Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Mayalı Kek Tarifi

Rica ederim kızlar sağolun :papatya:
  2. Aşk Sancısı

Limonlu Cheesecake-bitter

cheescakenın sadece çileklisini denedım limonlusunuda çok merak edıyorum emınım tadı harikadır ellerine sağlık canım :papatya:
  3. Aşk Sancısı

Erişte Salatası Soğuk- bitter

uff gerçekten harika görunuyor muhakkak deneyecegım bende ellerine sağlık:kalp:
  4. Aşk Sancısı

Pancarlı kek

oh ne güzel herşeyde denemişşin :) ben sadece salata da denedım tadıda çok güzel oluyor pancarlı olan herşey kanımca :harika:
  5. Aşk Sancısı

Avokado dolgulu yumurta tarifi

çok lezzetli olacağı kesin bence
  6. Aşk Sancısı

Küllü Kurabiyelerim ( Resimli )

sağol kuzum teşekkür ederim :asikk:sağol canım teşekkür ederim :kalp: ayy kıyamam ya imkanımız olsada tadına baksan keşke :tatlim:
  7. Aşk Sancısı

Gün Masam- bitter(resimli)

herşey harika görunuyor bayıldım ellerine sağlık
  8. Aşk Sancısı

Pancarlı kek

Pancarlı Kek Tarifi İçin Malzemeler2 su bardağıhaşlanmış pancar 3 adetyumurta 1 su bardağıtoz şeker 1 paketkabartma tozu 2 su bardağıun 3/4 su bardağısıvı yağ 1/4 su bardağısütÜzeri İçin:1 pakettoz krem şanti 1 çay bardağı soğuk sütPancarlı Kek Tarifi Nasıl Yapılır?Fırını 165...
  9. Aşk Sancısı

Kan Portakallı Kek Tarifi

Kan Portakallı Kek Tarifi İçin Malzemeler5 adetkan portakalı 1 su bardağıtoz şeker 3 adetyumurta 3 su bardağıun 1 paketvanilya 1 su bardağızeytinyağı 1/2 su bardağısüt 1 paketkabartma tozu 1 tatlı kaşığıkan portakalı kabuğu rendesiÜzeri için: 1 yemek kaşığıesmer şeker 1 adetkan portakalı...
  10. Aşk Sancısı

Tereyağlı Alman keki

Tereyağlı Alman Keki (Butterkuchen) Tarifi İçin Malzemeler1,5 su bardağıılık süt 3 yemek kaşığıoda sıcaklığında tereyağı 1 paketyaş maya (21 gram) 4 yemek kaşığı (tepeleme)toz şeker 1 paketvanilya 4,5 -5 su bardağıun 2 adetyumurta (oda ısısında bekletilmiş)Islatmak için (İsteğe bağlı)1...
  11. Aşk Sancısı

Mayalı Kek Tarifi

Mayalı Kek Tarifi İçin Malzemeler1,5 su bardağıılık süt 3 adetyumurta 3 yemek kaşığıeritilmiş tereyağı 1 su bardağıtoz şeker 3/4 su bardağısıvı yağ 1 paketinstant maya(1 yemek kaşığı kadar) 2 paketvanilin 3 yemek kaşığıkakaoMayalı Kek Tarifi Nasıl Yapılır?Yumurtaları ve şekeri bir kabın...
  12. Aşk Sancısı

Yumurtalı domates dolması tarifi

Malzemeler:4 adet büyük boy domates 4 adet yumurta 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 su bardağı domates püresi 1/2 su bardağı sıcak su 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiberNasıl Yapılır?Domatesleri yeşil kısmı kapak olacak şekilde ikiye kesin ve...
  13. Aşk Sancısı

Avokado dolgulu yumurta tarifi

Malzemeler:4 adet yumurta 1 yemek kaşığı beyaz peynir 1 adet avokado 2 yemek kaşığı zeytinyağı 3 dal yeşil soğanın yeşil kısmı 1 çay kaşığı ince kıyılmış biberiye 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiberNasıl Yapılır?Yumurtaları güzelce haşlayın ve tam olarak piştiklerinden emin olun...
  14. Aşk Sancısı

Hamarat hatunlar

rabbim şifa versin