canım istanbuldamıydın sen aker in çok modeli var leoparlı netten bak istersen
evet canım ıstanbuldanım ben
armıne baktım onlar gecen sezon dedıler dur bıde akere bakımmm
canım istanbuldamıydın sen aker in çok modeli var leoparlı netten bak istersen
2 tabak vardı 1 tencere...elimde yıkayayım dedim bende...benimde belim inanılmaz ağrıdı, o kadar güçsüzüm ki artık ben. kansızlıktan mı acaba, kilolardanda tabiiiii....
var canım, kızı yanında kalıyor ama elimde değil,görümcemden iyi bir hastabakıcı olmaz sanırım, hasta ne derse tamam diyor yaa, kızdım, emrivaki yapacaksın bazı şeyleri, kararı sen vereceksin, yemek konusu mesela, dün 3te ameliyattan çıktı annem, ben gidene kadar yediği 2 kaşık yoğurtmuş, zorlada olsa yedirdim, olmazki böle, hasta yok dicek elbette, sen zorlucan... sıkı hemşire olurmuş bendenvalla ben şimdiden başının etini yemeye başladım almassa o düşünsün başına gelecekleri :zopa::zopa::zopa::zopa:
canım ya geçmiş olsun hastanelerde sen bari hasta olma yokmu başka kimse kızı falan dikkat et kendine dinlen bol bol
fatih te bir sürü vardır canım en son çare oraya gidersin :ilknur::ilknur:evet canım ıstanbuldanım ben
armıne baktım onlar gecen sezon dedıler dur bıde akere bakımmm
2 tabak vardı 1 tencere...elimde yıkayayım dedim bende...benimde belim inanılmaz ağrıdı, o kadar güçsüzüm ki artık ben. kansızlıktan mı acaba, kilolardanda tabiiiii....
bende kendim için abarttığımı düşünüyordum, ağrılarım var o halde bende çürüyoruuummmayy hepimizz çürüyoruzzz vallaaa halimizaa bakk
bende kendim için abarttığımı düşünüyordum, ağrılarım var o halde bende çürüyoruuummm)))
benimde..özellikle bel ve bacak ağrısı.. hemenciik yoruluyoorummm yaaa kızıyorum kendime naptın da yoruldun diyeee
bende kocişe anlatıyorum valla süpürge yapacak mecalim kalmadı diye adam bakıyo ölee suratıma...hoş yap demiyo ama anlamıyoooo
çok komiğiz vallahiiii
var canım, kızı yanında kalıyor ama elimde değil,görümcemden iyi bir hastabakıcı olmaz sanırım, hasta ne derse tamam diyor yaa, kızdım, emrivaki yapacaksın bazı şeyleri, kararı sen vereceksin, yemek konusu mesela, dün 3te ameliyattan çıktı annem, ben gidene kadar yediği 2 kaşık yoğurtmuş, zorlada olsa yedirdim, olmazki böle, hasta yok dicek elbette, sen zorlucan... sıkı hemşire olurmuş benden))))
bu arada, diğer tarafta halaaa aktifim ben, kovulmadan kime ulaşmam gerekiyor kim gelemedi halaaa söyleyin bulup getireyimde sonrasında defolup gideyim oradan...
bende kocişe anlatıyorum valla süpürge yapacak mecalim kalmadı diye adam bakıyo ölee suratıma...hoş yap demiyo ama anlamıyoooo
çok komiğiz vallahiiii
slm kızlar nasılsınız aynı şeyler bendede mevcut karnım büyümüyor diye sızlanıp dururken 7 aylık gibi bi görüntüye ulaştı oğlumun banyosunu yaptıramıyorum bende eğilip kalkmak gerekiyor sürekli bide ayağım kayacak korkusu annem hallediyo o işi allah razı olsun ondan çok zor yoksa anneler gününde bende siz gibi ilk hamileliğimde düşünürdüm kutlanırmı diye eşim telde kutlamıştı uzaktan şırnaktan çiçek göndermişti çok mutlu olmuştum şimdi 2. anneliğe adayım allah herkese nasip etsin inş. çok güzel bi duygu -hmm
aynennnn..süpürge yapılcak diyooruumm. ev temiz kafayı yeme diyoor ..ona göre temizmiişş
ama zor oluyor süpürge yapmak bacağımaaa kramp giriyoor sonrasında sürüklüyorum bacağımı:sinifsinif:
hoşgeldin canımmm.inşallah bizde tadarız 2. annelik duygusunuda :acep:
benim popomdan bacağıma inen bir krampım var...kasılıyor resmen bacağımmmmm...otururken bile yavaş yavaş kalkıyorum...olsun bee kızlar az kaldı tosunlar kucağımıza gelmeye başlasın heleee... bakalım birinci kim olucak:nanik:
benim usglerde çıkan muhtemel d.tarihi 2 eylül ama bana öyle geliyorki ağustosun son haftası gelecek Atahanım...orası öyle canım hayırlısıyla bi avazda inşaaallaahhh...bakalımm..listeye göre olacağını sanmıyoorum pek benn