- #2.001
1 tatlı kaşığı kimyonu al bardağa koy üstüne kaynar su üstüne kapat 5 dk demle süz..Tane kimyon aldım nasıl demleyeyim
1 tatlı kaşığı kimyonu al bardağa koy üstüne kaynar su üstüne kapat 5 dk demle süz..Tane kimyon aldım nasıl demleyeyim
Bugünkü balıktan kalmadı mı?O zaman yapamam kaptanim almiyoz
Kaldida salata yanına yoğurtta var aus risk alamam hindi füme al dediBugünkü balıktan kalmadı mı?
Kız hindi füme al nolcak? Bende yaparsam öle yapıcam..Kaldida salata yanına yoğurtta var aus risk alamam hindi füme al dedi
Yok kaptanim kalsın o zaman bu menüKız hindi füme al nolcak? Bende yaparsam öle yapıcam..
Aa neden pempik çok şaşırdım şu an..Yok kaptanim kalsın o zaman bu menü
Boşver kaptanim yaAa neden pempik çok şaşırdım şu an..
Kiz bizim koydeki bahcede var bitemediler halaKarpuz olmasaydı ya da arada olsaydı daha iyiydi.. kız mevsimi geçti aslında ama..nerden buluyorsun
Puanın 10
Ellerine sağlık cnm ama havuç koyma.. havuç pişince şeker oluyo .. kalorisi artıyo..
Kaptanım ben arkadaşlar gibi çeşitli spor yapamıyorum o nedenle ogruplarda başarı gösteremem sonlarda kalırım @begüm75 sagolsun beni davet etmişti
Bende fazla spor yapamıyorum.. hergün 2 gün leslie yapsan.. birazda bölgesel.. bi de trambolinden zıplarken sayarsan ip gibi hesaplanır..Kaptanım ben arkadaşlar gibi çeşitli spor yapamıyorum o nedenle ogruplarda başarı gösteremem sonlarda kalırım @begüm75 sagolsun beni davet etmişti
Ben daha sonra demiştim biraz daha bekleyebilir miyim
Sabah 11.30
1 kepçe menemen
3 zeytin
1 mandalina
Ara 15.00
1 avuç çekirdek
1 bardak sütlü kahve
Akşam 1 kepçe kırmızı mercimek
5 et köfte
Salata
Ayran
Su 2.5 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Bende kahvaltını beğenmedimHippo misafirim vardı hiç güzel beslenemedim
Ay ben sürekli yediğimde psikolojik ne oluyor diyorumBende kahvaltını beğenmedimyani az geldi.. bi tek akşamı beğendim..
Puanın 8 cnm..
Gülbişim ausun menülerine baksan.. sana çok iyi olurdu.. çok güzel sağlıklı ve dolu dolu.. senin kilona da iyi olur.. 80lere düştükçe karatay yapsan.. nolurrr
kuzum nasıl oldun inşallah güzel gelişmelerin haberini verirsin bizeİyi geceler
@hippocan kaptanım bugün eş kişisi ve ailelerle görüşme vardı.
Öğlen bi ara girdim ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım.
Doğru düzgün birşey de yiyemedim
Herşey alt üst oldu
Bugünlük affet beni canım.
Hiç iyi değilim.
Yarına toparlanıp gelicem inşallah
Ayy cnm sonuç ne olduİyi geceler
@hippocan kaptanım bugün eş kişisi ve ailelerle görüşme vardı.
Öğlen bi ara girdim ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım.
Doğru düzgün birşey de yiyemedim
Herşey alt üst oldu
Bugünlük affet beni canım.
Hiç iyi değilim.
Yarına toparlanıp gelicem inşallah
Sürekli değil cnm ya.. bikaç ara ekliceksinAy ben sürekli yediğimde psikolojik ne oluyor diyorum