- #1.981
Ayy bilemedim cesaret edemedim.. yoğurtlayıp yiyim yine en iyisiSapini değil cnm maydanoz gibi olan yapraklarını koyuyorum o çok güzel kökü ve rar veriyor

Ayy bilemedim cesaret edemedim.. yoğurtlayıp yiyim yine en iyisiSapini değil cnm maydanoz gibi olan yapraklarını koyuyorum o çok güzel kökü ve rar veriyor
Sporu artirman lazimSorma canım yaa.. bu kadar beklemiyordum.. bide moralimi bozuyo.. emzirme metamı hızlandırıyordu şimdi metam da yavaşlıcak
Ellerine sağlık cnm ama havuç koyma.. havuç pişince şeker oluyo .. kalorisi artıyo..Böyle cnm ben 1 tan e de havuç koydum norEkli dosyayı görüntüle 25234 malde koymuyorum
Cnm menü ve sporun çok güzel.. karnınahar ödem yapabilir ama.. kimyon varsa onu demle iç.. bundan sonra pazartesi salı yerine çarşambadan sonra ye cnmMerhaba kızlar
Yarın inşallah normal düzene dönüyor um
Kahvaltı 10
Bol sebze li 2 yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim TB ekmeği
Roka salatalık
Ogle 14
Yoğurt
Salata
Akşam
18.30
1 tabak karnabahar yemeği
Bolll salata
Su 3 lt
Yeşil çay 1
1 saat tempolu yürüyüş
@hippocan
@Floweroflife
Puanın 10 pempik.. bakalım liste nasıl olacak yarın.. hindi füme aldın mı?
Karpuz olmasaydı ya da arada olsaydı daha iyiydi.. kız mevsimi geçti aslında ama..nerden buluyorsunMenumu vereyim
Sabah 08.30
Muz yulaf sut
Ara 15.30
Az sutlu nescafe
3 hurma
Aksam 18.00
Actufryda pismis kabak
Bikac parca karpuz
Su 2yi gecti
Spor var jillian da yapcam toplu yazarim
@hippocan
Kaptanim salatayı sade yapsam biz almiyoz marketten almiyoz et ve o türleriPuanın 10 pempik.. bakalım liste nasıl olacak yarın.. hindi füme aldın mı?
Aus olmaz dedi.. ton balığı 1 kaşık koysan nolur ki?Kaptanim salatayı sade yapsam biz almiyoz marketten almiyoz et ve o türleri
Tane kimyon aldım nasıl demleyeyimGeldim 5 dk pempik..söle kuzum..
O zaman yapamam kaptanim almiyozAus olmaz dedi.. ton balığı 1 kaşık koysan nolur ki?