Dun ki menume bugün artı 200 du iyimiSabit misin?? Geçen hafta detoks yapmış mıydın?
Dun ki menume bugün artı 200 du iyimiSabit misin?? Geçen hafta detoks yapmış mıydın?
Zeynomm cafeye yazacaktin kuzum oraya taşıyorum benSabah 8 00
2 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Salatalık domates
Bir kaç tane közlenmiş biber
Öğlen 12 30
Sebze çorbası
16 30
Türk kahvesi yanında badem
19 00
Patlıcan tava yanında salata
Arkasından meyve
Bir saat spor yaptım
2tl su içtim @Ausencia
Canım ya unuttum bak yine öğrenecemZeynomm cafeye yazacaktin kuzum oraya taşıyorum ben
Hallettim kiiZeynomm cafeye yazacaktin kuzum oraya taşıyorum ben
Olsun kuzum zamanla alisicaksinCanım ya unuttum bak yine öğrenecem
Geçen hafta yapmadıysan pazartesi saşı ayran aşı detoksu yapabilirizz...Dun ki menume bugün artı 200 du iyimiçok moralim bozuldu vence tartı da sapıttı oda bozulmuş olabilir bi 1 kilo fazla gösterdi felan bi tuhaflık vardı sabah . Dun varya menüm sporum tertemizdi kafayi yicem
geçen hafta detoks yapmadim
Eline sağlık kaptanimmmmHallettim kii
Tamam kaptanim .. aksam ları erken kapatip kabak yiyince mi daha çok eksi gelir detoksla mii acabaaGeçen hafta yapmadıysan pazartesi saşı ayran aşı detoksu yapabilirizz...
Kabak en fazla 400 getirir ayran detoks 1e kadar yolu varTamam kaptanim .. aksam ları erken kapatip kabak yiyince mi daha çok eksi gelir detoksla mii acabaa
Tamam o zaman kaptanım 2 gün detokstaym inşallahKabak en fazla 400 getirir ayran detoks 1e kadar yolu var
Beraber yapalım yaa.. bende artıdayım ve depresyondayımTamam o zaman kaptanım 2 gün detokstaym inşallah
Tamam yapalim kaptanım. Hc grme hemen gidecek o artı inşallahBeraber yapalım yaa.. bende artıdayım ve depresyondayım
Eşim hurma alsa bi gün hurma bi gün ayran yapim diyorum..Tamam yapalim kaptanım. Hc grme hemen gidecek o artı inşallah
A evet hippom güzel olur inşallah cokca eksimiz gelirEşim hurma alsa bi gün hurma bi gün ayran yapim diyorum..
Hem sütüm azalsın iyice...
@ZumruD mortim hayırdır bizim grubta
Bana bakiyon heee
Şeker orucu yapiyoruz ya kaptanımFloyu niye etiketledin kızz