamam hayır olsun diyelim

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
ben heryerdeyim emine :sirin::sirin::sirin:bend iyiyim şükür bir sıkıntı yok :sila::sila:
:hihi::hihi:
kızlar anneler gününde kocalarımız bişeyler yaparlar di mi? anneyiz biz artık di miiiiii?:1:
valla cnm ben söyledim "Bakalım oğlum anneler gününde bana ne alacak?" diye bana aynen :saskin: böyle baktı ne var bi süpriz yapmak bi hoşluk yapmak nye bu kadar zor erkekler için
2 tabak vardı 1 tencere...elimde yıkayayım dedim bende...benimde belim inanılmaz ağrıdı, o kadar güçsüzüm ki artık ben. kansızlıktan mı acaba, kilolardanda tabiiiii....
ay ben de aynen böyleyim üstelik benim sakarlıklarım da diz boyu bıktım bişeyleri döküp saçmaktan düşürmekten ve sonrasında temizlemekten :zonk:
aynennnn..süpürge yapılcak diyooruumm. ev temiz kafayı yeme diyoor ..ona göre temizmiişş:)
ama zor oluyor süpürge yapmak bacağımaaa kramp giriyoor sonrasında sürüklüyorum bacağımı:sinifsinif:
aa ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri eşim süpürüyo evi ama bizim düşük tehlikesi de vardı o da bahane oldu hala o süpürüyo sağolsun :hihi: :dill:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Melis hu hu kızlardan aldık haberini ama birde senden duyalım nasılmış bal sahilimiz :sirin::sirin::sirin:

ceygul

Üye
Tepki
45
ama ben size yetişemiyorumki:uzgun: melis doktoramı gitcekti ?başka ne haberler var benim kasıklarım ağrıyo bugün ayağımı üşüttüm galiba ay yaz gelsin artık bıktım üşümekten öğlen gidyorum sıcak akşama dönerken buz gibi:ates::ates::ates:hasta olmadan kurtuluruz inşalah

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
şşşşşşşşşşşşşşşşş huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aloooooooooooooooooooooookimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu herkes uyuyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :1::1::1::zonk::zonk::zonk:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
şşşşşşşşşşşşşşşşş huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aloooooooooooooooooooooookimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu herkes uyuyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :1::1::1::zonk::zonk::zonk:
valla ben varım ama arada bi kalkıp iş yapıyom, banyo meseleside var, öncesi kötü oluyom, çıktıktan sonra hafifliyom... off offff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar