bende istiyoooommmmm :uzgun:
kaç haftalıktı canım senin bebiş
bende istiyoooommmmm :uzgun:
Biz biz biz biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk:1::1::1::1:
hos geldın cnmmmm
kızlar ıı aksamlarrr
Biz biz biz biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk:1::1::1::1:
kızlar cetvellerınızı nerden nasıl yaptınız bende kuzuma yapım
4. sayfada inci anlatmıştı canım bak istersen
temem cnm hemen bakıorum bu arada nıkıne bayıldımmmmmgozumden kacmıo yanııııı cokkkkkkkkkkkkkk begendımmmm
kızlar anneler gününde kocalarımız bişeyler yaparlar di mi? anneyiz biz artık di miiiiii?:1:
demiştim ya canım ben koyacaktım ama çalındı :uzgun::uzgun: Eskiden beri hep kullanırım msn im bile böyleSana kızını hatırlatıyorum beni çook sev :nanik::nanik::nanik::nanik:
kızlar anneler gününde kocalarımız bişeyler yaparlar di mi? Anneyiz biz artık di miiiiii?:1:
valla ben şimdiden başının etini yemeye başladım almassa o düşünsün başına gelecekleri :zopa::zopa::zopa::zopa:kızlar anneler gününde kocalarımız bişeyler yaparlar di mi? anneyiz biz artık di miiiiii?:1:
selam kızlar, nasılsınız, ben o kadar çok yorgunum ki yemeği zor hazırladım, şimdi yiyorum, bir yandan da bakayım kızlar neler ediyorlar dedim. galiba çok yorgun değilmim
hastanelerden nefret ediyoooommmmmmmmmm
2 gündür hastanedeyim, yazık yavrum seziyor galiba herşeyi, olağanüstü durumlarda yaramazlık yapmıyor ama gelin görünki vücudum oğluşum kadar anlayışlı olmuyor ne yazık ki... her yerim ağrıyorrrr....
kızlar anneler gününde kocalarımız bişeyler yaparlar di mi? anneyiz biz artık di miiiiii?:1:
walla benımkı ne yapar bılmıorum ama bız ıkı sendır anneler gunude emırgan korusuna ıkı anneyıde goturup orda hedıyelerını vermeyı adet halıne geıtrdık bu sene bakalım arada bende nasıplenıcekmıyım gercıı ben kendı anneme hedıye bulamadım daha leoparlı esarp arıyorum haldur huldur ınsallah bulurum yaaaaa
Ayy öyle yorulmuşum ki,buraya yazmak bile zor geliyor:dertli: