2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
temem cnm hemen bakıorum bu arada nıkıne bayıldımmmmm :) gozumden kacmıo yanııııı cokkkkkkkkkkkkkk begendımmmm

demiştim ya canım ben koyacaktım ama çalındı :uzgun::uzgun: eskiden beri hep kullanırım msn im bile böyle :hihi::hihi: sana kızını hatırlatıyorum beni çook sev :nanik::nanik::nanik::nanik:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
selam kızlar, nasılsınız, ben o kadar çok yorgunum ki yemeği zor hazırladım, şimdi yiyorum, bir yandan da bakayım kızlar neler ediyorlar dedim. galiba çok yorgun değilmim :p
hastanelerden nefret ediyoooommmmmmmmmm
2 gündür hastanedeyim, yazık yavrum seziyor galiba herşeyi, olağanüstü durumlarda yaramazlık yapmıyor ama gelin görünki vücudum oğluşum kadar anlayışlı olmuyor ne yazık ki... her yerim ağrıyorrrr....

DM86

Üye
Tepki
20
demiştim ya canım ben koyacaktım ama çalındı :uzgun::uzgun: Eskiden beri hep kullanırım msn im bile böyle :hihi::hihi: Sana kızını hatırlatıyorum beni çook sev :nanik::nanik::nanik::nanik:

cok sevıyom zattte ıykı hepınız varsınız baskalrıyla paylasmaadıklarımızı sızınle paylasıorum cok guzel bısı buuuu

DM86

Üye
Tepki
20
kızlar anneler gününde kocalarımız bişeyler yaparlar di mi? Anneyiz biz artık di miiiiii?:1:

walla benımkı ne yapar bılmıorum ama bız ıkı sendır anneler gunude emırgan korusuna ıkı anneyıde goturup orda hedıyelerını vermeyı adet halıne geıtrdık bu sene bakalım arada bende nasıplenıcekmıyım gercıı ben kendı anneme hedıye bulamadım daha leoparlı esarp arıyorum haldur huldur ınsallah bulurum yaaaaa

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar anneler gününde kocalarımız bişeyler yaparlar di mi? anneyiz biz artık di miiiiii?:1:
valla ben şimdiden başının etini yemeye başladım almassa o düşünsün başına gelecekleri :zopa::zopa::zopa::zopa:
selam kızlar, nasılsınız, ben o kadar çok yorgunum ki yemeği zor hazırladım, şimdi yiyorum, bir yandan da bakayım kızlar neler ediyorlar dedim. galiba çok yorgun değilmim :p
hastanelerden nefret ediyoooommmmmmmmmm
2 gündür hastanedeyim, yazık yavrum seziyor galiba herşeyi, olağanüstü durumlarda yaramazlık yapmıyor ama gelin görünki vücudum oğluşum kadar anlayışlı olmuyor ne yazık ki... her yerim ağrıyorrrr....

canım ya geçmiş olsun hastanelerde sen bari hasta olma yokmu başka kimse kızı falan dikkat et kendine dinlen bol bol

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
walla benımkı ne yapar bılmıorum ama bız ıkı sendır anneler gunude emırgan korusuna ıkı anneyıde goturup orda hedıyelerını vermeyı adet halıne geıtrdık bu sene bakalım arada bende nasıplenıcekmıyım gercıı ben kendı anneme hedıye bulamadım daha leoparlı esarp arıyorum haldur huldur ınsallah bulurum yaaaaa

canım istanbuldamıydın sen aker in çok modeli var leoparlı netten bak istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar