300 gr artı.. olur öle aradaa pampık.. sakin ol.. sana ödem yapacak bişi mi yedin?günaydın kaptanım ve arkidişlerimmmm
hala yorgunum kötü hissediyorum
uykuda uyuyamadım
işten çıkınca yeni geline kurana gideceğim
akşamda annemlere yorucu bir hafta sonu bekliyor beni hiç dinlenmeden
bide tartı üzdü beni offfffff
62,1 çıktım yahu kilo mu aldım ben
@hippocan
şiş hissediyorum zaten ama inan kaptanım anlamadım300 gr artı.. olur öle aradaa pampık.. sakin ol.. sana ödem yapacak bişi mi yedin?
Dün sanki menün daha doluydu ondan mı ki
Oo stres.. tabi şişer kızz... stres her şeyin babası..şiş hissediyorum zaten ama inan kaptanım anlamadım
insan stresten şişer mi
Oo stres.. tabi şişer kızz... stres her şeyin babası..
Aynen kaptanimOo stres.. tabi şişer kızz... stres her şeyin babası..
Fena oluyor bende aynen öyle oldu bu 2gun spor yapar gönderirim kaptanimBu nee pempik
Sen orucu değil oruç seni tutmuş.. neyse gider inş..
Bugün elma suyu yap..Fena oluyor bende aynen öyle oldu bu 2gun spor yapar gönderirim kaptanim
Pirayeeeeeeeeeeeer75.8 kg.
Hadi bakalım piraye ç.. bu haftanın prensesi olucaksın inş.. böle istiktarla devam edersen listedesin ki...75.8 kg.
Ya biliyomusun tarcin aldım yok bulamiyom yeniden alcammmmCnm elma suyu detoksu yapsan ya.. beni acaip wc ye çıkarıyo.. hatta yapim bende
Hadi bakalım piraye ç.. bu haftanın prensesi olucaksın inş.. böle istiktarla devam edersen listedesin ki...
Pirayeeeeeeeeeeeerşuan haber izliyorum mesai saatletiniz 8 saate düşmüş gerçi senin eskiden nasildi biliyorum ama benim tanıdığım tum meslektaşların coookkk çalışıyodu mutlu oldum duyunca sana yazayım dedim . 8 saat sonra 24 saat araymis sana avantaj getiriyor muu
Hadi bakalım piraye ç.. bu haftanın prensesi olucaksın inş.. böle istiktarla devam edersen listedesin ki...