buket naptın arabayı deiştrme konusunda karar verdinmi?
kızııım degistirme uzerine battaniye attinmi kız oldugu anlasilir demedinmi
canim esimde degistirme dedi. baktk artik ole pemmbeli mavili seyler trend diil
buket naptın arabayı deiştrme konusunda karar verdinmi?
kızııım degistirme uzerine battaniye attinmi kız oldugu anlasilir demedinmi
canim esimde degistirme dedi. baktk artik ole pemmbeli mavili seyler trend diillacivert griyide unlu birinin kızında goruduk dedik kalsin madem
:sila:
öle dedim seni denedim beni dinledinmi diye
yaaaaaaaaaaaaa bende atıldıııımkiiiiiiiiiiiiii uffffffffffffffffffffff
öle dedim seni denedim beni dinledinmi diye
yaaaaaaaaaaaaa bende atıldıııımkiiiiiiiiiiiiii uffffffffffffffffffffff
hayırlı olsun cnm atılmayan kaldımıki:acep:
Ekli dosyayı görüntüle 7524
KIZLAAAAAAR kuzumun cicisi nasıl?
10,00 tl ye sipariş vermiştim daha gelmedi ama çok tatlı di yaaaaaaaaaa...
biz geldik biz geldik biz geldik çok yoğunuz teyzeleri ancak geldik heran çıkabiliriz
aGünaydın kızlarrrr bizde geldik.:sila:Bebeğimle pazara çıktık uzun bir aradan sonra ilk defa.taze taze meyveler sebzeler içimizi açtı
Bugün biraz ev işi yapsak diyorum ama bebeğimee kıyamıyorum.sanki ben yorulunca oda yoruluyormuş gibime geliyor:acep:
tembelliğime uydurduğum kılıf nasıl ama kızlarrrrr:cee
aklıma ne geldi sende mesela sık sık paylaşımda bulunursun hamilelikle ilgili bazen kimse cvp ayzmaz ama okunur beğenilir bazen yorumda yazılır bazen o anki muhabbet hiç kesilmez ama bir günde bişi dediğini duymadım yaa bir günde kimseyi eleştirmedin dün gece gfeldi aklıma kafayı yedim oc yi kapatıncada sizi düşünüorumda:acep:benimki daha komik ben ne oldu diye sordum banladılar...
amaaan çok ta umrumdaydı :nanik:
sizi yine buldum ya
ayrıca burası daha güzelmiş...
buarada sahilimi gormeye gidiyon oyşşş.. naapti acaba.. ben bi deli yemeye basladimki anlatamam.. agzim hic durmuyooo..
bizde onları bir yere şikayet etsek yaaaaaaaa
ah müthiş bir kılıfmış bu yaa bende ilk iş pc yi açmadığım gün her işimi becericem çok azimliyim ama o gün gelmior bir türlü
ky:
aklıma ne geldi sende mesela sık sık paylaşımda bulunursun hamilelikle ilgili bazen kimse cvp ayzmaz ama okunur beğenilir bazen yorumda yazılır bazen o anki muhabbet hiç kesilmez ama bir günde bişi dediğini duymadım yaa bir günde kimseyi eleştirmedin dün gece gfeldi aklıma kafayı yedim oc yi kapatıncada sizi düşünüorumda:acep:
ben pehlivan oldum pazra elvinle görüştükgöbeğimi gördü şoka girdi bu ne yaa diye biz bulantılar geçince coştuk sanırım birde ben 65.5 le başlamıştım 58 e düşmüştüm ya yine 65 im bakalım bu gün nolcak sen verdiğin kilo üstüne kilo aldınmı
aldim aldim 1.700 aldim ben74 le basladim 69 a dustum simdi 71 kiloyum
ay kuzumm kıyamam yaa sendemi atıldın hay allah yaa cidden kurunun yanında yanan yaşlardan oldunuzzzdün crizantem bana özel mesaj attı mail adresine burayı yazdım ama hala gelmedi sanırım aramıza sonra benide attılar forumdan
çookk tatlıı bende onca şeyin içinde bu oyuncaklarını seviorumm ayyy ne gülecekler bunlarrı salladığımızdaa verir gibi yapıp vermicezz kopacaklarr kahkahadann ayyyy heyecan yaptımEkli dosyayı görüntüle 7524
KIZLAAAAAAR kuzumun cicisi nasıl?
10,00 tl ye sipariş vermiştim daha gelmedi ama çok tatlı di yaaaaaaaaaa...
Burdayım burdayım geldim :findikim:
Avatar ve imzamla uğraşıyordum .
Bu arada Ankara'ya da gelmiş bulunuyorum :sirin:
ay kuzumm kıyamam yaa sendemi atıldın hay allah yaa cidden kurunun yanında yanan yaşlardan oldunuzzz
çookk tatlıı bende onca şeyin içinde bu oyuncaklarını seviorumm ayyy ne gülecekler bunlarrı salladığımızdaa verir gibi yapıp vermicezz kopacaklarr kahkahadann ayyyy heyecan yaptım
aaaaaaaaaaaaaaaa yuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldinnnnnnnnnnn:cee