Kaptanim hurma toplarından kahve yanına kaç tane yiyebilirimHadi kızlar cafede muhabbete devamm
Hiç yemedim künefe ama bende 65 e geleyim mezun olayım trilece yiyecemBen de kunefe yiycem hedefime vardığımda .
Buraya ilk üye olduğum da kunefe muhabbeti donuyordu ve acaip istemişti canım. Ama kendime söz verdiğim için vazcaydim yemekten..
Böyle de bir anım var işte
Hiç yemedim künefe ama bende 65 e geleyim mezun olayım trilece yiyecem
Benim doğum kilosu ustunede bunlar oldum 96 isteOf of ikisinde çok severim.
Zaten kilo alma sebebim tatlı bağımlılığım. .
İyiyim ve balım arada geliyorlar bazen doluyom yoruluyom öyle iştePembik daha iyimisin canım. Kötü olduğunu yazmistin ama isim çıkınca bişey diyemedim kaldı.
Kendini çok sev ve değer ver ..♡
Cnm kaç hurma ile yaptın toplam topları yani ben 6 hurma ile yapmıştım 12 tane çıktı.. 3 hurmaya denk gelecek şekilde 6 tane yedim ama ben korumadayumKaptanim hurma toplarından kahve yanına kaç tane yiyebilirim
Bugünlük böle olsun.. puanın 9Menüyü verip iftar hazırlığımi yapayim
Sahur
2 dilim tb tost ekmeğinden beyaz peynirli tost 1bardak süt
18.00
1tabak yumurtalı fasulye kavurma salata yoğurt
20.00
Kahve ile 2 hurma topu yemeyi dusunuyom kimyon çayı felan içerim
Su 1oldu sahurda 3 yaparım
Spor az oldu bugün kaptanim
45 dk kosturmali yürüyüş
@hippocan @begüm75
Yarın yapacam inşallah kaptanim ilk gün olunca salladı birazBugünlük böle olsun.. puanın 9
12 hurma ile yaptım küçük yuvarladim lakin banada o kadar düştü hemen ayırdım benimkiler çok sevdi yedilerCnm kaç hurma ile yaptın toplam topları yani ben 6 hurma ile yapmıştım 12 tane çıktı.. 3 hurmaya denk gelecek şekilde 6 tane yedim ama ben korumadayum
3 tane ye
Sadece öğlenki sandviçi beğenmedim cnm.. onun dışında güzel.. başka bir alternatif ayarlayamaz mısın?Yemeğe oturmuşken bir yandan yediklerimi yazayım...
06.30
Peynirli,dereotlu, yulaflı omlet
Zeytin
Ara,
1 kaşık kuru üzüm
8 fındık
14.30
Kepekli,hindi fümeli sandviç
Ayran
19.00
1 kepçe tarhana çorbası
Ispanak
Ilerleyen saatlerde
60 dk. Yürüyüş
10 dk. Bölgesel yaparım
Su 2.25 lt.
Sadece öğlenki sandviçi beğenmedim cnm.. onun dışında güzel.. başka bir alternatif ayarlayamaz mısın?
Puanın 9
Yok cnm.. 2 dilim ekmek ediyo ya.. başlangıç olarak sorun değil ama zamanla o sandviç kilo vermeni yavaşlatacak.. ama arada sırada diyorsan sorun değilNeden beğenmedin? Fümeden dolayımı?
Sürekli alternatif üretiyorum ama zor gerçekten.
Dün misal yumurta salatası götürdüm .
Taşımak,muhafaza etmek mesele..
Bir de sabit olmuyorum genel de
Dışarı is çıktığında gidiyorum böyle kuru yiyecek oldumu yanımda taşıyorum .
Gecen yil diyetisyen önerisiyle değişik sandvicler yaparak besleniyorum oglenleri..
Yarın öğlen için köfte hazırlıyorum mesela.
Artık sıkıldım yemek düşünmekten eve ayrı işyerine ayrı...
Arada dışarıda yiyoruz böyle böyle idare ediyoruz