Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Bitter'le Kahve Molası (=

oyy burayıı görmemeişim benn bitterım hemen kahve yapıp cekıp yollayacagımm :istebu:
  2. Aşk Sancısı

Rekor Kırmaya Varmısınız?

Bu aralar site neden durgun böyle :ne:
  3. Aşk Sancısı

Selam

aramıza hoşgeldin :utan:
  4. Aşk Sancısı

Doğum gününüz kutlu olsun Aşk Sancısı

Teşekkür ederim canımcım güzel dileklerin için sağol :ask:
  5. Aşk Sancısı

ayy canım süpersin sen düşünmen yetti zaten :utan: Pasta mumlarımda pek bi hoşş üflemem mi nen ben bunları :D dur bir dilek tutayım önce :D
  6. Aşk Sancısı

Sağolasın canımcım teşekkür ederim
  7. Aşk Sancısı

Ayy bitanesin sen yaaa ne güzel doğum günü kutlaması bu böylee sağolasın bitanemm çok teşekkür ederim :o
  8. Aşk Sancısı

Ayyy çok mutluu oldum ki benn :sevindirikasli::sevindirikasli: teşekkür ederimm canlarımmm iyi ki burdayımm iyi ki tanısmısım sızlerle :utan: bıtterrrr bende senii çok sevıyorummm evlen benımlee :D
  9. Aşk Sancısı

Aşk Sancısının Çeyiz Köşesi

İnternetten şipariş canım facede böyle seyler yapanlar çok ya ordan begendım siparıs ettım :D evet evet benımde renkleri çok hoşuma gıttı harıkalar dimi:utan: sen bana gelırce onlarda yemek yapacagım sana :o ay ayy senınkılerıde ınsallah böyle goruruz :utan:
  10. Aşk Sancısı

Hanımefendi'nin en güzel profil sayfasını seçiyoruz. - 12

ellerine sağlık bebeğim sayende tacım oldu
  11. Aşk Sancısı

Börek Tarifleri İle İlgili Püf Noktaları

Sanırım evet pırasalı :)) ne güzel gorunuyor dimi :nk:
  12. Aşk Sancısı

Hanımefendi'nin en güzel profil sayfasını seçiyoruz. - 12

Aaa ben olmuşum yaaa :selam::selam: Çok teşekkür ederim oy veren herkese :huhuu: Bitterımede çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık :utan:
  13. Aşk Sancısı

Börek Tarifleri İle İlgili Püf Noktaları

Yufka ile yapılan böreklerde tepsiye yaydığınız yufkaların üzerine eritilmiş margarin ve sütten oluşmuş karışımı dökerseniz böreklerinize ayrı bir lezzet katarsınız.Yufka ile yaptığınız böreklerin üstüne, böreği fırına vermeden önce bir yumurtayı, bir şişe soda ile çırpıp böreğin üzerine...
  14. Aşk Sancısı

Aşk Sancısının Çeyiz Köşesi

Çeyizlik Yeni Cicilerim :selam:Bunlarda diğer çeyizlerim :sevindirikasli: Bu tencere setim önceden almıstık şimdi değişik renkleri çıkmıs ben aldıgımda pembe modeli yoktu ama az önce baktım gelmiş :interest:Korkmaz 18 Parça Hiper Çelik Tencere SetiKorkmaz Tost Makinem , Çok beğenerek...
  15. Aşk Sancısı

"Çocuklarımıza Özel Menüler - 2 " Yarışmasına katılımlar başladı

Aaa unuttum ben bunu yarın hemen yapıyorumm canımcımm gonderırım foto :sevindirikasli:
  16. Aşk Sancısı

Terbiyeli Tavuk Çorbası

söz
  17. Aşk Sancısı

Olmazsa Olmaz Kısırım :)

rica ederimm bende bayılıyorum valla yaz kıs olsa hayır demem :D
  18. Aşk Sancısı

Olmazsa Olmaz Kısırım :)

Tarif ekledimm