Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Günün Gelinliği

üst kısmı çok hoş -alkis
  2. Aşk Sancısı

Kelime-i Tevhid Çekelim

La ilahe illellah muhammedun resulullah
  3. Aşk Sancısı

Yarışma kategorilerimiz için eklenmesini istediğiniz seçenekleri paylaşalım

o konuda becerım olsa inan bende katılırım ama nasıl yapılcak ınan bılmıyorum :ko
  4. Aşk Sancısı

Yarışma kategorilerimiz için eklenmesini istediğiniz seçenekleri paylaşalım

Bencee bu yarısmalar tekrardan start vermesi gerekıyor :selam:
  5. Aşk Sancısı

Antep Fıstıklı Tavuk Köfteleri

Malzemeler75 gram Antep fıstığı 130 gram yumuşak tereyağı 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 425 gram tavuk göğsü 1 adet yumurta beyazı 1 ölçü ekmek kırıntısıAntep fıstıklarını mutfak robotunda çekin ve tereyağıyla karıştırın. Antep fıstıklı tereyağını tuzla çeşnilendirin. Mutfak...
  6. Aşk Sancısı

Hurmalı Trifle

MalzemelerBavarua için:250 gram hurma 350 gram portakal suyu 100 gram bal 6 adet jelatin yaprağı 600 gram çırpılmış kremaTrifle için:250 gram hurma 2 adet portakal 2 adet nar 500 gram Arap kurabiyesi 1 yarım kek 100 gram Antep fıstığı 500 mililitre çırpılmış krema 1 litre yoğurt 150...
  7. Aşk Sancısı

Pastırma ve Kaju Fıstıklı Kerevizli Türlü

Hazırlanma SüresiMaksimum 45 dakikaMalzemeler1 kilogram patates 200 gram tereyağı 2 adet yumurta 2 adet kereviz 4 dilim pastırma 4 adet sosis 100 gram kaju 1 tutam tuzPatatesleri soyup doğrayın ve yıkayın. Büyükçe bir tencereyi suyla doldurup tuz ekleyin ve kaynatın...
  8. Aşk Sancısı

Yaban Mersinli Pancakeler

Malzemeler400 gram yayık altı suyu 1 adet vanilya çubuğu 250 gram un 4 yemek kaşığı kabartma tozu 1 yarım tatlı kaşığı tuz 3 adet yumurta 1 ölçü ayçiçeği yağı 1 ölçü yoğurt 1 ölçü pudra şekeri 1 ölçü yaban mersiniYayık altı suyunu bir kaseye alın. Vanilya çubuğunu uzunlamasına...
  9. Aşk Sancısı

Yaban Mersini Sosuyla Tütsülenmiş Tavuk Göğsü

MalzemelerMayonez için:20 mililitre sirke 1 yemek kaşığı hardal 1 adet yumurta sarısı 70 mililitre zeytinyağıSalata için:500 gram roka 1 parça tütsülenmiş tavuk göğsü 100 gram yaban mersiniSos için:200 gram yaban mersini 400 mililitre yoğurt 100 gram mayonez 1...
  10. Aşk Sancısı

Muzlu Yer Fıstıklı Kek

[CENTERMalzemelerKek için:275 gram light esmer şeker 2 adet yumurta 2 adet muz 290 gram un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tutam zencefil 145 gram tereyağı 100 gram yer fıstığıFondan için:1 adet yumurta beyazı 200 gram pudra şekeri 1 yemek kaşığı toz kakao...
  11. Aşk Sancısı

Merhabalar

merhaba hoşgeldın aramıza :utan:
  12. Aşk Sancısı

Kayınvalidesi,görümcesiyle sorun yaşayanlar...

ayy güzel olurdu ama çok değişik bbir varlık bebeğim Tam yolmalık evlenınce artık hıc bu sayfadan ayrılmam :gulsemmi:
  13. Aşk Sancısı

Kayınvalidesi,görümcesiyle sorun yaşayanlar...

yokk kızz malesef evli :ko:ko:ko
  14. Aşk Sancısı

NK ile Film Saati (Film Kritikleri)

haa birde kar sahnesi büyüleyici birşeydi .. ben buna şapka çıkartırım :selam:
  15. Aşk Sancısı

NK ile Film Saati (Film Kritikleri)

o küçük kızın sahneleri beni çok etkiledi gözyaslarımı tutamadım .. birde ugur yücel hafızasını kaybettı zamanlar , emınım beni günlerce etkısınde bırakıcak
  16. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı' nın Aşk Bahçesi

Ey Gönül! İbrâhim Sûresi'nde, yirmi ikinci âyet; Akıllı insanlara, ne büyük bir hidâyet..