hoş geldin canım, melis dr.a gidecekti demi bugün, ben akşam girdim geldimi bilmiyorumiyi akşamlar kızlar ben geldimnasılsınız melisden haber var mı?
hoş geldin canım, melis dr.a gidecekti demi bugün, ben akşam girdim geldimi bilmiyorumiyi akşamlar kızlar ben geldimnasılsınız melisden haber var mı?
benim usglerde çıkan muhtemel d.tarihi 2 eylül ama bana öyle geliyorki ağustosun son haftası gelecek Atahanım...
bayram bebişi olacaklarrrrrr.....ramazanda geliolar, benimki ortalarda 10u eylülün tam bayramlık olcak oğlum sankiiii
hoş geldin canım, melis dr.a gidecekti demi bugün, ben akşam girdim geldimi bilmiyorum
yorgunumm dostlarım yorgunumm artııkkkk diririrmmmhoşbulduk saadetcim nasılsın?
bayram bebişi olacaklarrrrrr.....ramazanda geliolar, benimki ortalarda 10u eylülün tam bayramlık olcak oğlum sankiiii
yorgunumm dostlarım yorgunumm artııkkkk diririrmmm
yorgunum hayatım, sen nasılsın??
bu arada rüya tabiri yapacak biri var mı aramızda? varsa rüyamı anlatacam
ben heryerdeyim emine :sirin::sirin::sirin:bend iyiyim şükür bir sıkıntı yok :sila::sila:
valla cnm ben söyledim "Bakalım oğlum anneler gününde bana ne alacak?" diye bana aynenkızlar anneler gününde kocalarımız bişeyler yaparlar di mi? anneyiz biz artık di miiiiii?:1:
ay ben de aynen böyleyim üstelik benim sakarlıklarım da diz boyu bıktım bişeyleri döküp saçmaktan düşürmekten ve sonrasında temizlemekten :zonk:2 tabak vardı 1 tencere...elimde yıkayayım dedim bende...benimde belim inanılmaz ağrıdı, o kadar güçsüzüm ki artık ben. kansızlıktan mı acaba, kilolardanda tabiiiii....
aa ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri eşim süpürüyo evi ama bizim düşük tehlikesi de vardı o da bahane oldu hala o süpürüyo sağolsunaynennnn..süpürge yapılcak diyooruumm. ev temiz kafayı yeme diyoor ..ona göre temizmiişş
ama zor oluyor süpürge yapmak bacağımaaa kramp giriyoor sonrasında sürüklüyorum bacağımı:sinifsinif:
şşşşşşşşşşşşşşşşş huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aloooooooooooooooooooooookimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu herkes uyuyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :1::1::1::zonk::zonk::zonk:
valla ben varım ama arada bi kalkıp iş yapıyom, banyo meseleside var, öncesi kötü oluyom, çıktıktan sonra hafifliyom... off offffşşşşşşşşşşşşşşşşş huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aloooooooooooooooooooooookimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu herkes uyuyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :1::1::1::zonk::zonk::zonk:
evet doğru ya ben pek takip etmediğim içinCanım şu anda herkes dizi molasında :1:
1 tane özge versek olurmu
valla ben varım ama arada bi kalkıp iş yapıyom, banyo meseleside var, öncesi kötü oluyom, çıktıktan sonra hafifliyom... off offff
Canım şu anda herkes dizi molasında :1: