Güzel menü cnm 10
Güzel menü cnm 10Sabah 9.30 1 mandalina
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
3 ceviz
Öğlen 15.15
3 cherry domates 1 dişim peynir 1 salatalık
1 avuç yer fıstığı kabuklu kahve
Akşam 18.45
1.5 tabak kapuska az Bulgurlu
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Ohh oh.. hem sarma hem fasülye hem bulgur pilavı azcık kombo olmuş
Çip köfte kararında ve doğru günde
Anaaammm çekirdek aile kalmışız resmeeennnnnn .. aman kaptanım sen bizi bırakmaCilveli kahvelerim
Son 3 kişi kaldıkkk...
@Pempik
@furkanlipek45
@pamukskr
Kızlar gelsin mi hedeflerrrrr
Pempik 71
Pamukskr 61.4
Furkanlipek45 61.2
Hadi bakalım haftanın HEDEFİNE ULAŞAN PRENSESİ
Kim olacak
Kızz ben gizliden herkesi kapmaya çalışıyorumama aus ben vericem artık dedi boynumuz kıldan ince...
inşallah kaptanim ben 73 u kırdım ya devami gelir inşallahBu haftaki hedeflere ulaşmamız çok önemli... 3 kişiyiz vs artı gelme lüksümüz yok.. güzel bi yüzde ile gelip birinci olalım
Listeye devam.. listeden sonra şu tepetaklağı bi gün de olsa denesen.. gözüm açık gidecek beeeeinşallah kaptanim ben 73 u kırdım ya devami gelir inşallah
Deneyeyim be kaptanim yarında onu yapayım liste bugün son zehir iç de iceyimListeye devam.. listeden sonra şu tepetaklağı bi gün de olsa denesen.. gözüm açık gidecek beeee
Tamam yarın sabah çorba iç akşama kahvaltıDeneyeyim be kaptanim yarında onu yapayım liste bugün son zehir iç de iceyim
Tepetaklak ne hippoomListeye devam.. listeden sonra şu tepetaklağı bi gün de olsa denesen.. gözüm açık gidecek beeee
Duraklama için cnm.. kahvaltıda çorba içiyorsun akşam da kahvaltıTepetaklak ne hippoom
Aaa bende yapıyım kaç gün yapiliyoo sabah sadece çorba mi okur yemek olur mu mesela iyy düşününce tuhaf geldiDuraklama için cnm.. kahvaltıda çorba içiyorsun akşam da kahvaltı
Yani öğünleri yer değiştiriyorsun vucut şok olsun
Ben kahvaltıda fırınlanmış kabak be yoğurt yedim akşamda yumurta ve peynirli salata..
Ertesi gün -400.. beni azcık zorladı ama değer bence..
Yok be kaptanim ne rahatlaması aksine iyice hirslandimTamam yarın sabah çorba iç akşama kahvaltıbak bana eksi 400 getirdi.. sonrasında ekmeksiz ve bol sporla devam edelim bu hafta rahatlama gelmesin pempik.. kırılmışken iyice kıralım sonra normal düzene döneriz..
Hırs mıYok be kaptanim ne rahatlaması aksine iyice hirslandim
1 hafta da oluyo.. bikaç günde.. bende bi gün denedim iyi geldi..Aaa bende yapıyım kaç gün yapiliyoo sabah sadece çorba mi okur yemek olur mu mesela iyy düşününce tuhaf geldi