Oldu canimmm -400 civarı . Sen dun yaptın oynadı mi tarti@furkanlipek45 canım tartı ne durumda faydası oldumu
Oldu canimmm -400 civarı . Sen dun yaptın oynadı mi tarti@furkanlipek45 canım tartı ne durumda faydası oldumu
Dün ilk gündü benimde o kadar gitti daha ilk günden bide üstüne bı kase mercimek çorbası icmistim sisirdiyse bile o kadarsa daha gider inşallah bugün elma tarçın kaynattim bakalım yarın ne durumda olacakOldu canimmm -400 civarı . Sen dun yaptın oynadı mi tarti
İnşallah dahada çok iner canım.Elma tarçın miii ay banada tarif versene kuzm detoks suyumuuDün ilk gündü benimde o kadar gitti daha ilk günden bide üstüne bı kase mercimek çorbası icmistim sisirdiyse bile o kadarsa daha gider inşallah bugün elma tarçın kaynattim bakalım yarın ne durumda olacak
Evet balım 1litre suyu kaynat içine yarım elma 1cubuk tarçın at 5 10 dk kaynatİnşallah dahada çok iner canım.Elma tarçın miii ay banada tarif versene kuzm detoks suyumuu
Evet balım 1litre suyu kaynat içine yarım elma 1cubuk tarçın at 5 10 dk kaynat[/QUOTE
Tamam tesekkur ederim pembikim
Begüm benim bu hafta sporum yokEkli dosyayı görüntüle 25381
kızlar tabloyu kontrol edebilir misiniz?
@Pempik ♥
@D3S1R3 ♥
@hippocan ♥
@matematik61 ♥
@saydin78 ♥
@Ecemavi ♥
@Ahu060812 ♥
tamam canımBegüm benim bu hafta sporum yokoruç tutuyorum.. şimdilik beni listeden çıkar
oruçluyken spor yapamıyorum..
Kontrol edeyim kuzum. Bugun de yapicam insallah. Ortalamayi olumsuz etkiliyor isem listeden cikarabilirsin BegusumEkli dosyayı görüntüle 25381
@Pempik ♥
@D3S1R3 ♥
@hippocan ♥
@matematik61 ♥
@saydin78 ♥
@Ecemavi ♥
@Ahu060812 ♥
Canım yarınki tartıya göre mezun edelim seni madem.. uyar mı?Hippo kuşum ben listeden cikmak istiyorumgoruyosun menulerimi sporum da car ama tikandi gitmiyo.Ve nefret geldi artik.korumaya cok alismisim diyet yapmak zor geliyo.acikcasi goruntumden de rahatsiz degilim.36 beden giyiyorum.Ben korumadayken bile haftada 200 300 veriyodum zaten.biraz rahatlamak istiyorum.6 ay koruma evresinden sonra tekrar diyet fazla zorladi.
Eline saglik kaptanimEkli dosyayı görüntüle 25381
@Pempik ♥
@D3S1R3 ♥
@hippocan ♥
@matematik61 ♥
@saydin78 ♥
@Ecemavi ♥
@Ahu060812 ♥
Olur canim konusuruz yarinCanım yarınki tartıya göre mezun edelim seni madem.. uyar mı?
Ekli dosyayı görüntüle 25381
@Pempik ♥
@D3S1R3 ♥
@hippocan ♥
@matematik61 ♥
@saydin78 ♥
@Ecemavi ♥
@Ahu060812 ♥
Begüm cumartesi pazar yok pazartesi 45dk tempolu yürüyüşEkli dosyayı görüntüle 25381
@Pempik ♥
@D3S1R3 ♥
@hippocan ♥
@matematik61 ♥
@saydin78 ♥
@Ecemavi ♥
@Ahu060812 ♥
Ahhh ahhhh nerdeeee10 puan cnm.. erken yat bu akşam ödem olma
İnşallah kaptanimHaydi benim cilvelilerim.. yarın lütfen tek bi artı bildirim gelmesin