Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Bu gelenek herkes için aynı mı acaba:cikolata:
Anam da çok güzel yemekler yapar,herkes çok meteder,ama ben bi yımırta kırmayı beceremiyorum:ne::ne:

birazda merak ....ben annem yemek yaparken küçüklüğümden beri hep sorardım anne bunun içine ne koyuyosun falan diye seviyorum bide yemek yapmayı

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.290
birazda merak ....ben annem yemek yaparken küçüklüğümden beri hep sorardım anne bunun içine ne koyuyosun falan diye seviyorum bide yemek yapmayı

Haklısın meraktan doğan bişey demekki:lululu:
Bemn pasta böreğe meraklıyım da yemek yapmakla aram yok,neyse evlenmeye yakın son 1 ay anamdan öğrenirim olur biter:deli:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Haklısın meraktan doğan bişey demekki:lululu:
Bemn pasta böreğe meraklıyım da yemek yapmakla aram yok,neyse evlenmeye yakın son 1 ay anamdan öğrenirim olur biter:deli:

öyle olmaz şimdiden öğren evde yap dene tarif defterine yaz yaptığın yemekleriöyle bir ay önceyle olmaz bu işler

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.290
öyle olmaz şimdiden öğren evde yap dene tarif defterine yaz yaptığın yemekleriöyle bir ay önceyle olmaz bu işler

Olma mı:acep: Ama daha 10 yıla çok var o zamana kadar yeni yemekler bulup yapar anamO zamana kadar kim öle kim kala,şimdi öğrenme isteyim hiç yok bee:eek:ky: Bi de yapsam kimse yemez evde sadece annem yemek yapar babam yemez yoksa:acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar