Olsun oda grub kardeşim nasıl olsaBen seni Ipek diye alintiladim pardon kuzum

Olsun oda grub kardeşim nasıl olsaBen seni Ipek diye alintiladim pardon kuzum
Ya hafta sonu olunca tam uyamadim malesefmodifiye 4 günlük liste. Ben de hic tam listeye uyamadim
Menü güzel de sporun artık senin için yetersiz ipek.. leslie ya da zumbaya başlamalısın.. mümkünse de ipGünün ilk menüsü benden gelsinnn
11.30:2 haşlanmış yumurta
Peynir 1 kirit1 kutusu kadar
2 3 zeytib
Domates salatalik
18 45: 1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Yarimdan az paket tonbalikli az salata
Bugün çok geç kahvaltı yaptik dışarı çıktik tam olarak yapamadim ausun menusunu ama en azından kaçak felan yapmadan benzettim.. ay inşallah sabaha eksi gelir umutluyum inşallah
Su:2.5
Spor:1 buçuk saat yürüyüş 30 dk si tempolu
Muhtemelen sütlü kahve ve soda içerim kaptanim .
@hippocan @23Zeyno @saydin78
Yer fıstığı baya kalorili cnm miktar yazamamışsın.. onun dışında güzel.. cnm sen aslında çok çeşit çerez tüketiyorsun.. acaba onda bi değişilik mi yapsan??Sabah 10.30
Küçük bir mandalina
1 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Soslu biber kabak
Yer fıstığı
Ara 15.30
1 fincan kahve
5 fındık
1 küçük elma
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
Karnabahar mantısı
3 çherry domates
Su 2.5 lt
Spor 30 Dk yürüyüş
Cnm menü güzel ama spor yetersiz.. bu hafta sporu arttırıcam demiştin..
Menum gelsinn
Sabah 11.00
Yarim tb tost(oglumun bayatlayan ekmeginden yaptim aylar sonra)
10 ladar zeytin
5 tane actifry pattis
Salatalik
Biber
Aralarda (saat bilmiyom totalde 2 ara yaptim meyve-kahve olarak)
Yarim muz
Ceyrek armut
Yarim mandalina
(Porsiyon azalttim ama cesit cok)
Leblebi
Az sutlu nescafe
1 kare bitter
Aksam 18.30
5 kofte
Salata
Su 2yi gecti
Spor jillian yapilacak
@hippocan
Cnm menü güzel ama güne muzla başlamak doğru bi tercih değil diye duymuştum.. incir olsa süper olurduMerhaba bugün Kuran ımız vardı evde hiç musait olamadım menü verip gideceğim işlerim var
Sabah kalkinca 10.30
1 muz
Kahvaltı 12
Yarım haslanmiş yumurta
3 zeytin
Beyaz peynir 1 kibrit kutusu
Yarim dilim TB ekmeği
Roka domates salatalık
17.00
1 bardak süt
Akşam
18.45
Az salata
Az hamsi buğulama
Su 2.5 lt
Yeşil çay 1
Spor yok
@hippocan
Çok haklısın gülbiş.. rabbim tez zamanda derdine derman versin..Kilomun hala değişmemesi beni çok yıpratıyor kızlar herşey mutsuz ediyor bu yüzden
Evet disarida isen uymak zor oluyor cnmYa hafta sonu olunca tam uyamadim malesefdışarı çıkma isleri oluyo
Ben şimdiye kadar uyguladığım tüm listelere kendi yorumumu kattımEvet disarida isen uymak zor oluyor cnm
Bende hep dogaclama yaptim hipoBen şimdiye kadar uyguladığım tüm listelere kendi yorumumu kattım
İşe yaradı mı yaradı
Hippo ben veremeyeceğim benim kilomda neler yesem kilo almaz ki bu menü ile çoktan gider yer fıstığı kabuklu idi 1 avuç çeyrek çay bardağı çıkmış olabilir içindenYer fıstığı baya kalorili cnm miktar yazamamışsın.. onun dışında güzel.. cnm sen aslında çok çeşit çerez tüketiyorsun.. acaba onda bi değişilik mi yapsan??
Puanın 9
Valla o yüzden yazarsım bile gelmiyor hippo menü filanÇok haklısın gülbiş.. rabbim tez zamanda derdine derman versin..