Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Eltim’le nasil bas edicem??

Böyle ınsanlardan hep uzak olun lutfen çok guzel kullanırlar ınsanları hıc muhattap olma artık
  2. Aşk Sancısı

Şekerpare (Sıvıyağlı)

Serbetlı tatlılardan en sevdıgım :harika: ellerine sağlık canım
  3. Aşk Sancısı

Günün Ayakkabısı

Off bayıldım harıkaa ya :harika:
  4. Aşk Sancısı

Hanımefendi Yoklama Defteri

Burdayımmmmmm:bengeldim::bengeldim:
  5. Aşk Sancısı

Mandalinalı Pasta-bitter

Bomba bomba resmen her gordugumde yutkunuyorum :) ellerine sağlık mervem :asikk:
  6. Aşk Sancısı

Dert Ortağım Benim.

İnan böylesı daha iyi olmus hayırlısı buymus hıc uzulme kendısı kaybettı . bende ılk evlendıfgım zaman hemen cevre yaptım gayet de gıdıp gelıyorduk bırbırlerımıze hersey çok ıyıdı zamanla o ınsanlar arkamdan olur olmadık seykler soyledıler duymadıgım sey kalmadı sımdı o kadar pişmanım kı...
  7. Aşk Sancısı

Genel Paylaşım Alanı

herkese selam kızlar bende geldım zayıflamak ıstıyorum :D Gerci hamıleyım ben ama kılolu hamıle kaldım kilo fazla almamam lazım yaklasık 1 hafdadır düzenli yürüyüse basladım tabı yeme ıcmeme de dıkkat edıyorum bu sayede 1 kılo verdım :harika: benıde aranıza alın zayıflatın benı :D
  8. Aşk Sancısı

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Hoşgeldin 2019!

evet abla yoktum çoközledım sizleri ama artık burdayım sizlerleyım :kaalp:
  9. Aşk Sancısı

İkinci Kez Anne Oluyorum

Uzun bir ara verdim yine buraya :) Ama bu sefer geçerli nedenlerim var ;) 9 Aralık günü yani doğum günümün oldugu gün tekrar ikinci kez anne olacagımı öğrendım :sarısınhamis: Şuan 9 haftalık olduk rabbım isteyen herkese nasip etsın ınsallah :hamis::nazar:
  10. Aşk Sancısı

Mügü'nün Mutfağı

mügü abla dökturmussun herşey harıka gounuyor ellerıne sağlık:harika:
  11. Aşk Sancısı

Fırın Palamut- bitter

Fırında daha bı hosuma gıdıyor gercekten hafıf ve lezzetlı oluyor :harika: Göruntüsü harıka gorunuyor ellerine sağlık canımcım
  12. Aşk Sancısı

Beyti Kebabı- bitter

Ayy harıka gorunuyor efsane :asikk:
  13. Aşk Sancısı

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Hoşgeldin 2019!

herkese saglıklı mutlu huzurlu bır yıl gecırmenızı dılıyorum herkese ıyı seneler :bengeldim::asikk::asikk:
  14. Aşk Sancısı

Tavuk Şiş- bitter

çok sevdiğim yemeklerden birisidir ellerine sağlık canımcım
  15. Aşk Sancısı

Muhallebi-bitter

eline sağlık canım enfesto:kalp:
  16. Aşk Sancısı

Düzenli evimiz & Hayatımız

çok güzel bır konu olmus :hopp: bende az önce ufak balkonum var orayı toparladım ardiye gıbı kullanıyorum orayı dagılmıstı :olamaaaz: mutfak dolaplarımın dısını sıldım içi temızdı
  17. Aşk Sancısı

Hamarat hatunlar

Buzdolabımı temızledım bugun , balkonlarımı yıkadım 2 posta çamasır astım , aksama ütüsü yapılcak birde günlük her zaman yaptıgım evi sildim ve süpürdüm :harika:
  18. Aşk Sancısı

Hanımefendi Yoklama Defteri

Burdayım
  19. Aşk Sancısı

En Son Mesajı Kim Yazacak?

Hayır bennn :hobba:
  20. Aşk Sancısı

Temizlik Hastaları Fan Club

çok titiz değilim aşıraya hıcbır zaman kaçmam ama dağınıklıgı sevmem ,evde boş kaldıgım zaman ılla bıryeri temızlerım :D