Aynen kaptanimHeyy maşallah.. sen bu hafta bütün ünvanları topladın zati kraliçem
Aynen kaptanimHeyy maşallah.. sen bu hafta bütün ünvanları topladın zati kraliçem
BravoooooooKaptanim ben 3. Olmuşum
Öyle gibi açıklama yapılsın bakalimBravooooooo
1. Mi olduk vayyyyMenü kraliçesi PEMPİK
Hedefe ulaşan PEMPİK
Bireysel de 3.cu PEMPİK
Grubumuz 1.
Cakila yenildi pempik
Kaptan cislara izin verdiğine göre öyle gibi1. Mi olduk vayyyy
Yakişır bize
Normal de istemezdim ama çok heyecan yaptım ne yapayım 45 gün oldu cıs yokKaptan cislara izin verdiğine göre öyle gibi
Yemezsen canin istemiyor bakNormal de istemezdim ama çok heyecan yaptım ne yapayım 45 gün oldu cıs yok
Canim cekti işte
Ben arada ufak cıslara karşı değilim ama haketmek lazımYemezsen canin istemiyor bak
Ben ooo ne zaman di yemiyorum bı ara kalabalık misafire sütlü tatlı yaptım bı çatal tatina baktım vicdanım gitti baktım canım daha istiyor yemedim tadını alınca devamı geliyor
Tabiki kaptanim misafir kalabalık olmasaydı onuda yemezdim çünkü devamı gelecekBen arada ufak cıslara karşı değilim ama haketmek lazım
Valla ne yapıyorsan yap nazar olma pempik... bu günü çok bekledik
Yok kız yermiyim hiç yemedimYemezsen canin istemiyor bak
Ben ooo ne zaman di yemiyorum bı ara kalabalık misafire sütlü tatlı yaptım bı çatal tatina baktım vicdanım gitti baktım canım daha istiyor yemedim tadını alınca devamı geliyor
Aynen kaptanim durdum durdum turnayı gözden vurdumValla ne yapıyorsan yap nazar olma pempik... bu günü çok bekledik
Tamama sakinYok kız yermiyim hiç yemedim
Ama sen 1 kere yapmış sın benim her akşam gözümün önünde şuan bile tatli yapıyor um ben ama canım.cekmiyor yani yalnis anlaşılma sın
Yapiyom canım yapmazmiyim sürekli istiyorlar benimkilerYok kız yermiyim hiç yemedim
Ama sen 1 kere yapmış sın benim her akşam gözümün önünde şuan bile tatli yapıyor um ben ama canım.cekmiyor yani yalnis anlaşılma sın
Tamama sakinyarın ufak bir porsiyon ye bi yerin şişmesin
Sakinim.sıkıntı yok kaptanımTamama sakinyarın ufak bir porsiyon ye bi yerin şişmesin