Kimkiacaba
Daimi Üye
52 gun borcum varrr.Bubayki regli de atlatayim baslayacam nasipse.az cok gitsin artik valla bahara kadar anca biterOruç borçlarım bitsin bende listeyi denicem
Beni bilirsiniz denemediğim hiçbir şeyi tavsiye etmem
52 gun borcum varrr.Bubayki regli de atlatayim baslayacam nasipse.az cok gitsin artik valla bahara kadar anca biterOruç borçlarım bitsin bende listeyi denicem
Beni bilirsiniz denemediğim hiçbir şeyi tavsiye etmem
Kızz ben 10 gün vae diye kaç zamandır kafama taktım52 gun borcum varrr.Bubayki regli de atlatayim baslayacam nasipse.az cok gitsin artik valla bahara kadar anca biter
Evet kaptanim ilk 2 gün hafif son 2 gün doyurucu bugün bitti sabah tartilip senin dediğin gibi yapacam sabaha şöyleee mis gibi tarhana mi yapayım domates corbasimi yapayimListe bu dimi?? Baya doyurucu..
10 puan
Canın hangisini isterseEvet kaptanim ilk 2 gün hafif son 2 gün doyurucu bugün bitti sabah tartilip senin dediğin gibi yapacam sabaha şöyleee mis gibi tarhana mi yapayım domates corbasimi yapayim
Tarhana yapayım şöyle mis gibi anamin yaptığı hayaliyle yiyeyim ama oncesabah tartip özelden soylerimCanın hangisini isterse
Nereye kaçmışım ben
Hoş geldin canım orti oldukkkkkADINIZ: piraye
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:1.70.5
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz beslenme,aşırı karbonhidrat, stresli hayat arti yetersiz uyku
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:isim gereği daha saglikli ve fit gorunmeliyim. Bu bir, ikincisi sağlık vb bilinen durumlar..
BİZE KENDİNİZİ ANLATIR MISINIZ?:evli çocuklu yoğun bir iş hayatı olan klasik Türk kadını . Bunun yanısıra işin de mutlu olmayan farklı kulvarda yürüyen biri olmak için arayışlara devam her daim ..
Müzik dinlemek film izlemek kitap ve şiir okumak en birinci hobim.
Başka başka. . Zamanla tanışır Kaynaşiriz artık
Hoş geldin canım orti oldukkkkk
Dikkat edeceğiz hiç bozmadan devam edecegiz kaçamak yapmayacağız önümüze cıkan tüm mortileri yenip kaptanımızı üzmeyeceğiz o mükemmel dirHosbuldum canım
Yani naapicaz
Dikkat edeceğiz hiç bozmadan devam edecegiz kaçamak yapmayacağız önümüze cıkan tüm mortileri yenip kaptanımızı üzmeyeceğiz o mükemmel dir
Ben 34 yasinda yımm
1 oglum var 9 yaşında
163 boyum 62.400 kilommm
Boyum küçük amaaaaAnlaştık ..
Kilon ne güzelmiş öyle