Yürüyüşlerin tempolu değil mi muhakkak bunu belirt canım sürekli tempolu mu normal mi bilemem
Olur neden olmasın ben hala 8 kişiyim
Doğru soyluyosun kuzum ben genelde tempolu olunca yazıyorum da . Bu normal tempoluyduYürüyüşlerin tempolu değil mi muhakkak bunu belirt canım sürekli tempolu mu normal mi bilemem
Yesin kızz nolcekekmek mi yidin
olabilir tabikide hippocum
pamukum olsun çeşitli spora gerek yok,listede olunca insan kendini zorunlu hissediyo yapıyo maksat hiç yapmamaktan iyidirKaptanım ben arkadaşlar gibi çeşitli spor yapamıyorum o nedenle ogruplarda başarı gösteremem sonlarda kalırım @begüm75 sagolsun beni davet etmişti
Ben daha sonra demiştim biraz daha bekleyebilir miyim
Aynen Begüşüm yarın belirleriz ben gelemezsem seninle telefondan hallederiz bende şuanda net 8 kişi var eksik yok Elalis sporum var dedi yani çıkaracağım kimse yok yarın Miu başlayabilir bende eğer başlarsa 9 olacağım@23Zeyno kuzum sen kaç kişisin? pamukskr i kim alsın?
ben tam emin değilim çünkü çok eksikler var listede
kelebekolcam,ece,çilekin pek sporu yok
en iyisi çarşamba belirleyelim
tamamdır yarın hallederiz kuzumAynen Begüşüm yarın belirleriz ben gelemezsem seninle telefondan hallederiz bende şuanda net 8 kişi var eksik yok Elalis sporum var dedi yani çıkaracağım kimse yok yarın Miu başlayabilir bende eğer başlarsa 9 olacağım
Canım kaptanim benimSüper eksim var de pempik nolurrrr....
Anca geldim kaptanim yazmaya girdim işim çıktı yarıda kaldiHani Menüler
Daha günü kapatmadınız mı