- #15.461
Haklısın canım,annen de çok güzel yemekler yapıyodur eminim:nk:
kesinlikle her gelen annemin yemeklerine bayılırlar benim elimin lezzeti annemden gelir
Haklısın canım,annen de çok güzel yemekler yapıyodur eminim:nk:
hee okudum
bak Zuzu canını sıkan canlı biriyse her türlü dayağımı yiyebilir sana garanti veriyom bak:zopa: söylemiştim ya yumruklarım sağlamdır:kizginasli::kizginasli:
kesinlikle her gelen annemin yemeklerine bayılırlar benim elimin lezzeti annemden gelir
Bu gelenek herkes için aynı mı acaba:cikolata:
Anam da çok güzel yemekler yapar,herkes çok meteder,ama ben bi yımırta kırmayı beceremiyorum:ne::ne:
birazda merak ....ben annem yemek yaparken küçüklüğümden beri hep sorardım anne bunun içine ne koyuyosun falan diye seviyorum bide yemek yapmayı
Haklısın meraktan doğan bişey demekki:lululu:
Bemn pasta böreğe meraklıyım da yemek yapmakla aram yok,neyse evlenmeye yakın son 1 ay anamdan öğrenirim olur biter:deli:
öyle olmaz şimdiden öğren evde yap dene tarif defterine yaz yaptığın yemekleriöyle bir ay önceyle olmaz bu işler
Bu gelenek herkes için aynı mı acaba:cikolata:
Anam da çok güzel yemekler yapar,herkes çok meteder,ama ben bi yımırta kırmayı beceremiyorum:ne::ne:
annem de çok güzel yemek pasta börek çörek her türlü şeyi çok güzel yapar ben bitek puding yapmayı biliyom bi de sucuklu yumurta
ben evlenmek için bilmiyom ki canım annem evde olmuyo bişe oluyo yumurtayı kim kırcak?:dill:
Bugün sadece bir misafirimiz var,çok az bugün neden acaba:acep::ko:dill:
annem de çok güzel yemek pasta börek çörek her türlü şeyi çok güzel yapar ben bitek puding yapmayı biliyom bi de sucuklu yumurta
ha bide acılı ezme yapıyom bi güzel oluyo ki
iftar yaklaştı ondandır belkide