2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
67
buket naptın arabayı deiştrme konusunda karar verdinmi?

kızııım degistirme uzerine battaniye attinmi kız oldugu anlasilir demedinmi:D

canim esimde degistirme dedi. baktk artik ole pemmbeli mavili seyler trend diil:D lacivert griyide unlu birinin kızında goruduk dedik kalsin madem:D:sila:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızııım degistirme uzerine battaniye attinmi kız oldugu anlasilir demedinmi:D

canim esimde degistirme dedi. baktk artik ole pemmbeli mavili seyler trend diil:D lacivert griyide unlu birinin kızında goruduk dedik kalsin madem:D:sila:

öle dedim seni denedim beni dinledinmi diye:hihi::hihi:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yaaaaaaaaaaaaa bende atıldıııımkiiiiiiiiiiiiii uffffffffffffffffffffff

alışırsınnnn bukeettt alışırsınn elbeett alışırsınnnnn yalnızz kalmalaraaaaaaaaa:dill: şoka girmee dün esra atıldığında öle bir şoka girdi ki ellemedik bir süre sonra toparlandı bak bugün özge de iyi alışılıor :zopa:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Günaydın kızlarrrr bizde geldik.:sila:Bebeğimle pazara çıktık uzun bir aradan sonra ilk defa.taze taze meyveler sebzeler içimizi açtı:utan:
Bugün biraz ev işi yapsak diyorum ama bebeğimee kıyamıyorum.sanki ben yorulunca oda yoruluyormuş gibime geliyor:acep:
tembelliğime uydurduğum kılıf nasıl ama kızlarrrrr:cee
ahahah müthiş bir kılıfmış bu yaa bende ilk iş pc yi açmadığım gün her işimi becericem çok azimliyim ama o gün gelmior bir türlü:eek:ky:
benimki daha komik ben ne oldu diye sordum banladılar...
amaaan çok ta umrumdaydı :nanik:
sizi yine buldum ya
ayrıca burası daha güzelmiş... :panter:
aklıma ne geldi sende mesela sık sık paylaşımda bulunursun hamilelikle ilgili bazen kimse cvp ayzmaz ama okunur beğenilir bazen yorumda yazılır bazen o anki muhabbet hiç kesilmez ama bir günde bişi dediğini duymadım yaa bir günde kimseyi eleştirmedin dün gece gfeldi aklıma kafayı yedim oc yi kapatıncada sizi düşünüorumda:acep:
buarada sahilimi gormeye gidiyon oyşşş.. naapti acaba.. ben bi deli yemeye basladimki anlatamam.. agzim hic durmuyooo..

ben pehlivan oldum pazra elvinle görüştükgöbeğimi gördü şoka girdi bu ne yaa diye biz bulantılar geçince coştuk sanırım birde ben 65.5 le başlamıştım 58 e düşmüştüm ya yine 65 im bakalım bu gün nolcak sen verdiğin kilo üstüne kilo aldınmı

Tepki
67
ahahah müthiş bir kılıfmış bu yaa bende ilk iş pc yi açmadığım gün her işimi becericem çok azimliyim ama o gün gelmior bir türlü:eek:ky:

aklıma ne geldi sende mesela sık sık paylaşımda bulunursun hamilelikle ilgili bazen kimse cvp ayzmaz ama okunur beğenilir bazen yorumda yazılır bazen o anki muhabbet hiç kesilmez ama bir günde bişi dediğini duymadım yaa bir günde kimseyi eleştirmedin dün gece gfeldi aklıma kafayı yedim oc yi kapatıncada sizi düşünüorumda:acep:

ben pehlivan oldum pazra elvinle görüştükgöbeğimi gördü şoka girdi bu ne yaa diye biz bulantılar geçince coştuk sanırım birde ben 65.5 le başlamıştım 58 e düşmüştüm ya yine 65 im bakalım bu gün nolcak sen verdiğin kilo üstüne kilo aldınmı

aldim aldim 1.700 aldim ben:D 74 le basladim 69 a dustum simdi 71 kiloyum

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
dün crizantem bana özel mesaj attı mail adresine burayı yazdım ama hala gelmedi sanırım aramıza sonra benide attılar forumdan:hihi:
ay kuzumm kıyamam yaa sendemi atıldın hay allah yaa cidden kurunun yanında yanan yaşlardan oldunuzzz
Ekli dosyayı görüntüle 7524
KIZLAAAAAAR kuzumun cicisi nasıl?
10,00 tl ye sipariş vermiştim daha gelmedi ama çok tatlı di yaaaaaaaaaa...
çookk tatlıı bende onca şeyin içinde bu oyuncaklarını seviorumm ayyy ne gülecekler bunlarrı salladığımızdaa verir gibi yapıp vermicezz kopacaklarr kahkahadann ayyyy heyecan yaptım
Burdayım burdayım geldim :findikim:

Avatar ve imzamla uğraşıyordum .

Bu arada Ankara'ya da gelmiş bulunuyorum :sirin:

aaaaaaaaaaaaaaaa yuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldinnnnnnnnnnn:cee

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ay kuzumm kıyamam yaa sendemi atıldın hay allah yaa cidden kurunun yanında yanan yaşlardan oldunuzzz

çookk tatlıı bende onca şeyin içinde bu oyuncaklarını seviorumm ayyy ne gülecekler bunlarrı salladığımızdaa verir gibi yapıp vermicezz kopacaklarr kahkahadann ayyyy heyecan yaptım

aaaaaaaaaaaaaaaa yuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldinnnnnnnnnnn:cee

cnm benim sizler olmadıktan sonra bir başıma kalmışım orda neye yarar anca beraber kanca beraber biz acımızı sevincimizi herşeyimizi paylaşıyoruz önemli olan sizlerle beraber aynı ortamda olmak:teselli:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
aman ne yazmışsınız haaa
nazali buket esra atılmışsınız geçmiş olsun
melis sen hala gitmedin mi
damla nezaman dönüyor sahalara...
benim uykum varrrrrrrrrrrrrrr:cee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar