Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Günün Gelinliği

etek kısmı tam benim istedıgım gibi çok güzel
  2. Aşk Sancısı

Her güne bir makyaj

Rujun rengi çok güzell tam benim rengim :huhuu:
  3. Aşk Sancısı

Misafirim geliyor ne yapmalıyım destek hattı

Kızlarr pazar günü arkadaslarım geliyor 5 çayına ve ilk defa evde ağırlayacagım onları ..Ne yapsam acaba onlara fıkır verırmısınız
  4. Aşk Sancısı

Sarımsaklı Ekmek

al bendende o kadar :selam:
  5. Aşk Sancısı

Peynirli Izgara Kabak Ruloları

evet nk bende çok beğendım sunumunu :selam:
  6. Aşk Sancısı

Terbiyeli Tavuk Çorbası

oyy kuzumm gel doyuram ben seni :selam:
  7. Aşk Sancısı

İrmikli Kek

:selam: hadi bakalım bekliyoruz nasılmıs acaba tadı :tskler:
  8. Aşk Sancısı

Bir İzmir Masalı: Kumru

:kptmya: :kptmya: aynen valla
  9. Aşk Sancısı

Etli, Havuçlu Pilav

Ye beni diye bağırıyor resmennn :ne:
  10. Aşk Sancısı

Terbiyeli Tavuk Çorbası

MALZEMELER1/2 adet haşlanmış kemikli tavuk göğsü 5 su bardağı sıcak tavuk suyu 1/2 çay bardağı kırık pirinç 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiberTerbiyesi için:1,5 su bardağı yoğurt 1 adet yumurta sarısı 2 yemek kaşığı unServisi için:1 tatlı...
  11. Aşk Sancısı

İrmikli Kek

MALZEMELER4 adet yumurta 3/4 su bardağı toz şeker 1/2 su bardağı zeytinyağı 1 su bardağı süt 4 yemek kaşığı irmik 1/2 su bardağı portakal suyu 1 adet rendelenmiş portakal kabuğu 1,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozuKek kalıbını yağlamak için:1 tatlı kaşığı...
  12. Aşk Sancısı

Bir İzmir Masalı: Kumru

MALZEMELER4 adet sandviç ekmeği 10 adet uzun sosis 150 gram sucuk 150 gram salam 200 gram kaşar peyniri 1 adet domates 1 yemek kaşığı tereyağıKAÇ ADET? 4 ADETHAZIRLAMA SÜRESİ 20 DAKİKAPİŞİRME SÜRESİ 10 DAKİKAPişirme önerisi:Kumru yapımında kullanacağınız...
  13. Aşk Sancısı

Etli, Havuçlu Pilav

MALZEMELER500 gram kuzu kuşbaşı eti 1 adet büyük boy kuru soğan 2 adet orta boy havuç 1 su bardağı haşlanmış nohut 2 su bardağı baldo pirinç 2,5 su bardağı sıcak su 4 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiberKAÇ KİŞİLİK? 5 KİŞİLİK...
  14. Aşk Sancısı

Doğum gününüz kutlu olsun gülo

Doğum gününüz kutlu olsun :confetti::confetti:
  15. Aşk Sancısı

Nutellalı Muhallebi

Evde kalmış bir parça kekiniz varsa çok az süt ya da kahve ile ıslattıktan sonra tatlı kaselerinin dibine yerleştirmeyi unutmayın.MALZEMELER5 su bardağı soğuk süt 1/2 su bardağı toz şeker 4 yemek kaşığı Nutella 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı buğday nişastası 1 adet yumurta sarısı...
  16. Aşk Sancısı

Sarımsaklı Ekmek

Sarımsaklı baharat karışımını evde hazırladığınız pesto sos ile çoğaltabilir, fırından çıkan ekmek dilimlerinin üzerine ayrıca sürebilirsiniz. Lezzet püfü.MALZEMELER1 adet baget ekmeği 4 diş sarımsak 5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 dal biberiye 1/2 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı taze...
  17. Aşk Sancısı

Fransız Tostu

Ananas, şeftali, çilek, yaban mersini, ahududu, vişne gibi taze meyvelerin yanı sıra kuru meyve parçaları ile hazırlayabileceğiniz tostların en tatlı ve baştan çıkartan hali Fransız tostu ile Pazar kahvaltılarını zenginleştirebilirsiniz.MALZEMELER2 dilim tost ekmeği 1 tatlı kaşığı...