Berna süpersin yaa.. içerde misafir varken mutfakta jilian yapmak
Süper menü cnm..Kaptanım
Menü bildirimim
Sabah 10 'da
1 haşlanmış yumurta
4 siyah 4 yeşil zeytin
1 salatalik
1 domates
2 çatal peynir
1 bardak şekersiz çay
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 12:00
Sade türk kahvesi
Ara 14:00
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı
Akşam
17:30
Haşlanmış baharatlı tavuk kocaman kasede salata yaptım içine tavuğu koydum çoook güzel oldu.
Sade soda
Su 2.5 lt
Spor 250 ip
30 dk normal yürüyüş
15 dk leslie oğlum fazlasına müsade etmedi
@hippocan
Şeker orucu yapıyoruz beraberFloyu niye etiketledin kızz
Yani nesli börek ve kek yemişsin ama çok az.. onlar seni doyurur mu?tabiki başın ağırır.. keşke ev sahibinden peynir ekmek isteseydin bari karnın doyardı..Menüm anca eve geldik yazabiliyorum
Sabah
Bugün dışarıdaydım inat ettim eve gelince yemek için
12.30
Genel kahvaltılık ne varsa peynir zeytin salça ve 1 dilim ekmek yedim
Ara 16.00
3 hurma 6 badem
Akşam misafirlikte idim
Normalde yemiyecejtim alternatif yoktu br migrenim tutmuştu açtım bahanem yok aslında biliyorum ama
19.00
1 küçük börek ve 1 çatal kek yedim
Gündüz 2 saat yürüdüm
Halen başım ağrıyor ilaç içtim ams fayda etmedi spor yapamayacağım
Pazartesi itibariyle yürüyüşe ve leslie başlıyacağım
Şu 3 olmuştur
@hippocan
Yani nesli börek ve kek yemişsin ama çok az.. onlar seni doyurur mu?tabiki başın ağırır.. keşke ev sahibinden peynir ekmek isteseydin bari karnın doyardı..
Pazartesiddn itibaren derken cnm.. lütfen yarın 10 puanlık bir menü istiyorum ..
Paunın 4 o da spora verdim..
Dışarda derken nerde nesli?? Yani yine böle cıslı bi menü olan bir yere davetliysen yemeğini de götür yanında.. ayıp değil bişi değil.. ya da evde yiyip gidiceksin.. haa gezmeye gidicekseniz et salata yersin..Yarın da dışarda olacağım cnm muhtemelen yine geç gelirim yarın için spor yapma şansım yok gibi ama pazartesi itibari ile spor şart kosucam kendim e cnmm
Ten pointSabah 10.00
1 elma
Karnabahar lı omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık
Ara 15.00
1 bardak sütlü kahve
4 ceviz
2 gün kurusu
Akşam 18.45
2 kepçe yoğurt çorbası
Fırında etli sebze ( kabak patlıcan et)
Su 2.5-3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Haşlanmış karnabaharı peynirle karıştırıp üzerine yumurta kırıyorum bebeğimTen point
Karnabaharlı yumurta nolıyo
Seni takipte pembikimm@ZumruD mortim hayırdır bizim grubta
AynenSeni takipte pembikimm
Çünkü sen ornek almazsın örnek olursun pembikimAynennedense ben başka grublara gitmiyom
Evet şekerim hem anamız dediki kapimizin önünde oyna kimsenin evine gitme diyeÇünkü sen ornek almazsın örnek olursun pembikim