Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
bilmem korumak kollamak egriyi dogruyu anlatmak kardesim bana simdi ki liseli kizlari anlatti biraz da o da korkuttu abla oglan dogur diyo :D

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
bilmem korumak kollamak egriyi dogruyu anlatmak kardesim bana simdi ki liseli kizlari anlatti biraz da o da korkuttu abla oglan dogur diyo :D

ya saçmalama aslı ya bi tek kızı olucak kişi sen değilsin kız erkek farketmiyo yetiştirme tarzında bence erkek doğurunca ne yani herşey yolundamı oluyo neler duyuyoruz

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
inş. kızın olur aslı güzelcede yetiştirirsin-kop
sen yetiştireme ben yetiştireme kim yapacak bu işi
ben çıkıyorm kızlar ,pasta yapacam ,yemek yapacam yerimden bir kalkabilirsem
görüşürz sonra :vecihi::vecihi:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Aslı bu zamanda bu düşüncede olanlar varmı hala kız mı erkekmi diye :eek:ky:
Babam rahmetli dedemin yanında imiş haber aldığında benim doğumumu dedem işine bak oğlanmıkide acelen ne demiş.Babam hep derdiki üç oğlum olacağına üç kızım olaydı.
Aslı işallah gönlündeki olur.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
yok ayser abla mesele oglan olsun illa gibi degil kesinlikle oyle bir dusuncem yok zaten hayirlisini diliyorum sadece benim korkum kiz cocugunu yetistirmek daha zor gibi guzel yetistirebilir miyim diye yoksa kiz cocuklarini daha cok seviyorum daha tatli oluyolar oyle illa oglan diye tutturmuyoruz yani

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
aslıcım bence erkek çocuk yetiştirmek daha zordur bu devirde.en azından kız çocuk sözüne gidiyor,gitmesine gelmesine herşeyine karışabiliyorsun ama erkek çocuk öle olmuyor.biliyorsun fıtratları öyle fazla sıkmaya gelmiyor kafalarına göre davranıyolar .Allah hayırlı evlat versin kız erkek farketmez yani...

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
aslıcım bence erkek çocuk yetiştirmek daha zordur bu devirde.en azından kız çocuk sözüne gidiyor,gitmesine gelmesine herşeyine karışabiliyorsun ama erkek çocuk öle olmuyor.biliyorsun fıtratları öyle fazla sıkmaya gelmiyor kafalarına göre davranıyolar .Allah hayırlı evlat versin kız erkek farketmez yani...

dogru diyosun canim aslinda oglan cocugu da belli bir yasa geldi mi laf soz gecmiyo haklisin Rabbim hayirli evlat versin dedigin gibi vatanina milletine bizlere hayirli evlat olsun isallah bende iyi bir anne olurum :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar