- #3.561
Aaa pamuk uyku arasında yazdım.. bu msjı yazıp uyudumSevinmedin

Gel öpücemm

Kız seni iyice sevgi manyağı yapmışım ya ben

Aaa pamuk uyku arasında yazdım.. bu msjı yazıp uyudumSevinmedin
Kız yeterrrr... robot değiliz.. çok güzel gidiyo.. yüzde 1 i geçiyorsun daha nolsunAz mı ama gitmiyor ki fazla
Vayyyyy çok tebrik ederim piraye☆2. Grup 8. Etap☆
Pempik(72//)
furkanlipek45(61.8//)
pamukskr(61.5//)
Piraye(75.1/74/%1.46)
Yarın bu listeye kilonuzu eklerseniz sevinirim
Yüzde hesaplama ilk sayfada var.. çok basit..
öyle bir insanımda keşke olmasaydım yaAaa pamuk uyku arasında yazdım.. bu msjı yazıp uyudumsevindim beeeeee
Gel öpücemm
Kız seni iyice sevgi manyağı yapmışım ya ben![]()
Yok yok ben seni böle sevdimöyle bir insanımda keşke olmasaydım ya
kaptanım bu ne herşeye üzülmek offff
Bide odemliiiiWawww... ipek şokkkk
Gelsin artık 5 lerr
Cok gecmis olsun canim.Kilon icin de tebrik ederim@hippocan Ben bu hafta spor gruplarindan çıkmak istiyorum müsadenle bayilinca çok kötü düşmusum kolum bacağım pert yürürken bile zorlaniyorim
Çok tesekkur ederim canimmmCok gecmis olsun canim.Kilon icin de tebrik ederim
Tamam hippomAaa tüh.. spor kaptanın kimsr ona bildir cnm..
Evet ya çok şükür bununla atlattik .. galiba dirsegimle duserken kendimi korumusum dirseğim aciyo bacagimla . Ve dustugum yere vaktim iyi olunca lavabonun altı kafami vurma ihtimali sıyırmış geçmiş olmali çok şükür verilmiş saramamış varmış ..Ayy Allah korumuş..
Düşmek çok tehlikeli yetişkinlerde. .
Dikkat et kendine canım. Eşine üzüldün yoruldun tabii ..
Kız sen yazdıkça içim gidiyooo...Çok tesekkur ederim canimmm
Tamam hippom
Evet ya çok şükür bununla atlattik .. galiba dirsegimle duserken kendimi korumusum dirseğim aciyo bacagimla . Ve dustugum yere vaktim iyi olunca lavabonun altı kafami vurma ihtimali sıyırmış geçmiş olmali çok şükür verilmiş saramamış varmış ..
Caniiimmmm çok çok geçmiş olsunÇok tesekkur ederim canimmm
Tamam hippom
Evet ya çok şükür bununla atlattik .. galiba dirsegimle duserken kendimi korumusum dirseğim aciyo bacagimla . Ve dustugum yere vaktim iyi olunca lavabonun altı kafami vurma ihtimali sıyırmış geçmiş olmali çok şükür verilmiş saramamış varmış ..
aaa ne zaman bayıldın ben kaçırdım@hippocan Ben bu hafta spor gruplarindan çıkmak istiyorum müsadenle bayilinca çok kötü düşmusum kolum bacağım pert yürürken bile zorlaniyorim
Benimde şöyle honkur honkur aglayasim varda kendimi sıkıyorum kaptanim ..Kız sen yazdıkça içim gidiyooo...
Cok tesekkur ederim kuzumCaniiimmmm çok çok geçmiş olsun
Dun gece kuzum sagolasin ortimmaaa ne zaman bayıldın ben kaçırdım
ortim dikkat et kendine
Sıkma kendini ağla cnm.. ödem olmasınBenimde şöyle honkur honkur aglayasim varda kendimi sıkıyorum kaptanim ..
Cok tesekkur ederim kuzum
Dun gece kuzum sagolasin ortimm