Aman sakın diyeyim sağlam mortin var bak
Yok yermiyimAman sakın diyeyim sağlam mortin var bak
Sakin ol pambık.. bu kontrol tartısı.. bol su ve sporla regl ödemi gidecek.. sana güveniyorumÇok üzgünüm ama ama galiba regl şişkinliği bugün yarın bekliyorum
63.400 çıktım tartıda
Kusura bakma ipek ama durdu gitmiyor değil.. kaç gündür kısırlar, çiğ köfte.. hep ödem yapacak şişirecek yiyecekler.. çiğ köfte beni şişirmiyor diyorsun ya.. cnm kilo verdikçe vucudumuzda da değişiyor demekki artık şişiriyor.. mesela ben.. 2 kase mercimek çorbası içerdim bana mısın demezdi.. ama şimdi 1 kepçe mercimek çorbası beni acaip şişiriyo ki çok çok severim. Ama içmiyorum artık ipek..
Yorum yok
Beni unuttun mu kaptanım o kadar mi ümit kestin benden
Tek artı da gelmeyen bendim oysa ki
Sabitim ben de 79.1 im
Uykusuz ödemli ve direk kalkar kalkmaz olması da çabası
Dün sabah 78.7 görmüştüm..
Ahhh berna ne diyim.. süperdr sporun var aslında ama
Haklisin canim.dedigin gibi degisiyoruz.beni patates de sisirmezdi mesela ama demek ki artik sisiriyo.meyve de fazla gelmis olabilir.sabah yedim bugunden sonra meyve 1Ahhh berna ne diyim.. süperdr sporun var aslında ama
Çarşambaya hedefi tuttur artık..
Bide berna bence sende bi sıkıntıda meyveyi çok yiyorsun.. tamam bu şekilde yiyerek kilo verdin ama vucut küçüldü ve değişikşik istiyor. Biraz koruma gibi oluyor bu şekilde
Çarşambaya kadar azcık azaltsan meyveyi.. 1porsiyonu geçmese
Ayy cnm benimHaklisin canim.dedigin gibi degisiyoruz.beni patates de sisirmezdi mesela ama demek ki artik sisiriyo.meyve de fazla gelmis olabilir.sabah yedim bugunden sonra meyve 1
Carsambaya cok varr hallederizAyy cnm benimşöle deyin canımı yiyin
artı ama neden bilmiyorum demeyin.. menüler ortada .. regl, uykusuzluk, erkeb tartılma olmazsa artının sebebi belli ki bişi yaramıyor.. değişiklik yapmak lazım..
Ben burda yazarken inanın kendimi de düşünerek yazıyorum.. illa bir yerde hata yapıyorum ki artı geliyo diye düşünüp ona göre yorumluyorum .. ayy neyse artılara üzüldüm
Eveett haklisin hippo ama sende biliyosun ben uzuuuuuunnnn zamandr bulgur dahil bakliyat dahi yemedim. Canım çekti cokca sapitmadan yedim ama arti getirecek kadar değil ki onun aksamini resmen ac geçirdim . Evet sisirmiste olabilir vücut da degisiyor ama bu benim uzun suredir sıkıntım sende biliyosun sadece çiğ koftelik değil . Ben uzun zamandır artı larla uğraşıyorum bu gune özel değil ki. Duraksadım ve çare ariyorum . Ondan bugün ki artiya sıkılmam .Sakin ol pambık.. bu kontrol tartısı.. bol su ve sporla regl ödemi gidecek.. sana güveniyorum
Kusura bakma ipek ama durdu gitmiyor değil.. kaç gündür kısırlar, çiğ köfte.. hep ödem yapacak şişirecek yiyecekler.. çiğ köfte beni şişirmiyor diyorsun ya.. cnm kilo verdikçe vucudumuzda da değişiyor demekki artık şişiriyor.. mesela ben.. 2 kase mercimek çorbası içerdim bana mısın demezdi.. ama şimdi 1 kepçe mercimek çorbası beni acaip şişiriyo ki çok çok severim. Ama içmiyorum artık ipek..
4 günlük liste dışında sporu arttır ve bol su...
Yorum yok
Oyyy neslimmmmmm.... senden ümidi keser miyimunutmuşum kusura bakma
Eksine çok çok sevindim cnm
Kaçamaksız devam ettiğin sürece eksiler gelmeye devam edecek
Bugün zaten kontrol günü cnm... yediklerimizin etkisini görmemiz içinEveett haklisin hippo ama sende biliyosun ben uzuuuuuunnnn zamandr bulgur dahil bakliyat dahi yemedim. Canım çekti cokca sapitmadan yedim ama arti getirecek kadar değil ki onun aksamini resmen ac geçirdim . Evet sisirmiste olabilir vücut da degisiyor ama bu benim uzun suredir sıkıntım sende biliyosun sadece çiğ koftelik değil . Ben uzun zamandır artı larla uğraşıyorum bu gune özel değil ki. Duraksadım ve çare ariyorum . Ondan bugün ki artiya sıkılmam .
İnşallah kaptanimmmBugün zaten kontrol günü cnm... yediklerimizin etkisini görmemiz için
Az yediğini biliyorum cnm.. ama diyorum ya. 1 kepçe mercimek çorbası ya.. kaç kaşık? Benim karnımı resmen davul yapıyor. Anlatabildim mi??
Bi ikincisi ben spora yürüyüş ve 1mil leslie ile başladım.. 1 mil leslie bile bana o kadar iyi geliyordu ki.. ama vucut alışınca yetmiyor artık.. senin vucutta spora ve yeni beslenme düzenine alıştı.. o yüzden daha fazla ve değişik spor ve daha farklı bi yeme programı istiyo...duraksamada işte böyle durumlarda oluyo..
4 günlük liste inş sana iyi gelir cnm..