Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Ankara'da korkutan fabrika yangını!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde, kablo ve çeşitli elektrik malzemesi üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı.Saat 16.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Ankara- Konya Karayolu, Vilayetler Evi kavşağında faaliyet gösteren, kablo ve çeşitli elektrik malzemesi üretimi yapılan fabrikada, belirlenemeyen...
  2. Aşk Sancısı

Tatil cenneti Bodrum'da yangın! Alevler yayılıyor

Bodrum'un Turgutreis Mahallesi Bağla bölgesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangın tatil siteleri ve yerleşim bölgelerine de sıçradı. Büyük panik yaşayan tatilciler yangına hortumlarla müdahale etmeye başladı.Turgutreis Mahallesi Bağla...
  3. Aşk Sancısı

Leopar pasta

Malzemeler: Pandispanya için:(Not: Bu pasta için 3 adet pandispanya gerekiyor, aşağıdaki ölçüler bir pandispanya içindir.)240 gr tuzsuz tereyağı (oda ısısında yumuşamış) 200 gr pudra şekeri veya ince öğütülmüş toz şeker 100 ml süt 3 yumurta 250 gr un 16 gr kabartma tozu 1 çay kaşığı vanilya...
  4. Aşk Sancısı

Ding dong pasta

Malzemeler: 1 su bardağı kakao 110 gr iyi kalite çikolata (parçalanmış) (ben nestle pasta çikolatası kullandım,migros gibi marketlerde bulunuyor, ) 1 su bardağı sıcak kahve (filte veya ne kullanıyorsanız ondan, ben filte kahve kullandım) 3/4 su bardağı kefir veya buttermilk (buttermilk...
  5. Aşk Sancısı

Bunu İçen Acıkmıyor: Tok Tutan Smoothie

aç karna benım de mıdemi bulandırır
  6. Aşk Sancısı

Günün Banyo Dekorasyonu.

ferah ferah değilmi bayılırım boyle ferah olan herseye
  7. Aşk Sancısı

Günün Çocuk & Bebek Odası Dekorasyonu.

ben kızım da kullanıyorum o yataklardan çok kullanıslı gercekten goruntusude harıka
  8. Aşk Sancısı

Karamelli Etimek Tatlısı

bende çok sevıyorum etımekle olan tatlıları , evde en çok yaptıgım tatlılar arasında kendıleri :evet:
  9. Aşk Sancısı

Frambuazlı Yoğurt Tatlısı

Çilek , kiraz, muz güzel olur
  10. Aşk Sancısı

Meyve Salatası Sunumları

aynen kesınlıkle bende de ole olur :D
  11. Aşk Sancısı

Susamlı bulgur salatası tarifi

evet o zaman daha lezzetlı olur :harika:
  12. Aşk Sancısı

Domatesli Kremalı Makarna

al bende de o kadar:harika:
  13. Aşk Sancısı

Geçmiş Olsununuzu Alırım :)

yavrum çok gecmıs olsun tekrardan :cicek: ben dedım nazar dıye çok dıkkat et kendıne :kaalp:
  14. Aşk Sancısı

Günün Modası