Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Günün Ayakkabısı

Ne de sıcak tutar ayacıklarımı :utan:
  2. Aşk Sancısı

Günün Bebek&Çocuk Ayakkabısı

Allahımmmm yerım ben onlarıı yerr :ask:
  3. Aşk Sancısı

Günün Gelinliği

etek kısmı tam benim istedıgım gibi çok güzel
  4. Aşk Sancısı

Her güne bir makyaj

Rujun rengi çok güzell tam benim rengim :huhuu:
  5. Aşk Sancısı

Misafirim geliyor ne yapmalıyım destek hattı

Kızlarr pazar günü arkadaslarım geliyor 5 çayına ve ilk defa evde ağırlayacagım onları ..Ne yapsam acaba onlara fıkır verırmısınız
  6. Aşk Sancısı

Sarımsaklı Ekmek

al bendende o kadar :selam:
  7. Aşk Sancısı

Peynirli Izgara Kabak Ruloları

evet nk bende çok beğendım sunumunu :selam:
  8. Aşk Sancısı

Terbiyeli Tavuk Çorbası

oyy kuzumm gel doyuram ben seni :selam:
  9. Aşk Sancısı

İrmikli Kek

:selam: hadi bakalım bekliyoruz nasılmıs acaba tadı :tskler:
  10. Aşk Sancısı

Bir İzmir Masalı: Kumru

:kptmya: :kptmya: aynen valla
  11. Aşk Sancısı

Etli, Havuçlu Pilav

Ye beni diye bağırıyor resmennn :ne:
  12. Aşk Sancısı

Terbiyeli Tavuk Çorbası

MALZEMELER1/2 adet haşlanmış kemikli tavuk göğsü 5 su bardağı sıcak tavuk suyu 1/2 çay bardağı kırık pirinç 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiberTerbiyesi için:1,5 su bardağı yoğurt 1 adet yumurta sarısı 2 yemek kaşığı unServisi için:1 tatlı...
  13. Aşk Sancısı

İrmikli Kek

MALZEMELER4 adet yumurta 3/4 su bardağı toz şeker 1/2 su bardağı zeytinyağı 1 su bardağı süt 4 yemek kaşığı irmik 1/2 su bardağı portakal suyu 1 adet rendelenmiş portakal kabuğu 1,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozuKek kalıbını yağlamak için:1 tatlı kaşığı...
  14. Aşk Sancısı

Bir İzmir Masalı: Kumru

MALZEMELER4 adet sandviç ekmeği 10 adet uzun sosis 150 gram sucuk 150 gram salam 200 gram kaşar peyniri 1 adet domates 1 yemek kaşığı tereyağıKAÇ ADET? 4 ADETHAZIRLAMA SÜRESİ 20 DAKİKAPİŞİRME SÜRESİ 10 DAKİKAPişirme önerisi:Kumru yapımında kullanacağınız...
  15. Aşk Sancısı

Etli, Havuçlu Pilav

MALZEMELER500 gram kuzu kuşbaşı eti 1 adet büyük boy kuru soğan 2 adet orta boy havuç 1 su bardağı haşlanmış nohut 2 su bardağı baldo pirinç 2,5 su bardağı sıcak su 4 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiberKAÇ KİŞİLİK? 5 KİŞİLİK...
  16. Aşk Sancısı

Doğum gününüz kutlu olsun gülo

Doğum gününüz kutlu olsun :confetti::confetti:
  17. Aşk Sancısı

Nutellalı Muhallebi

Evde kalmış bir parça kekiniz varsa çok az süt ya da kahve ile ıslattıktan sonra tatlı kaselerinin dibine yerleştirmeyi unutmayın.MALZEMELER5 su bardağı soğuk süt 1/2 su bardağı toz şeker 4 yemek kaşığı Nutella 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı buğday nişastası 1 adet yumurta sarısı...