Aslı Oktay
Daimi Üye
bilmem korumak kollamak egriyi dogruyu anlatmak kardesim bana simdi ki liseli kizlari anlatti biraz da o da korkuttu abla oglan dogur diyo 
bilmem korumak kollamak egriyi dogruyu anlatmak kardesim bana simdi ki liseli kizlari anlatti biraz da o da korkuttu abla oglan dogur diyo
bunada hiç katılmadım aslı sanki herşeyin suçlusu kızlar ,birazda eğriyi doğruyu oğlanlara anlatsalar iyi olack
inş. kızın olur aslı güzelcede yetiştirirsin
sen yetiştireme ben yetiştireme kim yapacak bu işi
ben çıkıyorm kızlar ,pasta yapacam ,yemek yapacam yerimden bir kalkabilirsem
görüşürz sonra
inş. kızın olur aslı güzelcede yetiştirirsin
sen yetiştireme ben yetiştireme kim yapacak bu işi
ben çıkıyorm kızlar ,pasta yapacam ,yemek yapacam yerimden bir kalkabilirsem
görüşürz sonra
aslıcım bence erkek çocuk yetiştirmek daha zordur bu devirde.en azından kız çocuk sözüne gidiyor,gitmesine gelmesine herşeyine karışabiliyorsun ama erkek çocuk öle olmuyor.biliyorsun fıtratları öyle fazla sıkmaya gelmiyor kafalarına göre davranıyolar .Allah hayırlı evlat versin kız erkek farketmez yani...
dogru diyosun canim aslinda oglan cocugu da belli bir yasa geldi mi laf soz gecmiyo haklisin Rabbim hayirli evlat versin dedigin gibi vatanina milletine bizlere hayirli evlat olsun isallah bende iyi bir anne olurum
gunaydin zuzuuu
Ne yapayusunuz kahvede hani kahve sahibi yokmidir:beyazbayrak: