- #2.861
Borç cnm ya.. bugünü saymasak 2 gün kaldı şükür..Okudum ve takdir ettim seni.
Çok severim azimli kararlı kadınları...
Orucunuda Allah kabul etsin. Borcmu ekstra tutuyormusun?
Borç cnm ya.. bugünü saymasak 2 gün kaldı şükür..Okudum ve takdir ettim seni.
Çok severim azimli kararlı kadınları...
Orucunuda Allah kabul etsin. Borcmu ekstra tutuyormusun?
Baya dolu bi menü pempik.. alışık değiliz senden böle menü görmeye.. onun dışında kötü değil tabiki güzel.. karbon doğru gününde alınmış..Bugünün menüsü
7.30
3 hurma türk kahvesi
11.30
2yumurta peynir zeytin salatalık kimyon çayı
14.30
Büyük 1üçgen dilim kaygana
Açık şekersiz çay
17.30
2kepce kürü fasulye 2 kasık bulgur pilavı (kaptanim ikisinide bitiremedim )salata yoğurt
Su 2 daha içerim
Spor
1saat 45 dk tempolu yürüyüş
45 dk Leslie
@hippocan @begüm75
Dolu olunca mi puanı kırdın kaptanimBaya dolu bi menü pempik.. alışık değiliz senden böle menü görmeye.. onun dışında kötü değil tabiki güzel.. karbon doğru gününde alınmış..
Puanın 9
Hayır cnm.. menün kötü değil ama örnek menüde değil anlatabildim miDolu olunca mi puanı kırdın kaptanim
İkisi kardeş ya ayiramadim kaptanim zaten bitiremedimkiHayır cnm.. menün kötü değil ama örnek menüde değil anlatabildim miörnek menülere 10 veriyorum. Bakın bu menü çok güzel sizde fikir alabilirsiniz demek
Bire kuru fasülye ok ama o bulgur pilavı nerden çıktı bilemedim.. inş yarına şişmezsin
Neyse artık yedin.. afiyet olsunİkisi kardeş ya ayiramadim kaptanim zaten bitiremedimki
Tabiki de kaptanim şimdi kimyon çayımı iciyomNeyse artık yedin.. afiyet olsun
Hemen toparlanma modu...
Ayy inş hadi bekliyorum..Yanlış gormediysem bende bireysel de 3.yum galiba diğer gurubta söyleyince belli olur
Diğer grub niye paylaşmadi dahaAyy inş hadi bekliyorum..